Navštíveno 2181x

Da se rict jaka zavodni simulace je nejrozsirenejsi nebo nejznamejsi tady u nas v Cesku ? Myslim tim online zavodeni. Treba neco na zpusob Octavia cupu?

30.06.2014, 15:49 |
zipp rFactor

30.06.2014, 19:42 |
relax jj rFactor - nic lepšího podle mě neseženeš, sám sem hrál ...
oboji jsem hral. lfs ,ale mam jen free verzi ,kde je jedna trat, ale stejne jsem slysel , ze lfs uz moc nefrci online. Jinak rfactor , co konkretne hrat online? chtel jsem hrat online proti kamaradovi po internetu a nejak se nam nepodarilo spojit. A nehraje vice lidi spis uz rfactor 2 ? ale stejne nevim , kde a co se se hraje? nejaky sampionat???
Pomalu se zacina rozjizdet Asseto Corsa
a co konkretne teda hrajete vy ted? hrajete třeba i nejaky sampionat? Ja hral kdysi na rbr vždy nejaky sampionat ,kdy byla každý mesic bodovana relly a sbirali se body do sampionatu.....ale co si ted tak zahrat okruhového konkretne? je něco takového?
simrace.cz, Jezdil jsem tam celkem dost, funguje tam systém "vstupních" závodů, zajezdí si začátečníci i experti (jezdí/-vali tam i profi, viděl jsem Fulina, Homolu, atd, dost motokáristů). Už je to ale i o čase, né jen večer si před spaním dát pár okruhů, ale napilovat, nastavit auto, spočítat palivo atd. Funguje tam systém trestů, ale není to žádná buzerace.
jo tak simrace jsem hral , ale jezdi se tam i neco jineho nez jen kola na cas? jezdi se i nejake zavody? jinak se mi to hodne libilo.
Hmm :-P na takovéto domácí žvýkání..
[ Link ]
jezdí se tam hlavně závody. Když se regneš, uvidíš kalendář. To, co tam běží pořád online, jsou většinou otevřené tréninky na daný závod.