Navštíveno 4736x

Objednáváte někdo pravidelně z sportsdirect ? popř nějaká zkušenost? pročetl jsem různé weby a jedni chválí, jiní vůbec... Případně, jak platíte, online kartou, nebo paypal? dík
Zdar kámo,
objednával jsem tam už dříve, ale tehdy neúspěšně - nechtěla mi to povolit platební karta (maestro).
Teď mám novou (VISA) a už jsem z tama objednal.
Došlo vše v pohodě ;o) Objednal jsem to 4.8. že to hodili do pošty mi napsali 7.8. a doručovali mi to domů už 8.8. - šlo to rovnou z anglie, poštovné bylo 80,- což nechápu. Navíc když v Ostravě mají obchod...
Takže za mě dobrý a ceny 1/2 toho, co mají v obchodě...
Obchod jsem videl,ale cenu o nicem, skoda ze nemaji nejake doruceni k osobnimu odberu na prodejne gratis. co stal ten prevod?
Převod nestál asi nic, odečetla se mi jen cena zboží + doprava. Celkem jsem platil 2.563,- z čehož 80,- byla doprava a cena za 6párů obuvi byla 2.483,- :o) z účtu se mi stáhlo jen 2.563,-
Takže sranda :o)
Super, díky kámo. Na boty jsem se ještě nedíval, kuknu
Ještě jen doplním, že čím více jsem přidával věcí do košíku, tím byla pošta levnější :o)

13.08.2014, 13:21 |
dolph kolega objednává každou chvilku... zajede do Avionu podivat se na hadry, boty a co se mu libi.. vyzkousi si to, opise cislo artiklu a na netu objedna za 1/2 ceny
ja uz koncim, jsem na 4tis :-)

13.08.2014, 13:34 |
Bucci objednávám cca 1 - 2x ročně už pár let, muj brácha bere velký objednávky v rámci jeho známých (i kolem 15 - 20k) tak 1x za 2 - 3 měsíce
já vždy platim kartou, jak brácha nevim, asi převodem předem
vždy spokojenost, jediný, co tak občas uplně nesouhlasí popis materiálu (např, že neni 100% bavlna, ale občas je tam 20% polyesteru apod...) jinak dodávka vždy přesně a rychle
Objednáno. Na to že jsem na nej natrefil náhodou a nic vylozene nepotrebuju, tak 4500 je fuc :-)

14.08.2014, 08:03 |
Etien (M)
taky spokojenost, ted naposledy objednavka asi za 7k a postovne 0,-
;-)
Ja mam za 4100 a taky gratis. Jsem zvedavy, kdy to dojde.

14.08.2014, 08:10 |
Etien (M)
tipuju pondeli ;-)

15.08.2014, 20:50 |
Zawe Taky jsme tam vzdy nekolikrat objednavali, ale uz jsem mel spatne zkusenosti. Pokazde s kopackama. Jednou mi prisly uz pouzite kopacky a podrehu mi prisla kazda kopacka jina :/