Navštíveno 8007x

31.10.2014, 15:38 |
Kapka (M)
pro jeden program ve firmě je použité zabezpečení pomocí HASP klíče..lze tento hardwarový klíč nějak rozumně naduplikovat?jde i o to že máme oficiálně koupený program,ale chtěl bych na tom programu doma pracovat třeba o víkendu nebo jako ted když doma ležím s bacilem..telefonoval jsem do té firmy,od které máme program,ale tam mi bylo řečeno že toto ofiko nelze..
Tak použij Teamviewer a jeď přes vzdálenou plochu ne ?

31.10.2014, 16:26 |
Kapka (M)
to budu muset mit ale v praci zapnutý nafurt velké PC kde mám tento program naistalovaný i sklíčem..je možnost vždycky si vytahnout klíč z USB a nosit si ho s sebou..ale to je dost nepraktické :-(
těch pár korun za elektriku tě snad nezabije :)

31.10.2014, 18:41 |
ikosp Kopie HASP klíče i kdyby se ti povedla je porušení licenčních podmínek a legálně by jsi to nemohl takto provozovat.
Kdysi jsem se o podobnou věc zajímal ze stejného důvodu.....určitě to někdo dokáže zkopírovat, nicméně vynaložené úsílí a náklady s tím spojené za to nestojí, protože to samé ti zajistí crack/patch, který najdeš na internetu zdarma. Jistě to není to co jsi chtěl slyšet, nicméně oboje řešení vyjde stejně, až na to, že to druhé tě bude stát chvíli hledání na internetu, opř zakoupení kreditu na nějakou stahovací službu, aby jsi to netahal měsíc...

31.10.2014, 19:30 |
Kapka (M)
crack/patch jsem chvilku hledal..a nenašel...jde o program CadDecor ..
[ Link ]

01.11.2014, 00:53 |
cezetko | Upraveno: 2014-11-01 01:02:29
Hasp klic jde vcelku bez problemu duplikovat, ci zalohovat. Pouzivam emulator a naprosto v pohode.
Je to vcelku easy, jednim softem vyctes klic, druhym k nemu heslo. Pak si vygenerujes regist, pridas do win a pustis emulator. Vyrobci to sice nepodporuji, ale nikdo ti nemuze zakazat zalohovat neco, co uz vlastnis....
A to co tvrdi ikosp je nesmysl, protoza vetsina softu, co aladina pouzivaj na netu crack jiste nema. Takze vlastorucni kopie je jedine reseni...
Velmi dobre funguje toto : testprotect.com , vyhoda je, ze pro 32bit windows je to zdarma. V pripade zajmu a hlavne az budu na PC a ne na iPadu mohu trochu vice rozepsat, ci trochu vice pomoci...

01.11.2014, 10:00 |
ikosp to co píši není nesmysl. Možná se od doby, co jsem to hledal něco změnilo, ale že by to bylo easy nevěřím. A že spousta softu co má aladina nemá crack? No to je odvážné tvrzení. Stačí když budu jmenovat Surfcam, Mastercam, HSMWORKS,....... tito všichni používají právě hasp klíč, a cracky na ně jsou. Jmenovat další je jistě zbytečné. Ono o existenci cracku rozhoduje taky to, jak je danný soft žádaný....
Nicméně to co tu tvrdíš vyzkouším, jsem opravdu zvědav, protože ještě před několika lety to byl neřešitelný problém....
ikosp: nebudu se s tebou dohadovat, ale zkopirovat klic jde od pocatku, co se vyrabeji az dodnes. Porad stejnou a podobnou cestou. Jediny rozdil je jen ve vetsim sortimentu klicu a systemu WIN.
Vyjmenovals softy, na ktere cracky jsou. Ale kdo dela se specifickym SW, vi, ze na nej crack neni, nebo nefunguje. Případně se jeho ID přenáší do projektu a rozhodně tedy nechceš používat cracknutý soft.
Bavíme se o záloze a emulaci HASPu. Jeho přenesení na jiný usb klíč už je podstatně horší oříšek, o který jsem se nikdy nezajímal. Já to třeba používám, protože nosím NTB po stavbách a rozhodně v těch stísněných podmínkách nestojím o uražení USB klíče.
A easy to opravdu je, stačí googlit.