Navštíveno 4750x

13.09.2014, 16:59 |
camron | Upraveno: 2014-09-13 16:59:38
Zase ho budou mít, tak o něm přemýšlím. Má ho už někdo, jsou zkušenosti? Potřebuji občas něco ofouknout tlakovým vzduchem, nafouknout kolo, něco opískovat, případně stříknout. Jak je na tom to jejich příslušenství? A nějaké "lepší" příslušenství s tímto kompresorem a hadicí kompatibilní? Je to pro mě velká neznámá...
[ Link ]

13.09.2014, 18:10 |
fredh na to všechno jak píšeš ti to stačí. Mám doma teďka úplně stejnej, akorát od jinýho výrobce (jede to asi všechno na jedný lince). Mě teda vyšel na 1600kč přez firmu od známýho. A máš 3 roky záruku, tak pohoda. Akorát já u něj měl hadici kroucenou, pistoli na ofuk a druhou na foukání pneu.

14.09.2014, 01:35 |
xSam Tohle tema me taky zajima, na takovyto domaci foukani... Ja bych to hlavne chtel na obcasne strikani barvou...
nám trochu jinej -ale dost podobnej
ofouknout občas něco jde
pískování je spíš utrpení ( to je tak na drobnosti a ještě z nouze)
stříkání taky je to o velkým kompromisu (jeden blatník na auto lze)ale větší věci jsou problém pořád čekáš na vzduch a barva tuhne ( známej má taky jeden takže jsme je spojily a stím už se stříkat dalo (vrata od garáže)
příslušenství jde přes rychlospojky (jedna mi odešla takže schneider rychlospojka jako náhrada a v pohodě
Taky jsem na něj koukal a zvažuji koupi vč. příslušenství jako čistič odpadů atp.
zrovna čistič odpadů mi příjde na prd
ale ,třeba se mýlím a z neznalosti zatracuju super věc
Koupil sem z aukra nejakyho polaka za 2000,- sice bez prislusenstvi, ale s nadobou 50L. Funguje mi uz dva roky, delal se s tim celolak, nejaky drobny lakovani, ofukovani atd. Spokojenost. Na doma to urcite staci.
24l vzdusnik je tak na takove to domaci ofukovani, nevim, jestli bys s tim rozchodil nejaky vzduchovy naradi, utahovak nebo tak neco. Mam v garazi, vicemene na ofukovani, dofukovani...
přidat nádrž,třeba ze starej expanzky,ale co na to řekne samotný kompresor .......toť otázka .... aby se neufůkal.
v práci mám dvoupíst orlík,100l,k temu další 100l nádrž a na celolak,povolováky a ofukování je to super.
měli zme eště starů potvoru,taky dvoupíst,s přídavnů nádržů a ten se mohl ufůkat domrtva :o)
Na lak je to málo, opravdové minimum je 50 litrů.
Tak jsem ho zakoupil. A těch 25 litrů je asi fakt málo. Furt to dofukuje ;)
Nicméně na dofoukání pneu pohoda.
Ta pískovací pistole mě překvapila jak to pěkně sundavá lak ;)
Prostě na to domácí šudlání to asi stačí.

18.09.2014, 15:10 |
AR takže pískovačka funguje? co tam máš za abrazivo?
Sleepz: pískovačka mě taky zajímá, dodej prosím víc informací.
Jsou tam 2kg nějakýho abraziva od nich.
Nemám tu nic co bych potřeboval opískovat, tak jsem s tím fouknul na sud.
Jde to celkem parádně dolu ta barva, fakt jsem kouakl.
Nicméně netuším jakou to bude mít spotřebu písku.
Bez brýlí nedoporučuji, mám plné oči :D

18.09.2014, 15:22 |
AR no základ je asi mít kvalitní abrazivo no.