Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Parkování v obytné zoně

o Navštíveno 5415x o
o 09.10.2014, 17:59 | Fordik
Mám trochu problémek s našimi příslušníky. V posledním měsíci se rozhodli, že budou jezdit na jedno místo a zrovna když tam parkuju já. Jedná se o plac v obytné zoně, který není nijak označený, je to na konci cesty, nikomu nepřekážím a už jsem tam měl já i ti kolem mě 3 lístky :o/ O ulici dál, kde je to stejný místo nikdo nic. Má tu někdo zkušenost, jak to s tímhle parkováním je a hlavně - jak se označují parkovací místa?
Díky

o 09.10.2014, 18:04 | Wasp
v obytné zoně lze parkovat pouze na vyznačených místech, tedy tam kde je značka "P". Pokud u Vás v ulici to pokutují a vedle ne, je to s největší pravděpodobností na udání, někomu to nejspíš vadí :-)
o 09.10.2014, 18:33 | Fordik
Ona tam právě nikde žádná značka, krom začátku a konce obytné zony, není.
o 09.10.2014, 18:45 | mrazik
Fordik jakmile tam je znacka obytne zony, lze parkovat pouze na vyznacenych mistech. Urcite to nekdo udava, tak se zkus zeptat strazniku, kdo tam prudi.
o 09.10.2014, 18:46 | Bart 007
požadovat po obci vyznačení park. míst.
když už tam dal někdo značky, tak měl řešit i parkování!

u nás to teda taky neni, ale nikdo nikoho netrestá
o 09.10.2014, 18:54 | gizmi
Mimochodem Plzen - Lochotín, zde je mraky "jednosmerek" mezi panelaky a slouzi pro hasice, coz vetsina parkujicich odmita pochopit i pres znacku, nebo plnou caru. Neni to tento pripad?
o 09.10.2014, 19:01 | Fordik
Už vidím, jak mi Policie sdělí, kdo to práší nebo proč tam jezdí :o/ Spíš mi jde právě o to značení parkovacího místa. Nikde jsem nenašel jiné označení než značku s "P". Což zde není.Ani modré, ani žluté čáry na zemi, ani bílé. Vedle jsou stání se železnými sklápěcími kolíky, tak tam nepojedu už z důvodu, že by se to nelíbilo majiteli. Na druhou stranu, ani tato místa nejsou jinak označena jako soukromý plac a pokud je ta zábrana dole a já tam vjedu, tak co? Nicméně to tolik neřeším, jako že jsem tam nasbíral 3 lístky během 3 týdnů a teď mi přišel první za 500,- :o/
o 09.10.2014, 19:05 | CRK
Fordik: proč ne? Pokud je to nějakej věčnej stěžovatel, tak ti třeba při pokecu naznačej... ale jsou to mrtky, u nás se třeba v centru nedá v poledne zaparkovat, ale stejnak tam měšťáci šmírujou, koho kde nachytat...
o 09.10.2014, 19:11 | Fordik
Mám trochu podezření, že to není nikdo kdo tam bydlí, ale"někdo" jiný. Proto pochybuju, že mi to sdělí. Spíš o ulici, na to místo je ale krásně vidět jen když se udělá čelem vzad k tomu, kde parkuju většinou já a tam nic. Přitom je to tam otevřená plocha. Nemluvím o tom, že na hlavní parkují auta podél tak, že hasiči by tam s velkým neprojeli ani náhodou. A to tam stává těch aut i 30 za sebou. A nikdo to neřeší.
Takže mě zajímá stále jedno - jak je v zákoně stanoveno označení parkoviště...
o 09.10.2014, 19:15 | Fordik
crk: parkuju tam občas už 3/4 roku a nikdy nic a i co mi bylo řečeno, tak se tam objevili tak jednou za rok. A teď každý týden? Auta na těch místech parkují každý večer a často i stejná.
o 09.10.2014, 19:28 | gizmi
Snadne :D Na vsech 3 listeckach je paragraf, ktery jsi porusil. Misto slohu na AHC jej zadej do seznamu a hned budes vedet.
o 09.10.2014, 19:34 | Fordik
parkování mimo vyhrazené parkoviště. To už vím dávno. Ale nevím, jak mám poznat, kde můžu a kde nemůžu stát, když tam nikde žádná značka není, na chodníku nestojím, na trávě taky ne, na invalidech taky ne, na zákazu taky ne....
o 09.10.2014, 19:37 | dj.DEKL
09.10.2014, 18:45 | mrazik

Fordik jakmile tam je znacka obytne zony, lze parkovat pouze na vyznacenych mistech.
o 09.10.2014, 19:37 | HIGHTOWER
jak bylo řečeno, v obytné zóně jen v místech označených pro parkování, pokud není, chyba a hnedka bych to řešil oficiálně dopisem na místní úřad - dopravní odbor, PČR, u MP na lísteček podání vysvětlení a že tam není vyznačeno v celé obytné zóně, kde se smí parkovat a rovnou si vzít fotky těch, co tam taky parkují, že parkují všichni někde, kde se tedy nesmí a nebo ať ti řeknou, kdo je na tebe furt volá... Lidi jsou svině no...
o 09.10.2014, 20:00 | Fordik
dj: a ta vyznačená místa poznám jak???

vejška: díky, to mě taky napadlo. V pondělí tam jdu, tak si tohle vezmu s sebou. Včetně toho, že dopis mu tam krátký napíšu hned.
o 09.10.2014, 20:12 | dj.DEKL
U nas jsou normal modry znacky P a barvou nakresleny...
o 09.10.2014, 20:25 | HIGHTOWER
o 09.10.2014, 20:45 | Fordik
dj: právě, to bych bral a nic neříkal. Ale jak dal HIGH ten odkaz, tak vám povídám, že tam je akorát začátek a konec obytné zóny. Jinak tam snad jiná značka nikde není a parkoviště tuplem ne.
o 10.10.2014, 08:23 | Petura
možnost parkovat na vyznačeném místě, a jestli tam žádné vyznačené místo není, tak se tam parkovat nedá (i když tam je plac)
o 10.10.2014, 17:48 | capo
Fordíku, ty si stojíš na vedení, nebo co na tom nechápeš? Jakmile tam prostě není značka parkování, tak tam prostě nemáš co dělat a po právu dostáváš pokutu. Dokud si tam to vyznačené parkování lobbingem na úřadě nezařídíš, může to vždycky skončit takhle. Přestaň to řešit tady, nebuď línej, zvedni prdel a zeptej se na úřadě co pro to můžeš udělat.
o 10.10.2014, 18:48 | HIGHTOWER
capo: a ty zase jsi nepochopil, že v celé obytné zóně není ani jedno označené/vyznačené parkovací místo a tudíž tam nesmí parkovat vůbec nikdo...
o 10.10.2014, 19:18 | Sau
Hightower : No a co je na tom k nepochopení? :) Si to město či daná čtvrt nepřála, tak tam umožněno zaparkovat není... Nebo je povinnost že nějaké místa k parkování v obytné zóně byt určená musí?
o 10.10.2014, 19:20 | gizmi
typicka Ceska povaha :D Ja nemohu, tak ukazu na dalsi :D :D Velka vez kdyz uvidi sousedy skakat z balkonu, tak pujde a skoci taky :D
o 10.10.2014, 19:31 | HIGHTOWER
jasně, a ty si gizmi necháš sr... na hlavu a budeš platit pokuty za to, co jiní neplatí, jo? Aha... Přečti si to celé znova ;-) Na nic bych neupozorňoval, kdyby tam nepokutovali nikoho, a nebo pokutovali, když už všechny, a ne jen jednoho stejného člověka. To je to, oč tu běží ;-)

Sau: to samé v podstatě, jasně, nechtějí, aby v obytné zóně nikdo neparkoval na ulici, tak klidně, ale proč když tam parkuje x lidí flastrují jen jednoho? A bez tak ani nevědí, že tedy tam nesmí parkovat nikdo...
o 10.10.2014, 19:47 | Luke_288
takže oni přijdou, je tam 10aut, lístek daj jednomu a jdou pryč? ale no tak. to ani fordík nepíše.
o 10.10.2014, 19:50 | capo
hightower: můžeš si prosím tě přečíst to co jsem psal ještě několikrát, pomalu, a přemýšlet o tom? :).
Vůbec nechápu jak jsi mohl vykonstruovat to co jsi napsal z toho, co jsem napsal já.
o 11.10.2014, 08:13 | gizmi
inu chápu dobře, že když se jedná o tebe, tak nějaký "zmrd" na tebe volá, ale když se jedná o cizího, tak tím zmrdem budeš ty? :D :D :D Přesně chápu, proč mi Rakouský nadřízený říká, že jsme jako národ jiná povaha a chce se mu z nás blejt.

odpověď na tvou otázku: protože PČR jsou taky jen lidi a když někdo zavolá, tak je jim jasné, že MUSÍ konat. Proč by někdo dělal zle i dalším, když NEMUSÍ ??? Pořád si tu stěžujete na PČR že konají, ale když nekonají, tak taky špatně :D :D OMG... Ale ještě že jsou na telefonu oni "zmrdi", kteří rádi upozorní na další přestupky :D :D :D
o 11.10.2014, 11:11 | HIGHTOWER
chápeš dobře :-)
o 11.10.2014, 20:09 | Sau
Gizmi : No tak zas ale ja byt rakusakem tak chodim radsi kanalama a kdyz uz bych nutne potreboval vylezt ven, pri prvni prilezitosti sa zahryznu do stromu a delam suchu vetev doufaje v to ze si ma nikdo nevsiml ;)
o 11.10.2014, 20:28 | gizmi
Sau: :D :D vtipalku.. mame tu postaveno a zamestnano 3000 lidí pobliz Plzne a teď stavíme za cca 1mld další areál v místě, kde je brutální nezaměstanost. Pak povídej o chození kanalama - a to hlavně teď, kdy se ukázalo, že pouze každý 3. občan ČR používá mozek (neb šel k volbám)

Hightower: tak to jóóóó .... v tom případě už chápu / tedy nechápu, ale chápu ... OMG
o 11.10.2014, 20:33 | Bart 007
OT
má cenu jít volit ve vsi kde je 7 kandidátů a sedmičlenné zastupitelstvo? :-)
o 11.10.2014, 20:34 | Sau
Gizmi: Jasně, chápu, to ale na mém názoru nic nezmění :)

A k těm volbám, aspoň u nás by možná bylo lepší kdyby nešli, bo jestli sa tam za náš okres má dostat někdo kdo má trvalé bydliště v Monte Carlu, hm...
o 11.10.2014, 20:34 | HIGHTOWER
Má, alespoň 1 člověk, kdyby nešel nikdo, nedostanou ani ten 1 hlas :-D
o 11.10.2014, 20:38 | mr.brain
OT: dokud můžou kandidáti volit sami sebe... tak aspoň 1 hlas dostanou
o 12.10.2014, 22:34 | Rajdlos
Aneb od parkovani k volbam :D
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3356 sekund.