31.12.2014, 10:45 |
Zdenek (A)
Casto se tu resi koupe a prodej auta a casto se tu vyskytnou dobre rady, tipy a ne zcela bezne nabidky. Takze zkusim stesti i ja ;-)
Nase Mitsu ASX me zacina pit krev. Nic se do toho nevejde, zere to skoro 2x vice nez je papirova spotreba i pri jizde "na klobouka", servisni naklady jsou jak za Rolls Royce, rizeni je neprijemne jako triska v prdeli, ..... proste uz nikdy vice. Hedam tedy nahradu.
Moje idealni predstava je Skoda Octavia III, idealne 4x4. Radeji combi, ale i sedan/batchback beru. Mraky z vas mi to bude rozmlouvat, ale je o moje priorotni volba. Pokud budete mit nekdo jiny ROZUMNY napad podepreny realnymi argumenty, muzeme se o tom bavit. Nechci ale zadne SUV/MPV/??V. Motor by mohl byt treba 1.6 TDi CR 77kW, ale neni to neprekonatelna podminka. Auto muze byt nove, ale zkousnu i neco malicko jeteho. V bazarech na netu jsem neco malo nasel, ale furt si delam nadeje, ze by se dalo najit neco za lepsi cenu. A proto take pisu tohle :-) Nevite nekdo o nejakem peknem kousku? Nenabidne mi nejaky zdejsi prodejce neco za "klubovou" cenu? ;-) ... I kdyby ne, tak zeptani me nic nestoji, ze?