Navštíveno 2690x

Je normální, aby mi zavolal někdo z těchto podvodníků a aktualizoval se mnou údaje uvedené na jejich webu, kde jsem se jednou bezplatně registroval a snad na rok, jim zaplatil službu, která je úplně k ničemu (rok cca 2010). A poté mi nutil, že mám zaplatit za uveřejnění 3500Kč na rok. Samozřejmě jsem se ohradil, že jsem si žádnou službu neobjednal u nich a na tož mi bylo odpovězeno, že mají beze smluvní podmínky a že je to nezajímá.
Co je tohle za nové praktiky?

15.07.2015, 08:26 |
Ravo Pořádně si přečti jejich podmínky, mám pocit že takoví vykukové to mají postaveno tak, že zaplacením první faktury souhlasíš se smluvními podmínkami...a tam je uvedeno pak že ses zavázal na dobu neurčitou to platit dál a dál...přitom vůbec nejde o nějáký katalog, ale jen o to z firem tahat prachy.... myslím v nějákých Černých ovcích nebo tak někde to bylo
To jsou klasické katalogy, to mi chodí taky, když zaplatíš, jsi v loji :) Tohle je trochu něco jiného. Já jim nic neplatil cca 5 let a ani jsem nic nepodepisoval.
Já právě naposledy jsem s nimi měl co dočinění někdy v roce 2010. Od té doby mi jen každý rok volali, zda to chci obnovit, tak jsem je slušně odmítl a včera hned spustila tohle.

16.07.2015, 10:56 |
Daryl (A)
to je ten certifikat co jsi mel na stole nebo na zdi ? Ten ti asi neposlali jen tak :)
5 let zpatky. Plati se to rocne ;) to bylo na rok 2010. Uz mame rok 2015 ;)
Ale smlouva ukoncena nebyla, tak to nechali vyhnit a ted budou chtit i penale :D
To si nemyslim. Zkouseli to každý rok obnovit za "mega výhodnou slevu". Minulý rok již ani nevolali ;)
Sef u nich platil asi tri roky a vysledek byl podle analyticsu asi 15 lidi rocne. Tak jsem mu to rozmluvil. Vysledkem bylo ze, dalsi rok poslali automaticky fakturu. Tak jsem jim tam volal, ze od nich nejsou pristupy a v zadnym pripade nic platit nebudem a tim to zatim zhaslo. To mohl byt rok tak 2013. Asi sem tam ale narazil na nekoho slusnejsiho. Fakturu zlikvidovali a zatim je klid