Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > O2 tv help!!!!

o Navštíveno 3937x o
o 29.11.2015, 23:20 | DITR | Upraveno: 2015-11-29 23:22:14
Cau chlapi jelikoz jsem jen uzivatel a byl jsem rad ze jsem nastavil a zahesloval wifi tak se na vas obracim s prisbickou
Jedna se o nastaveni o2 tv na vdsl zyxel p870hn
Ta moje aktivovala o2 tv donesla domu ten jejich septobox nebo co to je pichli jsme to kabelem k televizi a internetu a nic se nedeje tak jsem patral na netu a nasel jsem nejake navody podle nich se cely den trapim a absolutne jsem stim nehnul je schopen nekdo poradit jak to rozchodit? Je to pro me spanelska vesnice myslel jsem ze se to jen pichne k internetu s hotovo :D Na mobilech uz nam to jede :D to je jedine pozitivni

o 29.11.2015, 23:34 | marklar
Jednoduše to funguje, kdyz mas modem od O2, ale pokud nemas nastaveny port na o2tv, tak si s tim musis pohrat...
Na netu navody jsou. Treba na dsl foru a pri trose snahy to zvladnes. Druhe reseni je koupit si novy modem u O2
o 29.11.2015, 23:36 | DITR
Podle dsl fora jsem to zkousel a nejede to :(
Nechci zbytecne kupovat novy modem pokud to jde nastavit zkousel jsem i ten konfiguracni soubor a nic
o 30.11.2015, 08:43 | AR
nevim jak u O2, ale třeba u netboxu musím na mém asus routeru jeden port naroutovat jako iptv. v asusu jen vyberu který z těch portů to má být a do něj pak stačí píchnout krabičku od netboxu na telku
o 01.12.2015, 15:54 | Wasp
tento postup jsi zkoušel?
Nastavení vyřešeno, O2TV běhá. Je třeba následující nastavení (hodnoty jsou opsány z tabulkového výpisu po kliknutí na jednotlivé záložky): Network > WAN: - V záložce Mode nemusí být zaškrtnuté Enable PTM over ASDL - V záložce Layer 2 Interface musí být: * jeden PTM interface v módu VlanMuxMode * jeden ATM interface 8 / 48 / UBR / EoA / DefaultMode * jeden ATM interface 8 / 35 / UBR / EoA / DefaultMode - V záložce Internet Connection musí být: * ppp0 / Internet (to je jen popis) / ATM/PPPoE / N/A / N/A / N/A / N/A / Disabled / Enabled / Disabled / Disabled / Disabled * atm1 / O2TV (to je jen popis) / ATM/Bridge / N/A / N/A / N/A / N/A / / Disabled / Disabled / Disabled / Disabled Network > LAN: - V záložce IP nastavit pro GroupName O2TV (popis výše uvedeného Internet Connection) v nastavení DNS Server volbu Obtain DNS info from a WAN interface Advanced > Interface Group: - Přidat skupinu pro O2TV (ATM type O2TV) a nasměrovat ji do portu, kam je O2TV set top box připojený. A to je vše. Další detaily klidně pošlu mailem.

+když máš VDSL doplnit o toto?
V případě VDSL (kontrolka DSL svítí oranžově a ne zeleně) je to trochu jinak. Použijte všechno výše uvedené a navíc: * V záložce NETWORK > WAN přidejte nový interface: ptm0, pojmenujte jej (description) třeba O2-VDSL, typ: bridge, Vlan8021p: 4, VlanMuxid: 35 (volby NAT, Firewall, IPv6 a MLD budou DISABLED). * V záložce Advanced > Interface Group nedělejte to, co je napsané v návodu. Namísto toho vyberte interface "O2-VDSL" který jste založili výše a vyberte mu nějaký port, který bude směřovat do set-top-boxu.
o 02.12.2015, 10:20 | Daryl (A)
nestaci reset do defaultu ? Pokud je to origo modem od O2, tak to musi stacit. Pichnout TV do spravneho portu na modemu a hotovo.
o 02.12.2015, 11:03 | DITR
Wasp ano tohle jsem zkousel a nejede mi to
o 02.12.2015, 15:07 | DITR
Daryl neni to modem od o2 na ten by to jelo bez problemu je to vdsl zyxel od t-mobile ale jde to prenastavit tak aby to jelo i na nem jenze se mi to stale nedari
o 02.12.2015, 15:15 | Daryl (A)
Musis tam povolit multicasty (IGMP) a na tom portu nemit nat, ale bridge. Tak je nastaven port pro TV na dsl routrech. Tot ve zkratce.
o 02.12.2015, 15:38 | DITR
Tak stim asi nehnu budu se muset nekoho poptat tohle uz je mimo me pc schopnosti
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3219 sekund.