Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Honda Civic 8g 1.8 z AAA...nezná někdo?

o Navštíveno 2476x o
o 03.10.2014, 21:32 | Duri
Nezná někdo tento konkrétní kus?
[ Link ]
Popřípadě někdo kdo tam pracuje aby mi to omrknul? Dekuji

o 03.10.2014, 22:11 | HIGHTOWER
levé přední mlhovka je nějaká novější... světlo mi taky přijde takové "čistší", na místě to bude asi vidět více, takže možná nějaký ťukec bych pohlídal...
o 04.10.2014, 10:14 | Duri
Hightower: dekuju za postreh, 20min jsem zkoumal ty fotky a niceho podezreleho jsem si nevsimnul:-D

o 04.10.2014, 11:49 | Only_One
no tady je hlavně problém ten automat, kterej to celé celkem zazdil i když byl novej.
o 04.10.2014, 11:49 | Only_One
no tady je hlavně problém ten automat, kterej to celé celkem zazdil i když byl novej.
o 04.10.2014, 14:32 | Duri
Only_One: jak to?
o 04.10.2014, 14:39 | CervinVega
Točivý motor s nízkým krouťákem není zrovna výhra s automatem... jel jsem ted s Cr-v s 2,0i Ba v Aut a fakt nic moc, s TD a Aut úplně v poho, přitom výkon mají oba motory stejný...
o 04.10.2014, 15:29 | Only_One
presne jako carvin. k benzinu se to vubec nehodi. srovnani teho sameho auta a motoru s automatem a manualem je extremni rozdil.
o 06.10.2014, 20:27 | deywis
Zavolam byvalymu kolegovi jestli by o tom neco nezjistil. Ikdyz ted se divam ze je to cenove o cca 30 a vic levnejsi nez stejne stary civiky treba na bazosi, tak to auto ani existovat nebude... :-)
o 07.10.2014, 16:26 | Duri
deywis: tak mi to přivezli do TP a kromě laku kterej dostaval na sidlišti od ostatních dveři zahul na tom nic není. Ještě ta mlhovka a zadní nárazník odřenej. Interier krásnej. Sám nevím co si o tom myslet a na co si dat jeste pozor. V aute jsem jel, nic nebouchá neklepe. Zadní kotouče na výměnu. Diagnostika nic nevypisuje. Tak nevim nevím no...mám ho do čtvrtka v rezervaci.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.312 sekund.