Navštíveno 2618x

zajímalo by mě,jestli už někdo z vás nakupoval,a jaké máte zkušenosti. bohužel neumim anglicky,tak by tohle pro mě bylo jednodušší
Já mám zkušenost jen s CZ-Ebay.cz a nic moc krz reklamace a jejich následného přístupu, když mi místo 2 objednaných a zaplacených kusů, dorazil jen jeden - viz:
[ Link ]

02.04.2015, 12:27 |
Lufas v dnesni dobe prekladacu snad nemuzes mit problem ne? Kupuju v cine uplne vpohode a to umim zaklady aj...

02.04.2015, 13:13 |
Kmoda Taky na Ebay normálně nakupuji a anglicky neumím...
Ebay.cz existuje? Já byl na tom, že se jen přesměruje na ebay.com.
V poslední době mě naopak deptá, že se mi ceny na ebay přepočítávají na koruny, takže už nepoznám, co je nebo není výhodné, byl jsem zvyklý na dolarové ceny :-)
Jinak v době google translatoru snad člověk nemusí umět jazyk, aby nakoupil... minulý týden jsem si koupil časopis na italském ebay a neumím ani slovo :-)

02.04.2015, 19:02 |
gizmi Mr.Scully: prosim viz vzkazy :D
asi se budu muset zkusit zaregistrovat. já se bohužel učil jen němčinu a z tý umim jen dobrý den ;-) a angličtina je pochycená jen z her....Play,Continue,Back,Check point,Level,Live.... ;-DD
přeci jen bych byl radši,kdybych to třeba mohl objednat přes někoho z vás ,,zkušenějšího,, já to takhle dělám i pro lidi,kteří nemají účet na aukru. nenašel by se někdo?

03.04.2015, 20:02 |
Lufas fakt neni ceho se bat...co tam chces koupit??

03.04.2015, 20:23 |
pindak | Upraveno: 2015-04-03 20:23:53
Mr.Scully je to tak, jenom "obsluha" je česky
tak vpoho, vše vyřešeno, na aukro sem našel člověka kterej objednává z USA atd,ale jinak díky