Navštíveno 2476x

03.10.2014, 21:32 |
Duri Nezná někdo tento konkrétní kus?
[ Link ] Popřípadě někdo kdo tam pracuje aby mi to omrknul? Dekuji
levé přední mlhovka je nějaká novější... světlo mi taky přijde takové "čistší", na místě to bude asi vidět více, takže možná nějaký ťukec bych pohlídal...

04.10.2014, 10:14 |
Duri Hightower: dekuju za postreh, 20min jsem zkoumal ty fotky a niceho podezreleho jsem si nevsimnul:-D
no tady je hlavně problém ten automat, kterej to celé celkem zazdil i když byl novej.
no tady je hlavně problém ten automat, kterej to celé celkem zazdil i když byl novej.

04.10.2014, 14:32 |
Duri Only_One: jak to?
Točivý motor s nízkým krouťákem není zrovna výhra s automatem... jel jsem ted s Cr-v s 2,0i Ba v Aut a fakt nic moc, s TD a Aut úplně v poho, přitom výkon mají oba motory stejný...
presne jako carvin. k benzinu se to vubec nehodi. srovnani teho sameho auta a motoru s automatem a manualem je extremni rozdil.
Zavolam byvalymu kolegovi jestli by o tom neco nezjistil. Ikdyz ted se divam ze je to cenove o cca 30 a vic levnejsi nez stejne stary civiky treba na bazosi, tak to auto ani existovat nebude... :-)

07.10.2014, 16:26 |
Duri deywis: tak mi to přivezli do TP a kromě laku kterej dostaval na sidlišti od ostatních dveři zahul na tom nic není. Ještě ta mlhovka a zadní nárazník odřenej. Interier krásnej. Sám nevím co si o tom myslet a na co si dat jeste pozor. V aute jsem jel, nic nebouchá neklepe. Zadní kotouče na výměnu. Diagnostika nic nevypisuje. Tak nevim nevím no...mám ho do čtvrtka v rezervaci.