Navštíveno 8322x

Máte někdo přehled jak to bývá v O2 aréně v prosincovém počasí? Je tam teplo na sezení a nebo je to si vzít sebou deku?
Metro jezdí B, stanice Českomoravská jak koukám. To víte, vesničan v Praze :))
:-) normálně, mikina, bunda do šatny

13.12.2014, 09:03 |
Sau Pokud tam bude slušně zaplněno, tak mně osobně tam bývá spíš horko...
Tak tak,stanice Ceskomoravska,vylezes defakto před o2 arénou. Auto ja nechavam na Zlicine v Metropoli a jedu celou dobu metrem. Doba cesty cirka 45min...takze pozor na listek
Ze Zličína na Českomoravskou je to přesně 31 minut.
A zima mi v O2 teda nikdy nebyla :-) Nejstudenější je hokej a i tak podle mě neklesne pod deset stupňů. V ostatních případech je tam samozřejmě tepleji, na jakémkoliv koncertě bude přes dvacet.
Cupra.165: Presne tak to mame v planu + cestou zpet Vaclavak a stare mesto ;)

14.12.2014, 21:57 |
Tuner#2 | Upraveno: 2014-12-14 21:59:34
Bylo to super!
Bohužel jsem se přesvědčil, že jsme čím dál víc národ bezohledných debilů... Uvaděčka na začátku požádá o vypnutí telefonů a upozorní, že při pořízování videa a hlavně fotek na facebook si mají všichni vypnout blesk aby to neplašilo koně a šup, hned při prvním nástupu jsem dostal z protistrany zásah snad 50ti a bohužel tomu tak bylo celé představení... Tu ignoraci a zejména debilitu diváků nechápu. Jak může blesk v telefonu či kompaktu pomoct focenému objektu na 60 - 100m to mě fakt hlava nebere... Přitom nastavení bez blesku má každý foťák co mě prošel rukama...

Já se sice rozčiluju nad bleskama taky, ale nevysvětlíš to troubovi, který nastaví automatický režim a nechá se překvapit, co z toho vyleze... říkat jim, že blesk má dosah 4 metry u kompaktu a 2 metry u mobilu nemá význam. Ona jim totiž automatika díky blesku nastaví třeba 1/60s a vyjde jim to jakoby ostře (byť samozřejmě hrozně, s přesvíceným popředím), zatímco bez blesku automatika hodí jen střdní ISO a pomalej čas, vyjde mazanina... a proti takové logice se špatně bojuje :-D