Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Z jakého materiálu je karoserie M-Benz ML W164

o Navštíveno 2122x o
o 01.07.2014, 18:57 | camron
...? Jedná se mi zejména o zadní blatník. Díky.

o 01.07.2014, 23:17 | radek.613
Recyklované PET lahve?
o 02.07.2014, 06:01 | camron
Spíš jsme potřebovali rychle vědět, zda se jedná o ocel anebo hliník. Tak si ty svoje vtipné příspěvky,které máš potřebu všude rvát, strč do p*dele.
o 02.07.2014, 06:40 | Zdeny60
magnet?
o 02.07.2014, 07:16 | signum
Podle mě ocel, hliník je jenom přední kapota.
o 02.07.2014, 07:39 | camron
Zdeny: zkouška magnetem se u vozidla, které nemáš při sobě, velice obtížně realizuje. A internet mlčí - jinak bych si zdejší konsilium věhlasných odborníků ani ve snu nedovolil obtěžovat stupidním dotazem.
o 02.07.2014, 07:51 | Only_One
tak zavolej do nějakého servisu MB, tam by to mohli vědět celkem bez problémů
o 02.07.2014, 07:55 | camron
O_O: nic jineho nezbude, potreboval jsem to hlavne vedet co nejdrive :)
o 02.07.2014, 08:40 | Only_One
hele v testu je psáno, že to je z nového typu vysokopevnostní oceli který tvoří více než 60% takže bych se přiklonil názoru, že to bude ocel
o 02.07.2014, 08:44 | radek.613
Internet nemlčí, stačí pár vteřin.... třeba z tohohle fora....

koroze ML W164- kulance ?!?
Zdravím,
byl jsem u MB v Ceskych Budejovicich ohledne koroze u 4 roky stareho MB. Na lemech prednich a i zadnich blatniku se zacina objevovat koroze. Vse bylo vyfoceno a zaslano do Chodova, kde to bylo 2x zamítnuto, ze je to od kamínku. A to jsem na odpoved cekal pres pul roku =-o !!! Vlaste jsem nic jineho u nas v teto zemi ani necekal. Tak jsem zajel do Linze. Tam na to koukli, hned me rekli ze tohle je na zaruku, ze se tohle posila do Salzburgu a za 2 az 3 dny maji povoleni toto bez investic opravit. Ale ma to jeden hacek, pravidelne servisy jsou delany vsechny v Cechach, takze to nechteji také udelat. Takze jsem se dneska rozhodl to vse nafotit jeste jednou sám a poslu to do Stuttgartu na centrálu. Prijde me to fakt jak u blbcu. Clovek ma 4 roky stareho Mercedesa s kompletnim servisem, dokonce tam ta zaruka na korozi je i zaskrtnuta a ja budu tady takhle odjebán :-/ ????

Ale už mlčím, abych zase nečetl nějaké kydy o svém pozadí....
o 02.07.2014, 12:53 | Zdeny60
camron: ale to jsi nenapsal, že ho nemáš u sebe:-)
o 02.07.2014, 13:12 | camron
Zdeny:
...to se popřít nedá. Zároveň jsem ale nepsal, že ho u sebe mám :)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3569 sekund.