Navštíveno 2062x

21.01.2015, 10:33 |
fredy Ahojte, mám doma čerstvě vyměněn wifi router aktual mam tedy TP link TL WR1042ND, internet mam od UPC a jedu doma na iMac soft Yosemite, par Ipadu a par Iphone a mám tedy už sakra problém a jsem zralej to ten router vyhodit z okna, neustále mě bud padá rychlost stahování na kb/s místo cca 5mb/s internetové rádio neustále vypadává, když dtahuji film tak katastrofa, ale po restartu to chvilku frčí jak má, dále se mě to třeba ráno nechce ani připojit na wifi ipad ani iphone, prostě se jen motá kolenčko a nic, zase musím resetnout.
Router jsem měnil kvůli obšasným výpadnkum předchozího. také to byl TP link, tak už přemýšlím, zda není chyba TP link - Apple.
Může mě někdo zkusit pomoci s nastavením, nebo prostě najít chybu? já ji nikde nevidím, udělal jsem upgrade firmware na poslední a default nastavení a jelo to 2hod jak mělo, zjistil jsem okolní wifiny a předělal kanál na solo, aby se to nehádalo a taky nic...můžu sem třeba naházet obrázky nastavení routru nebo co já vím, u UPC vše v pořádku...

21.01.2015, 10:39 |
fredy na router jsem napojen pouze na wifi z důvodu nemožnosti natáhnout LANku přes celej pokoj a mám i problém se kolikrát dostat do nastavení bez předchozího resetu, nebo tedy vypojení ze elektriky. V pondělí jsem volal na tech podporu TPlink a hovor na 3 min, přehrajeme firmware, říkám že to jsem už udělal, tak to reklamujte, říkám není v záruce, tak to Vám nemohu pomoci... to je tedy podpora...

21.01.2015, 10:39 |
Kamil Měl jsem ho taky, choval se stejně a TP link už mi domů nesmí. Teď mám přes rok acčkový Asus a ani jeden problém. Sice byl dražší, ale stálo to za to.
Ja som TP Linku dal šancu tiež, keď mi ho dal provider k internetu. Choval sa veľmi podobne, rýchlosť teda nepadala ale nebola vôbec tej kapacity akej by mohla byť. Rádio padalo dosť často v spojení s iPadom. Vymenil som u nich za novší a leší TP Link, rýchlosť sa spravila, ale občasné výpadky stále boli. Potom sám z ničoho nič umrel, komplet. Tak som sa nasral, kúpil 868L od D-Linku a od tej doby ani neviem že nejaký router mám, z hľadiska správy a údržby :-)

21.01.2015, 10:47 |
fredy ha, já jsem si to právě myslel, že bude chyba zrovna v té značce... omrknu jiného výrobce, děkuji

21.01.2015, 11:05 |
fredy

21.01.2015, 11:10 |
mamut procetl jsem mraky recenzi a zkusenosti uzivatelu a doporucuji tohle jako spicku
[ Link ]
2 mamut: a ja mám jedného ktorý mal aj toto aj drahšie a Mikrotik mu do domu nesmie. A nie je to z druhej ruky info, je to môj desne prachatý bratranec :-D

21.01.2015, 13:01 |
mamut Jasne netvrdim ze je dokonaly takovy urcite ani neexistuje.mohl si vic rozvest to v cem byl nespokojeny aby si clovek rozsiril obzor,to ze je hrozne bohaty nic moc nenapovi.
2 mamut: presne to mu to robilo ako tie TP Linky. Nestabilné pripojenie, rýchlosti zkrúhnuté na možné minimum (nastavenia neboli menené, všetko bolo nastavené na plnú priepustnosť). Skúšali sme kvôli prípadnému zarušeniu prepínať ručne kanál, nič nepomáhalo. Problém tiež najmä v spojení s iPadom pri Facetime. Paradoxne sme mu tam nahodili na skúšku nejaký drahší n-kový TP Link a ten už 3 mesiace šlape na plnej rýchlosti a bez jediného dropu... Hrozne bohatý malo byť indíciou na to že nemá problém kúpiť čokoľvek lepšie, tiež mu boli Mikrotiky doporučené "ajťákmi" tak ich kúpil a prehlúpil :-)
Mohu mit taky dotaz? Mam wifi 5ghz pripojeni - na strese antena, v byte leze sitovej kabel... kdyz je kabel primo v PC, dostanu se na stranky poskytovatele - www.jablonka.cz - kdyz dam sitovej kabel do wifi routeru, jejich stranky se nezobrazuji... jinak vse slape. Neporadite jak nastavit router aby to slapalo ?