Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Jaké online závody?

o Navštíveno 2181x o
o 30.06.2014, 10:14 | xxfavo1
Da se rict jaka zavodni simulace je nejrozsirenejsi nebo nejznamejsi tady u nas v Cesku ? Myslim tim online zavodeni. Treba neco na zpusob Octavia cupu?

o 30.06.2014, 15:37 | tomi666
pár let zpět, jsme valili toto [ Link ]
o 30.06.2014, 15:49 | zipp
rFactor
o 30.06.2014, 19:42 | relax
jj rFactor - nic lepšího podle mě neseženeš, sám sem hrál ...
o 01.07.2014, 07:15 | xxfavo1
oboji jsem hral. lfs ,ale mam jen free verzi ,kde je jedna trat, ale stejne jsem slysel , ze lfs uz moc nefrci online. Jinak rfactor , co konkretne hrat online? chtel jsem hrat online proti kamaradovi po internetu a nejak se nam nepodarilo spojit. A nehraje vice lidi spis uz rfactor 2 ? ale stejne nevim , kde a co se se hraje? nejaky sampionat???
o 01.07.2014, 14:02 | LordPeytl
Pomalu se zacina rozjizdet Asseto Corsa
o 01.07.2014, 22:47 | xxfavo1
a co konkretne teda hrajete vy ted? hrajete třeba i nejaky sampionat? Ja hral kdysi na rbr vždy nejaky sampionat ,kdy byla každý mesic bodovana relly a sbirali se body do sampionatu.....ale co si ted tak zahrat okruhového konkretne? je něco takového?
o 01.07.2014, 23:34 | crestik
simrace.cz, Jezdil jsem tam celkem dost, funguje tam systém "vstupních" závodů, zajezdí si začátečníci i experti (jezdí/-vali tam i profi, viděl jsem Fulina, Homolu, atd, dost motokáristů). Už je to ale i o čase, né jen večer si před spaním dát pár okruhů, ale napilovat, nastavit auto, spočítat palivo atd. Funguje tam systém trestů, ale není to žádná buzerace.
o 02.07.2014, 12:54 | xxfavo1
jo tak simrace jsem hral , ale jezdi se tam i neco jineho nez jen kola na cas? jezdi se i nejake zavody? jinak se mi to hodne libilo.
o 03.07.2014, 10:08 | Rustapha-659
Hmm :-P na takovéto domácí žvýkání..

[ Link ]
o 04.07.2014, 16:25 | crestik
jezdí se tam hlavně závody. Když se regneš, uvidíš kalendář. To, co tam běží pořád online, jsou většinou otevřené tréninky na daný závod.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3388 sekund.