Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Dovolená Bulharsko

o Navštíveno 3229x o
o 28.07.2015, 15:34 | DaveX
Ahoj.

Byli jste někdo letos v Bulharsku? Sháním nějakou dovolenou (nemusí to být vyloženě Bulharsko) s cenou kolem 14 000 za ALL na min. 8 dní. Bulharsko se mi zdá cenově docela výhodné. Chorvatsko jsem byl poslední 3 roky, takže bych rád změnu.

Budu rád za každé reference. Rád bych čisté moře + něco k vidění kolem. Bez dětí, pouze s přítelkyní.

o 28.07.2015, 17:44 | gizmi | Upraveno: 2015-07-28 17:50:28
Rodice tento rok po4, ale reference asi nemaji smysl, protoze litaji z Nemecka do hotelu jine cenove relace. Na Bulharsko je podle me 14t malo, ale znam blazny, kterym staci plaz x kilaku, namazany chleba, atd.

PS: k videni tam toho moc neni - mimo plaze neustale pozustatek po valce a u plazi samej Vietnamec jako vsude jinde :))
PS2: pokud umis alespon trochu nemecky, tak si vzdy hotel zadej zde: [ Link ] S tatim tam piseme recenze kazdy rok a diky tomuto webu se jeste nestalo, ze by byla spatna dovolena. Zasada je nejet nikam pod 90% hodnoceni. Kam nejede Nemec, vi proc :)
o 28.07.2015, 18:35 | Sau
Gizmi: pozustatek po valce? To jako este po druhe svetove?
o 28.07.2015, 21:21 | JA
supr Achtopol....byl jsem 2x a paráda
o 28.07.2015, 21:21 | JA
supr Achtopol....byl jsem 2x a paráda
o 30.07.2015, 11:38 | BATMAN
Ja jen upozornim aby jsi byl po celou dovcu maximalne opatrny. Bulharska letoviska a vetsi mesta jsou prospikovana kapsarema a ruznyma podvodnickama.
Nenosit s sebou vetsi mnozstvi penez,nekupovat nic od pochybnych prodejcu a nerozmenovat penize v malych poulicnich smenarnach ci nedejboze od dealera na ulici (jejich znamy trik s neplatnyma bankovakama pred devalvaci).
Velice dobre si prostuduj program pripadnych vyletu ci jednodennich zajezdu. Jsou neuveritelne schopni uplest z hovna bic a prodat ti ho.
o 30.07.2015, 13:04 | hutchins
Byl jsem v Primorsku, ve Slununečném pobřeží, ceny jsou přijatelné, 3* hotel stačí, záleží na požadavcích, stejně tam jen člověk přespí. V Primorsku jsem byl bez jídla a nebyl problém, potraviny na každém rohu, výhoda je že na jídlo si člověk zajde na co má chuť. Na Sl. p. jsem byl all no není to špatné ale to jídlo někdy nic moc, na pláži bar nebyl, u hotelu a bazénu ano ale pivo neumí načepovat a lijou ho po 2deci, alkohol taky jak z likérky Drak. Všude bylo čisto, nikde žádní šmelináři ani vietnamci. Moře tak čisté není, vždycky tam plaval nějaký bordel. Památky jsou, nikde nic rozbitého, určitě se dá pochodit či zajet na výlet co si pamatuju ale já jsem plážový povaleč takže neporadím. Cena za Bulharsko je max. 12, víc už bych vybíral jinou destinaci, i za ty prachy se dá jet do Turecka a to je jiná klasa.
o 30.07.2015, 13:29 | Pekys
Doporučil bych hotel Miramar v Obzoru. Jinak asi nic.
minulej rok v Sv. Konstantin a Helena stál celkem za prd. Záleží jak si náročnej, ale Miramar pecka.
o 30.07.2015, 20:34 | JA
primorsko bylo našlapaný, že se večer nedalo projít...v Bulharsku jsem byl 4x a žádnej problém s lidma...začal jsem v Primorsku pak Lozenec a potom Achtopol kde je jeden hotel a velkej klid..kousek do Istambulu
o 31.07.2015, 14:06 | gizmi
Hutchins: srovnavat Bulharsko s Tureckem a jeste tvrdit "jina klasa" :D :D Neneeeee :D :D Pro setrilka co obraci kazdou korunu mozna, ale kdyz hledas kvalitu, tak opravdu NE. Turecko nikdy vice :) Kdyz cechacek jezdil s pastikou do Chorvatska, tak Egypt a Turecko bylo super. Kdyz se zeptas v Nemecku dneska na Egypt nebo Turecko, tak jsou to nejlevnejsi podradne staty pro dovolenou, kde i v drazsich hotelech si nevycistis zuby bez petkove vody (jinak hrozi, ze se poseres, coz nejde v pripade techto statu napsat slusne a jinak :D)

Celkove opravdu zalezi na tom, co clovek hleda a kolik na to ma. Zrovna zmineny Miramar je 3. nejlepsi hotel v Bulharsku (coz pri jeho cenach s letenkou by asi hutchinse nekdo odvezl na infarkt :D) a proste parada. Dal zalezi na typu a slozeni rodiny. Jak jsem psal - moji rodice treba Bulharsko zboznuji pro moznost jet do hotelu 18+, kde si opravdu odpocnou se servisem kralu a nerusi je nikdo s urvanym deckem. Na plazi kvalitni wifi, jidlo primo na plazi (takova ta klasika), nebo restaurant s luxusnim jidlem (takove ty miniporce, ale do detailu propracovane) a hlavne nabidka piti, kde pivo umi natocit, mamka si uziva cely den sampusu a tati popiji oblibene whisky. Je to ale o relaxu, nikoliv o vyletech. Mezi nama plahocit se o 40 stupnich ve stinu nekam na pamatky v Egypte/Turecku taky neni muj sen. Jednou jsem si to absolvoval a tim to pro me konci. Vecer muzu hodit nazev hotelu co jsem tu popisoval, z hlavy to nedam.
o 31.07.2015, 15:28 | tesil | Upraveno: 2015-07-31 15:31:00
Za to Bulharsko je pro Němce vrchol luxusu:-))
Hotel jakém popisuješ musí stát uplnej nesmysl, pokud to nebude nějaká výjimka a opravdu je najdeš třeba i v Egypte. O moři v Bulharsku se nemá smysl bavit. Jsou asi výjimky, ale chce to asi hodně hledat a sbírat informace.
Já jsem zastánce uzavřených resortu na vyšší úrovni a taky plážovej a barovej povaleč, ale v poměru cena vykon, je Bulharsko hodně za Egyptem. Nebo seženeš 5* 24h. all inclusive na 12 dní v Bulharsku za 9.000? A třeba letos jsem byl už 2x a čistil jsem si hubu z kohoutku a jestli jsem se posral, tak vím, že z vody určitě ne.
o 31.07.2015, 17:57 | Rudi
By mě zajímalo, kde Gizmi byl v Turecku. Já si ho naopak oproti špinavýmu Bulharsku nemůžu vynachválit. V Alanyi krásná pláž, ještě čistčí moře a navíc krásně teplý. Jo, není to uzavřenej resort, ty bejvaj o fous dál, kde má každej hotel svojí + občerstvení a navíc se tam člověk nemusí ani tlačit.
A že by Němci viděli jako Bulharsko vrchol luxusu nevim, když tam jsou navezený všechny autobusy a auta z Německa, to máš asi kapku mylnou představu, tam jezděj Němci akorát vzpomínat na dobu předchozí :-D
o 11.11.2015, 11:06 | Vaseck
Já přemýšlím na příští rok taky návštěvu Bulharska. Přemýšlím na [ Link ] Primorsko - profláklé místo. Za mě nevýhoda bude moc lidí, samej hotel a v recenzích jsem narazil, že moře má občas chaluhy. Tak mě zaujal Černomorec - o tom jsem zase zase toho až tolik nedozvěděl.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3304 sekund.