Navštíveno 1880x

29.12.2014, 15:56 |
DaveX Je tady dost lidí přes televize, tak třeba poradíte. Dnes mi začala blikat. Mám satelit ARIVA200HD s aktualizovaným novým firmwarem. Televizi mám tuto:
[ Link ] . Dodnes to bylo vše bez problémů. Blikání se projeví vždy po chvílí. Ze začátku vše běží v pořádku včetně obrazu. Po chvíli ale obraz ztmavne a začne problikávat. Je to docela nasírací. Pokud se někdo s tímto problémem setkal, tak prosím o radu.
Nějak si nemyslim, že by to bylo špatným nastavením nebo zapojením. Že by reklamace?

29.12.2014, 16:22 |
DaveX No asi to tak vypadá. Akorát mě to štve, protože telku mám v provozu měsíc :D
Třeba si pak koupíš normální TV a ne jen trochu větší monitor k PC :o)
Není 32" na TV málo?

29.12.2014, 16:32 |
DaveX No kdybych jí nevyhrál, tak bych si jí nekoupil. :D stála mě 2 losy v tombole, byla to náhoda :)
ten gogen nejakej jsem mel - nechal sem se zlakat nejakou recenzi a bylo to spatny, ani za 4 dny sem si nezvykl brutus nerovnomerny podsviceni navic cerna byla opravdu hodne seda, tak sem ji vratil a koupil asi o 800 kc drazssi samsung byl o generaci mozna dve jinde ale vyhra v tombole je neco jinyho... neni tam nejaky eko cidlo na podsviceni, ze treba je poblazneny? nebo byc vse odpojil a zkusil prehrat film z disku
zkusil bych jinej/lepší hdmi případně zkusit zapojit i do jiného hdmi v telce
a potom zkusit pohledat jestli má senzor na posvícení, že ohčas někde takhle blbnul jsem se už setkal ...