Navštíveno 364x

není to sice autohifi,ale třeba se někdo chytí... Kolega u mě nechal kombo,co měl k base a já bych rád zjistil,co je v tom za repro. Průměr je cca 38 cm. Je to se zesilovačem, oboje by mělo mít cca 300 W a rád bych to pustil do světa, jen vědět, co inzerovat :-) měl jsem to jako SW na jedné "gárdn párty" a málem nám to sfouklo maso z grilu. (odhlučnění bez připomínek, v době stavby bedny byly dostupné jen: Skelná vata v rolích, 5cm polystyrén a filc :-) )

tim zvonkovym dratem tam jde 300W ?? ;))))
inzeruj .. postarsi home-made kytarove combo se zesilovacem 300W.. ;)
to vypada na starsi typ Celestion, ty meli takovyhle kose. Ale obecne sou si PA repraky dost podobny. Jo 300W bude urcite max. RMS tak 150. Nicmene 100dB citlivost :)
ReproBoy: má to nějakou cenu?

08.03.2006, 09:18 |
choze jako reprák :-o
jinak tohle nemá cenu - snad nechat za odvoz.
Nejakou cenu to ma, novy repraky jsou drahy, ale vetsinou jsou taky pretezovany, takze nepocitej ze hraje 100%. btw, polystyren neni spatnej na odhlucneni, lepsi nez nic. Podle me to spis zalezi na zesilovaci kerej tam je. Ten reprak ma cenu tak petikilo kdyz nevis v jakym ej stavu.
Choze: co se divis :D
no ja bych to snad mozna i vzal, ale kombo bych potreboval nez na basu tak na klasickou elektriku, to na to pouzitelny asi nebude co?
Cca 5 let se na něm nehrálo nijak naostro (svatba, manželka , děti) jen sem tam doma trochu zabrnkalo, prý s tou bednou byl jen na jednom stužkováku, pak byla v suchu a teple. Zesilovač má nastavaní hlasitosti, basy, výšky a citlivost. Po osazení výhybkou a hornou si myslím, že se hodí na něm hrát cokoliv. Zesík prý je možno přestavět na 2x150W a za 500,- či 2000,- ho raději nechám na další grilovačku :-)