Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > sluchátka na běh a fitko

o Navštíveno 3974x o
o 07.02.2016, 08:26 | cendler
vybírám sluchátka do fitka a na běhání, prozatím používám klasické co mám k telefonu, ale moc dobře nedrží, tak co používáte vy? Potřeboval bych nějakou inspiraci, je mi jasný že si je musím vyzkošet, ale jakou máte zkušenost s takovým těma záušákama, nebo mám koupit klasické velké, je mi to jedno

o 07.02.2016, 08:53 | Darker
Mam tyhle [ Link ] nosim je kazdy den, beham s nima, na kolo moc nejsou. Za ty prachy nehrajou nic moc, ani bluetooth signal neni uplne idealni, ale jinak konstrukce je uzasna, z usi nevypadavaj, netlaci, ani kdyz je mam na hlave cely den... takze za me jakekoliv za usi, kdyz ti budou sedet... Jo, a nosim bryle, takze ani to neni prekazka....
o 07.02.2016, 09:25 | dogeatdog
Na veskere fyzicke aktivity pouzivam pecky BOSE s vlozkami StayHear, naprosta spokojenost od behani pres fitko po toulky s fotakem
o 07.02.2016, 10:53 | choze
já používám pořád Koss Porta Pro- asi 15let :D
o 07.02.2016, 11:42 | Ravo
Samozřejmě Porty jsou super, ale komu se brutálně potí uši, tak ty náušníky promočený potem nic moc... zkus Koss The Plug, FitBuds nebo jiné:
[ Link ]
o 07.02.2016, 13:43 | jz33
Nejlepší na sport - [ Link ]

Starší verzi mám 6 let. Stačí chvilka(pokud máš vybito) - u té mé asi 3 minuty dobíjení a hraješ hodinu, voděodolnost a další a další výhody...

Konkurence pro to téměř není.
o 07.02.2016, 15:18 | muSlim
Skúšal som tieto (hrali lepšie než Powerbeats 2 Wireless), a neboli úplne zlé... Problém je že všade po shopoch v zahraničí si sťažujú ľudia že po čase odídu, aj keď by mali byť sweat/water-proof...

[ Link ]
o 07.02.2016, 18:13 | LukeFab
Doporučím KZ ZS1 [ Link ] levná varianta a hrají luxusně!!!
o 08.02.2016, 07:38 | jackobo
ja pouzivam na kolo a zejmena na beh [ Link ]

malinke, lehounke, ani o nich nevis, vyborne drzi v usich. A opravdu hodne tlumi okolni zvuk (coz muze byt obcas az nevyhoda, ale treba ve fitku si to umim s nima velice dobre predstavit).
Zvuk je kapitola sama pro sebe, cena je halt trosku vic no, zkraje mi prislo skoda tahat je na sport, ale ted uz na to kalim a nemuzu to bez nich mit :-D
o 08.02.2016, 08:31 | camron
To jste fakt schopni dat > 3000 za pecky, jo? Tak to je drsny. Na beh pouzivam Sonky za 3-400, pri sportu to zahraje pekne a kdyz zlomim dratky, tak holt zlomim a koupim nove. A nedelam si iluze, ze ta vase sluchatka za skoro desetinasobek ceny vydrzi vice...
o 08.02.2016, 09:26 | dogeatdog
Kdyby mi slo o vydrz, nemam doma hifi, ale kazdy rok si koupim plastovou vez za trojku..
Mam rad dobry zvuk a neni treba brat na sport sustitka, kdyz muzu mit neco co trochu hraje
Ted mi odesel kabel u pecek - vymenen za novy, sluchatka mam jiz sestym rokem, takze asi tak.
o 08.02.2016, 14:46 | camron
Domácí audio a pecky do uší...to je rozdíl, ne?

Jestli jste schopní při tom dupání, funění, poryvech větru na straně jedné a mlácení činek, řvaní steroiďáka vedle vás anebo dunění majitelovi hifisoupravy na straně druhé, schopni rozpoznat rozdíl mezi sluchátky za 500 a za 5000 (předpokládám tedy, že alespoň papírový rozdíl by tam být měl), tak to klobouk dolu.

A jestli vas nes.re, že odfiltruje hluky z okolí a nevnímáte okolní svět (dopravu, apod.), tak to klobouk dolů podruhé.
o 08.02.2016, 14:48 | camron
Mimochodem...kdo z vás se tam najde? :)))

Youtube video:
o 08.02.2016, 17:18 | dogeatdog
Mohu mluvit jen za sebe - ac byvaly fanda do zelez (od objemu po liftera), cvicim uz jen venku na hrazde nebo TRX, takze rvani odvedle se nekona.
A poznat to je - mam pecky od Sehnheisser pres Koss po buhvico, a kvalita hudby podle pouzitych in-ear je velmi rozdilna. Mne osobne nejvice sedly BOSE (jen se musi ubrat na basech, rady duni).
Asi jsem divnej, ale roky pouzivam BOSE na vsechny mozny kraviny vcetne snowboardu a ziju :)
o 09.02.2016, 07:48 | MaSuZaPi_Honza
za minimum peněz max spokojenost:
[ Link ]

Běhám s nimi.
Zvuk plně dostačující.
Baterka vydrží až zvláštně dlouho a nabitý jsou za 30 minut z USB
i telefonujou.
o 09.02.2016, 08:23 | z0diaC
používám SH ( [ Link ] ) a doporučit je nemůžu, potím se docela dost a při nastavení aby nevypadávaly (vysunou se ty silikonové rožky) zas po hodině běhání tlačí jako prase ... asi je to hodně o uších .... mám i Koss Spark Plug - ty jsou pro sport nepoužitelné ... vypadávají po chvíli (běh), kvalita zvuku pro mě použitelná ...
o 14.02.2016, 12:55 | dogeatdog
Tak jsem si rekl, ze je na case vyzkouset, co vlastne prodavaji nasi sikmooci pratele na Ali a na zaklade mych predstav a slovniho hodnoceni majitelu jsem koupil pet ruznych in-ear v ruznych cenovych kategoriich..

Po obdrzeni nafotim a spacham subjektivni test :)
o 03.03.2016, 09:09 | dogeatdog
Tak zatim uz troje sluchatka doma, nutno podotknout ze rozdily ve kvalite zvuku jsou znacne
Kazdopadne - dvoje sluchatka ze tri pomerne solidne hraji, jsem mile prekvapen!
Recenze to follow :)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3229 sekund.