Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Berlín autem - co kde jak ?

o Navštíveno 3342x o
o 02.07.2014, 07:48 | thetuky | Upraveno: 2014-07-02 07:49:04
Chystáme se na jednodenní vejlet do Berlína autem, byl někdo ? Na co si dát pozor, co navštívit, atd. ?

Určitě chceme do ZOO, pak nějaký hlavní památky a co pak dál ? Určitě bych uvítal nějaký info o parkování, event. kde nechat auto a pak jezdit sockou nebo tak. Eko známku na autě mám, čili centrum mi nevadí...

Díky!

o 02.07.2014, 08:00 | Kamil
Pokud chceš navštívit ZOO, tak už ti na zbytek moc času nezbude. Jen procházka centrem ti zabere půl dne. Na přepravování se jsou ideální vlaky S-Bahn, celodenní jízdenka vyjde na tuším 6.10 EUR.
o 02.07.2014, 08:41 | thetuky
Tak předpokládaný příjezd do Berlína je někdy v 6 ráno, takže myslím, že bude času hafo...spíš kde nechat auto...
o 02.07.2014, 09:35 | Sau
My sme nechávali auto skoro 3 týdny tady [ Link ]

Je to oficiální, bezplatné, parkoviště. Akorát tam sme stáli že to je kůsek na letiště, jaký je z tama spoj do centra netuším...
o 02.07.2014, 09:54 | Kamil
Z parkoviště co dával Sau pak BUS č. 109 nebo X9, kterým se dostaneš k ZOO.
o 24.01.2015, 19:59 | milosh
Minulý rok jsme byli v berlínské zoo skoro ve stejném termínu, cesta v pohodě když nechytneš smrťák na dálnici a nemusíš jet Drážďanama krokem :) :( Kdo pojedete s dětma, snad Vám můj článek pomůže [ Link ]
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3296 sekund.