Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > OnePlus One

o Navštíveno 1709x o
o 28.05.2014, 17:12 | vypuk
Chlapi, máte někdo? Nebo znáte někoho, kdo by byl schopný sehnat? Třeba i z Dojče [ Link ] akorát nemám pozvánku :-/ Klekl mi telefon a u nás má být až 15.6. navíc s cenou "lehce" výš než by to vyšlo z DE i s poštou ;)

o 28.05.2014, 17:30 | AR
tyjo levnejsi nez v cine ;) jen tu pozvanku kde sehnat :(
o 28.05.2014, 17:43 | Mr.Scully
A je už někde důkladná recenze, která by sepsala, jak na tom telefon je? Na papíře vypadá dobře všechno, ale až se to pak bude sekat nebo tam půlka věcí bude v čínštině, tak to bude horší.

Já zrovna teď kupuju, ale mířím zatím pro LG G2, což je asi nejlepší telefon (za desítku).
o 28.05.2014, 18:07 | AR | Upraveno: 2014-05-28 18:14:25
mr.scully: co sem tak vyčet tak to jede na cyanogen modu takže s rozsypaným čajem by snad problém být neměl. Jak je na tom výkon HW se dá asi usuzovat jen podle střev a když je tam snapdragon tak je předpoklad že to bude lítat ;)

[ Link ]
o 29.05.2014, 16:19 | /// MiŠeL ///
Výkonu bych se nebál. Mám čínu za 3k a zatím jsem nenarazil na hru nebo aplikaci,která by tam nešla. Všechno jede plynule bez záseku.
o 29.05.2014, 18:24 | vypuk
No, ale abychom se dostali k jádru věci - někdo z německa a ještě někdo další kdo by měl invite nebo dokázal sehnat? :-D
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3307 sekund.