Navštíveno 9249x

20.01.2015, 20:51 |
hawai Někdo nějakej tip co hezky voní? Revilohifi.cz? Znám Bubblegum a to je fakt hnus, Pak znám cherry a to mi nepřišlo špatný. Chtěl bych vzít na zkoušku tak 4-5 kousků, každý jiný.
[ Link ]

20.01.2015, 20:56 |
soray Brusinka je dobra.
jedine vyprany pradlo.
Ale uz jsem mel tri a nejdu do toho. Pisou vydrz vune dva mesice, ale tejden to smrdi jak svine, pak to opadne a po mesici uz to neni cejtit. Da se to jeste ozivit kdyz se ty houbicky namocej lehce do oleje, ale to je max + 14 dnu. Za ty penize +- nic moc kauf.
Nechápu jak někdo tyhle toxický konzervy může používat obzvlašt třešen mi poleptala sliznici jako kdybych najednou vykouřil karton startek.Nastesti jsem objevil prirodni vonné sačky od
[ Link ]
Na ima-dekor.com po zaregistrovani jdou ty sacky koupit za lepsi cenu.
Pred týdnem jsem koupil višeň.Voní to hezky,ale přiště koupím vanilku.Teda podle toho jak ldouho to vydrží
No já teda nevím jak ostatní - ale já mám zkušenosti super... Na začátku neotevřu plechovku celou - jen pootevřu... Aby to nebyla taková rana...
Co se týče výdrže - některý vůně vydrží míň, některý víc... Nicméně višeň mi voní intenzivně ty dva metry určitě a ještě po roce lehce jede což jsem nechápal... a pokud tam kapnu pár kapek horké vody (ten olej by mě fakt nenapadl ;-) ) tak to prodloužím...
Super je pak ještě verry berry (borůvka) taky vydrží hafo dlouho...
Jemný vůně vydrží míň... ;-)
Za mě poměr cena výkon super
Za mě taky super... mám višeň a po třech měsící je pořád funkční. Někde jsem četl, že je to všechno bio na přírodní bázy? ale lepší vůni jsem v autě ještě neměl. poměr cena/výkon taky super.
Já s nimi mám taky výbornou zkušenost, trvanlivost dle typu 2-4 měsíce, některé i déle. Nejraději mám "čerstvě vypráno", "vůně nového vozu" a citron, ale i další jsou fajn.
Navíc California Scents rozhodně nejsou žádné chemické šílenosti, ba právě naopak.
A máte někdo zkušenost s plechovkama L&D? Vypadá to jak California Scents, ale je to ze Španělska.
[ Link ]

21.01.2015, 10:44 |
Chris | Upraveno: 2015-01-21 10:47:21
POZOR su 2 druhy,
California Spillproof Organic a Car Scents
California Spillproof Organic maju ovela vacsiu zivotnost, dlhsie a lepsie vonaju. Su z organickych latok a dovazaju ich z USA.
Su tie povodne, ktore zacali tento boom a aj drahsie. V BA ich predava co viem 1 obchod.
California Spillproof Organic - Visnu som dal do kufra na 2 dni do kufra, lb sa mi trochu vylialo VIF a bol to neskutocny smrad. Po 2 dnoch bol smrat prebity :D Stale to mam na minimum.
California Spillproof Organic

21.01.2015, 10:45 |
Chris a Car scents, ktore vydrzia o dost kratsie, su lacnejsie a ponuka ich viacero obchodov.

Kup tohle vydží dele než plechovka :)
[ Link ]

21.01.2015, 11:44 |
soray Chris: To co popisuješ je jen staré balení vs. nové balení. Pravda ale je, že stará verze vydržela mnohem déle, já mám jednu višeň na chatě 3 roky a pořád je trochu cítit.
CS není rozhodně žádná chemická šílenost, navíc se dá regulovat regulátorem.

21.01.2015, 13:06 |
Chris Soray: no neviem, lb ten "stary typ" a predava minimalne v priebehu roku a stale dovaza z USA stale tie California Spillproof Organic a vraj maju ine pouzitie/urcenie. Aspon takto mi to on vysvetloval.
ja vam do toho nechcu kecat, ale 10s na webu vyrobce mi reklo, ze jedno je "na doma" a druhe "do auta". Neresim rozdily v cem je to jine (wtf? co je na doma jine?), jen ze obe baleni jsou aktualni.
Taky vám do toho nechci kecat, ale viděl jsem to fyzicky jak ve formě napuštěných destiček, tak i ve formě gelu.

21.01.2015, 15:11 |
soray Jsou úplně stejný, oboje napuštěný kokosový bloky.
Mám gel i klasický plechovky (zrovna Coronado Cherry) a voní to stejně... Tu samou vůni mám v autě už přes dva roky a pořád to voní, ne tak intezivně jako předtím, ale voní a stačí to, není to tolik agresivní jako to bylo po otevření (i když já nejdřív perforoval to víčko, takže to bylo ok a regulátor na minimum).

21.01.2015, 15:19 |
PlusOne | Upraveno: 2015-01-21 15:28:08
Jedu je tak pátým rokem , a mám jich vyzkoušeno docela dost.
Potrpím si na decentnější vůně, takže "Čerstvě vypráno", "Nové auto" a "Vanilka" jsou moje oblíbené, občas ještě dám "Meloun".
Pokud má někdo rád intenzivní a sladké vůně, které navíc dlouho vydrží, pak určitě "Višeň", ta je bezkonkurenční a půlrok bezpečně dá, pak "Brusinka", "Borůvka" (ta Boží, ne Bel Air), "Gumoví medvídci".
Citrusové vůně nejsou špatné, ale nevydrží moc dlouho. Ještě jsem v manželčině autě vyzkoušel "Káva" (není to jak turek, spíš jak capuccino ;-) ), "Levandule" (jemná a přesto docela výrazná, není špatná), a "Skořice" (tu občas dávám i do svého, vůni skořice mám rád, a tohle je jako když čerstvě zlomíš kousek v ruce).
Tchán mi pravidelně "krade" "Hroznové víno", takže když objednávám, počítám s tím tak nějak...taky to nevoní špatně.
Snad jsem ještě nenarazil na vůni, která by byla vyloženě protivná, a musela hned z auta ven. Člověk musí pár vyzkoušet, aby měl představu, a pak se vesměs drží osvědčeného...
K regulaci intenzity používám ty jejich regulátory, a v pohodě. Višeň voní, i když je úplně zavřená ;)
Jako "Starter´s pack", když chceš objednat 4-5 rozdílných, bych doporučil:
Višeň-Meloun-Čerstvě vypráno-Brusinka-Nové auto
máš tam silné i méně silné, a můžeš si vyzkoušet, co je jak intenzivní...

21.01.2015, 17:10 |
TROY v čem jet o toxický? Mám v autě co je furt v garáži vuni novýho auta :D a mladá má višen a furt je to cejtit :) - plechovka je cca rok v autě

21.01.2015, 17:20 |
hawai Dík všem za reakce, ani jsem netušil, že vás to používá tolik lidí :-)
vezmu teda asi to jak psal PlusOne, takže Višeň-Čerstvě vypráno-Brusinka-Nové auto. Ale nechci meloun, tak bych radši tu borůvku, ale buď blbě koukám, nebo má Revilo v nabídce jen tu Verri Berry a tu druhou ne?
aha ja mel to car scents.
¨
Měl jsem vuni vypranyho pradla (to voni pekne) a nove auto... oboji vonelo pekne, ale ta vydrz proste neni takova.. zkusim teda tu visen a boruvku a uvidm jestli na ne zanevru, nebo ne..

21.01.2015, 18:45 |
gizmi Vyzkousel jsem pouze visen a NIKDY VICE. Plechovku jsem pootevrel jen lehce a po delsi ceste bolehlav a vyschnuto v ustech. Dal jsem ji mamce do auta a ta ji po tydnu vyhodila s tim, ze ji z toho take boli hlava a je to silena chemie. Do dnes zustavam u klasickych stromecku (at zije akce v makru) a spokojen. Na druhou stranu kam vlezu na forum, tam maji registraci a uhani mraky autaru, kteri jsou asi spokojeni. Za me ale hnus..

21.01.2015, 19:52 |
Kmoda Klidně mi poraďte někdo vůni do auta, která je fakt v tom autě cítit a vydrží. Tyhle plechovky to ale nejsou. Nechápu jak z toho někoho může bolet hlava, to voní jen když si dám plechovku k nosu, nebo ji přiložím k ventilátoru ...
Tady ty potvory vydrží docela dlouho..
[ Link ]
Dobře netvrdim, že je to toxický, ale je to proste umělotina jako prase, ty sáčky taky vydrží mín, ale ta vune je uplne jinde.Ten mr.and mrs. neni uplne špatnej, ale cena je jinde a co znam experty kteri jsou schopni nacpat do kazdyho vydechu jeden, tak to, aby si clovek vzal kyslikovou masku.

21.01.2015, 22:00 |
soray Nejlepší je stejně Gliptone vůně kůže 8-)
Stim čím pracuju tak mě nejvíce voní tohle.. Projede se stím kuže,plasty a pecička..

21.01.2015, 22:44 |
Kmoda Koukám ono je těch provedení více...

21.01.2015, 22:44 |
Kmoda

21.01.2015, 22:45 |
Kmoda

21.01.2015, 22:45 |
Kmoda

22.01.2015, 13:01 |
TROY mě zaráží že to je chemie :) si pamatuju když to začínalo tak všude reklama, že to je čistě přírodní :)

23.01.2015, 12:46 |
PlusOne | Upraveno: 2015-01-23 12:50:07
Na plechovce se píše:
"Keep scent pads from touching fabric, plastic or painted surfaces. Keep out of reach of children and pets."
A ke složení toho taky moc neuvádějí :-) Neb nevím, co si představit pod pojmy "Berry fragrance, fiber pad". (vůně Very Berry, neboli Boží Borůvka, jak to překládá na vonaveauto.cz)
Úplně nevinné to asi nebude, ale to není v dnešní době nic. Zajímalo by mě, čím napouští ty panáčky, stromečky atakdále....mě osobně to voní, proto je používám.
BTW, bývalému majiteli auta se převrátil a vytekl nějaký ten AirWick, a zanechal docela viditelné stopy na panelu autorádia - ty černé fleky.

Čirou náhodou viděl někdo tohle? Měl sem to v autě,ale nikde neviděl prodávat..

musim potvrdit že výdrž šla dolu, před rokem kdy sem koupil první tak voněla intenzivně 3 měsíce dneska vydrží sotva měsíc

23.01.2015, 21:27 |
hawai Tak objednáno. Původně jsem chtěl brát od Revila, ale kouknul jsem ještě na vonaveauto.cz jak psal +1, a měli tam cherry v gelovejch kuličkách, tak jsem vzal cherry(gel)+borůvka+prádlo+new auto+brusinka. Tak jsem na to zvědavej

09.09.2016, 21:00 |
Pajk Nedělají se náhodou kopie? Ptám se proto, protože když jsem si vzal z jednoho nejmenovanýho shopu pár vůní, tak nevoněly jak si pamatuju a výdrž malá.

10.09.2016, 13:53 |
TROY Kopie ne e,ale podívej se na rozdíl ve starý a nový plechovce - je tam jinej design a podle všeho asi i složení - starý plechovky voněj fakt dlouho. Nový tak měsíc a kus.

10.09.2016, 14:52 |
xSam Ja si nedavno koupil jednu plechovku u automedika a ta po otevreni nevonela vubec.
Kvalita sla rapidne dolu.
A pokud tam zacali davat chemicky sragory, tak uz na to kaslu...
Humus oproti starym koupil sem tu co kdysi a letela do kose smrad
Humus oproti starym koupil sem tu co kdysi a letela do kose smrad
Mam podobne zkusenosti, ze uz to stoji za pytel....
Tak co pouzivate jineho?
Thierry mugler angel do auta super
Prej to dělá fleky na sedačkách a kobercích v O2 ale mně v Laguně ne,tak používám zředěnou aviváž v rozprašovači.Poměr tak deci na půl litr vody.Tak to zkuste,třeba nebude flekovat a vonět :) jinak Californii Veri Berry ta voněla,ale výdrž nic moc.Kupováno na ONU,Autokelly i Escape6
Já teda nevím,ale všechny tyhle paštiky mě zklamaly (jak výdrží,tak vůněma.Přijde mi to doslova jako to,čemu se říká "navoněná bída"(bez urážky..)Někdy na jaře jsem objevil klasickej Wunderbaum - verze "AVIVÁŽ" aka Summer Cotton a jsem max.spokojenej.. :-)Dva a půl měsíce bez trablů výdrž a mám vypráno i v autě.

Taky jsem to drive pouzival, ale akorat me z toho po case bolela hlava. Z vanilky mi dokonce bylo na bliti. No, asi to moc zdraviprospivajici nebude...?
Rustapha: Dva a půl měsíce když temu sundas obal!? Celej obal..??
Rustapha: Dva a půl měsíce když temu sundas obal!? Celej obal..??
TO bych se divil taky tem 2,5 mesicum. Mozna kdyz k nemu privonis ale ze by provonel potom auto, se mi nezda.