Navštíveno 2887x

ukazuji se Vam na LCD pri prijimani hovoru fotky kontaktu? Jestli jo tak co je pro to potreba udelat? :-)
tel. Xperia M2 bez rootu
Me teda neukazuje... Ani nevim, ze by to mel umet :)
no to ja taky nevim, ale vsude na netu na obrazkach je videt ze "to asi umi" :-))) ale asi sem si to spatne vylozil...
Jen bych se vetrel do temtau, koupil jsem auto s timto parrotem, ale nejde sparovat Parrot s mobilem, nenabizi PIN, neresil jste nekdo ?
Arnie_one - co preflashnout firmware - je tam posledni?
Arnie, kolik je tam uložených telefonů? Mám starší parrot a zasekl jsem se na tom taky, paměť měl max na 5 telefonů.
Vse je prazdne, taky sem o tom cetl, bohuzel jak tam neni videt ten parovaci kod P, je tam neco spatne. Nekde se pise vyndat z "modre krabky" ale ja ani nevim kde je. FW nejde udelat, tak to bude asi na vyhozeni.
pockej jeden parrot s parovacim kodem P se mi doma vali... prej flashnout seriovym kabelem..... nechapu Tvuj prispevek ze jak tam neni videt parovaci kod P tak je neco spatne, ja bych spis ze jak tam JE videt to P tak je to v prdeli......
Seriovej kabel na tuhle hatatutlu stoji co sem koukal asi 35Liber, to se dle meho nevyplati.
P znamena ze neni videt kod PIN pro parovani.
Nikde neni psany ze ten parrot po flashi se seriakem bude chodit, to by bylo dobre vyhozeny.