Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Výměna skla telefonu - problém

o Navštíveno 1815x o
o 05.05.2015, 08:40 | BMW_318iS
vyměnil jsem sklo praskle sklícko telefonu, bylo celopodlepené, nyní jen okrajově, ted jsem zjistil že obcas z niceho nic reaguje na dotyk na urcitych mistech aniz bych se ho dotknul. Zjistil jsme to az pri fuknci budiku kdy se budik ztlumi po par vterinach, pak jen tak sporadicky u ostatnich aplikaci. Kdyz otevru klvesnici na volani tak se samo vytuka par cisel.

V cem muze byt problem? Je mozny ze podlepeni displeje muze v tomto hrat roli?

o 05.05.2015, 09:26 | .mycTD
to mi delalo po vymene taky, ale pak jsem nastesti rozbil i LCD
o 05.05.2015, 09:48 | BMW_318iS
.mycTD: tvoje odpověď mi teda moc nepomohla :)
o 05.05.2015, 09:53 | .mycTD
ber to jako psychickou podporu ;-)
..navic driv, nebo pozdeji s nim jebnes o zem taky :-)

ale jinak jsem tu dotykovou vrstvu taky nepodlepil, i kdyz to by podle me nemelo mit na nic vliv
o 05.05.2015, 12:01 | z0diaC
čím jsi to lepil ? možná jsi použil částečně elektricky vodivé lepidlo,které se na některých místech maličko dotýká segmentů digitizéru .... podle mě s tím neuděláš nic ... proto už kupuju většinou jen touch slepený s LCD , u málokterého telefonu to není lepené ... ale ber to jako pohled amatéra ... nedělám to na kšeft ...
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3099 sekund.