Hocars:-))
Mladý arogantní týpek, který je v pohodě, pokud po něm nic nechceš.
Byl jsem tam na jaře na Accorda:
pane, přijeďte kdykoliv, počkám, atd. Povídám, že jsem ze Šumperka, takže mohu přijet po práci, dejme tomu 1530. Pohoda, pane, není problém, jsem sice do 16, ale počkám. Přijel jsem v 15:30, jak je mým zvykem- tedy přesně. Auto jsem prošli a prý esi se chci svézt. No, říkám - blabý dotaz, proto jsem přijel, ne? OK, tak teda jako že ať počkám, že tu je sám, a že to tu nemlže nechat, zamknout taky nemůže, protože a kvůli, to je pane problém. POvídám, OK, když to je problé,, tak děkuji a pojedu domů, mě těch 250km nezabije.
Tak teda že jo, no, když to musí bejt. OK. Auto jsme projeli, bylo to fakt dobrý, tak povídám, že ho vezmu, ale pod podmínkou, že zajedeme do Pardubic na diagnostiku ( v HK není). A to je oproblém, to si musím zaplatit, říká,m, šak to je jasné, ne, zaplatím benzín a úkon. No jo, jenže to je daleko (15km) a jsou 4, tam už nikdo není. Povídám OK, já tam zavolám, domluvím. Jasně pane, přijeďte, jsme tu, uděláme. A to zase že ne, že se mu to nehdoí, že až v sobotu (bylo tuším úterý), až bude čas a že dopodledne tam má kámoše, co mu to pohlídá. OK,. dojedeu, přivezu prachy. Ale dáte mi NEVRATNOU zálohu!! Co když někdo přijde a bude to chtít koupit? Tak mu to prodejte, kdo platí na prkno, má přednost, mě to až tak netalčí. Afurt chdoil kolem a hejkal, pane, to je libovka, chuťovka, voňavka, nebouraná. A povídám?: a dáte mi to pro forma do smlouvy, že vozidlo je nebourané? No to v žádným případě, v žádným případě! A proč, když mi to furt vomíláte? Nooooóoo, co kdyby někdy kdysi někdo něco měnil a tak a vůbec. Tak víte co, pane, všechno je u vás problém, nemáte čas, tlačíte mě do kouta, auto si nechctě, ať si ho koupí jiný nadšenec. Ani nashledanou...
Divné, prodáat auto za 500litrů a mít pořád kecy a vobštrukce? OK, auto se po 14 dnech prodalo, rozhodně ne druhý den, jak mi tvrdil, když jsem tam znovu volal, abychom se tedy dohodli aspoň na čtvrtek, že prý tam jede pán z Liberce či vodkud, tak jo, hlavně aby byl pán spokojenej...
Jinak pár aut slušných tam fakt měl, ale jednání mě totál odradilo.