Navštíveno 3974x

vybírám sluchátka do fitka a na běhání, prozatím používám klasické co mám k telefonu, ale moc dobře nedrží, tak co používáte vy? Potřeboval bych nějakou inspiraci, je mi jasný že si je musím vyzkošet, ale jakou máte zkušenost s takovým těma záušákama, nebo mám koupit klasické velké, je mi to jedno
Mam tyhle
[ Link ] nosim je kazdy den, beham s nima, na kolo moc nejsou. Za ty prachy nehrajou nic moc, ani bluetooth signal neni uplne idealni, ale jinak konstrukce je uzasna, z usi nevypadavaj, netlaci, ani kdyz je mam na hlave cely den... takze za me jakekoliv za usi, kdyz ti budou sedet... Jo, a nosim bryle, takze ani to neni prekazka....
Na veskere fyzicke aktivity pouzivam pecky BOSE s vlozkami StayHear, naprosta spokojenost od behani pres fitko po toulky s fotakem

07.02.2016, 10:53 |
choze já používám pořád Koss Porta Pro- asi 15let :D

07.02.2016, 11:42 |
Ravo Samozřejmě Porty jsou super, ale komu se brutálně potí uši, tak ty náušníky promočený potem nic moc... zkus Koss The Plug, FitBuds nebo jiné:
[ Link ]

07.02.2016, 13:43 |
jz33 Nejlepší na sport -
[ Link ] Starší verzi mám 6 let. Stačí chvilka(pokud máš vybito) - u té mé asi 3 minuty dobíjení a hraješ hodinu, voděodolnost a další a další výhody...
Konkurence pro to téměř není.
Skúšal som tieto (hrali lepšie než Powerbeats 2 Wireless), a neboli úplne zlé... Problém je že všade po shopoch v zahraničí si sťažujú ľudia že po čase odídu, aj keď by mali byť sweat/water-proof...
[ Link ]
Doporučím KZ ZS1
[ Link ] levná varianta a hrají luxusně!!!
ja pouzivam na kolo a zejmena na beh
[ Link ] malinke, lehounke, ani o nich nevis, vyborne drzi v usich. A opravdu hodne tlumi okolni zvuk (coz muze byt obcas az nevyhoda, ale treba ve fitku si to umim s nima velice dobre predstavit).
Zvuk je kapitola sama pro sebe, cena je halt trosku vic no, zkraje mi prislo skoda tahat je na sport, ale ted uz na to kalim a nemuzu to bez nich mit :-D
To jste fakt schopni dat > 3000 za pecky, jo? Tak to je drsny. Na beh pouzivam Sonky za 3-400, pri sportu to zahraje pekne a kdyz zlomim dratky, tak holt zlomim a koupim nove. A nedelam si iluze, ze ta vase sluchatka za skoro desetinasobek ceny vydrzi vice...
Kdyby mi slo o vydrz, nemam doma hifi, ale kazdy rok si koupim plastovou vez za trojku..
Mam rad dobry zvuk a neni treba brat na sport sustitka, kdyz muzu mit neco co trochu hraje
Ted mi odesel kabel u pecek - vymenen za novy, sluchatka mam jiz sestym rokem, takze asi tak.
Domácí audio a pecky do uší...to je rozdíl, ne?
Jestli jste schopní při tom dupání, funění, poryvech větru na straně jedné a mlácení činek, řvaní steroiďáka vedle vás anebo dunění majitelovi hifisoupravy na straně druhé, schopni rozpoznat rozdíl mezi sluchátky za 500 a za 5000 (předpokládám tedy, že alespoň papírový rozdíl by tam být měl), tak to klobouk dolu.
A jestli vas nes.re, že odfiltruje hluky z okolí a nevnímáte okolní svět (dopravu, apod.), tak to klobouk dolů podruhé.
Mohu mluvit jen za sebe - ac byvaly fanda do zelez (od objemu po liftera), cvicim uz jen venku na hrazde nebo TRX, takze rvani odvedle se nekona.
A poznat to je - mam pecky od Sehnheisser pres Koss po buhvico, a kvalita hudby podle pouzitych in-ear je velmi rozdilna. Mne osobne nejvice sedly BOSE (jen se musi ubrat na basech, rady duni).
Asi jsem divnej, ale roky pouzivam BOSE na vsechny mozny kraviny vcetne snowboardu a ziju :)
za minimum peněz max spokojenost:
[ Link ] Běhám s nimi.
Zvuk plně dostačující.
Baterka vydrží až zvláštně dlouho a nabitý jsou za 30 minut z USB
i telefonujou.
používám SH (
[ Link ] ) a doporučit je nemůžu, potím se docela dost a při nastavení aby nevypadávaly (vysunou se ty silikonové rožky) zas po hodině běhání tlačí jako prase ... asi je to hodně o uších .... mám i Koss Spark Plug - ty jsou pro sport nepoužitelné ... vypadávají po chvíli (běh), kvalita zvuku pro mě použitelná ...
Tak jsem si rekl, ze je na case vyzkouset, co vlastne prodavaji nasi sikmooci pratele na Ali a na zaklade mych predstav a slovniho hodnoceni majitelu jsem koupil pet ruznych in-ear v ruznych cenovych kategoriich..
Po obdrzeni nafotim a spacham subjektivni test :)
Tak zatim uz troje sluchatka doma, nutno podotknout ze rozdily ve kvalite zvuku jsou znacne
Kazdopadne - dvoje sluchatka ze tri pomerne solidne hraji, jsem mile prekvapen!
Recenze to follow :)