Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > usekove radary Plzen

o Navštíveno 2966x o
o 01.07.2014, 20:50 | cupra.165
Kluci z Plzne,nevite zda uz funguji naostro slibovane usekove radary.? Nevite kde presne jsou? Nikde nic nemuzu najit o tom ze je uz spustili.

o 01.07.2014, 20:58 | Tuner#2
Nahoře na Rokycanské jsou, ale co jsem někde četl, tak na ostro od podzimu? Ale nespoléhal bych na to, od doby co tam jezdí bílá Octavie civil jsem tam začal jezdit 50.
o 01.07.2014, 21:10 | Kamil
Zkusím zjistit
o 01.07.2014, 21:34 | Mr.Scully
Podle mě ještě nefungujou, ale taky na to nespoléhám a držím se všude do 70 :-D

Rokycanská byla vždycky rájem PČR, jezdívala tam tuším modrá fabie a odchytávala, ale to už je pár let zpátky. To je jasný, dvouproudová výpadovka z města bez chodců, to se musí pořádně kontrolovat a osolit.

První úsekovej radar byl nicméně tuším na Plaské, ne?
o 01.07.2014, 22:05 | Downland
vím, že jeden má měřit na Rokycanské
o 02.07.2014, 07:02 | Geo89
Ja nevim, ale na Rokycanskej i na Plaskej je jen jedna kamera , ne ? Takze zatim to podle me ani fungovat nemuze...
o 02.07.2014, 07:49 | Only_One
Geo89 ale může a v rámci zkušebního provozu dodržovalo jen 7% řidičů povolenou rychlost. Ostrý start by měl být někdy na přelomu roku 2014/2015
o 02.07.2014, 08:09 | gizmi
Scully: vis ze s tebou casto notuji, ale do tohohle nevidis. Rokycanska je docela spatne misto z hlediska nehod a to hlavne v mistech najezdu bez semaforu,kde jsou pravidelne nehody. Bohuzel kazdy kasle i na semafory a kazdy to tam vali, takze ty nehody nebyvaj pekny. Proto tam dopravka prudi. Dokud jsem nevidel statistiku, taky jsem tam nadaval, protoze tam by minimalne 70tka byla prima. No bohuzel nebyla, jsme narod trotlu. K radarum: kdxby tam neco fungovalo krome neoznacenych dopravaku, tak jsem davno bez papiru :-) Pokud vim, funguji tu jen prujezdny na cervenou. Aĺe to si znovu overim :-)
o 02.07.2014, 08:30 | Only_One
Tak ty radary jestě nemají dokončenou certifikaci, takže nesmí za to vybírat pokuty, ale měří pořád orientačně.
Ale opravdu již brzo to spustí a pak to bude asi na 15-20místech behěm pár měsíců, protože ten systém je velmi rychle namontovatelnej a relativně levnej.
o 02.07.2014, 12:06 | Geo89
Only_one : a nebezel ten zkusebni provoz jen koncem 2013 na Rokycanske kde tou dobou byly 2 kamery ? Ja mam za to ze jo... Jak by se dala jednou kamerou merit usekove prumerna rychlost ?
o 02.07.2014, 12:18 | Only_One
nejsem správce systému, netuším jak tom mají pánové technicky ošetřené. Ale poněvač se o tom mluví čím dál čstěji, je nutné počítat s tím, že to měření dřív nebo později bude funkční.
o 02.07.2014, 13:54 | Mr.Scully
gizmi: no pokud myslíš tu velkou křižovatku s Jateční, tak tam občas jezdí od Jateční idioti na červenou, to už jsem si všiml :-) Ale krabice na radar je i nahoře u Tesca a tam mi to přijde bezpečné a přehledné. A ta policejní fabia kdysi chytala taky v tom horním úseku (resp. někde před křižovatkou s Masarykovou stavila řidiče, vídal jsem to tam docela často, ale už je to tak 5+ roků zpět).

Nejvíc debilů na červenou potkávám v předních Skvrňanech - jezdí z Křimic doleva do centra a ten semafor berou fakt jen orientačně, i když zleva (z jejich pohledu) už vyrážejí dva proudy aut.
o 02.07.2014, 17:00 | gizmi
Mr.Scully: myslim tim vjezd na Rokycanskou od toho kramku s obleky dole, pak vjezd na Rokycanskou od benzinek (obou), ATU - tam uz je semafor a vedi proc), vyhlidky, atd.. Vazne to tam neni dobry, kdyz to tam kazdy pali co to da. Ja jeste za dob u PCR, kdyz uz jsem musel prinest neco sam z ulice, tak jsem staval u benzinky Shell u Rondelu a hlidal cervenou. Kazdou cervenou jsem mel "zakaznika" a kdyz bych mel kameru v aute, tak bych mel i kazde 2. auto za telefon u ucha. Lidi nadavaji na PCR, ale jezdi jako HOVADA. Zrovna tam jsem potkal pana se starym vrakem fiestou a jel na cistou cervenou, bez STK pul roku, nepripoutan, bez vybavy a vzadu deti bez sedacek. Tenkrat jsem mu rekl: cert vem vsechno, vase blbost vsechno, ale ze nedate sedacku vlastnim detem? A mel to za maximum. Krimice taky znam - tam je to parada :D
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3467 sekund.