Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Vin dekoder Octavia

o Navštíveno 2189x o
o 16.02.2016, 18:51 | Lukybond
Nebyl by tu někdo tak ochotný a hodný kdo by uměl měl možnost zkouknout tohle vin ?
TMBHJ61Z9B2054582
V pátek mám pro ní jet jedná se o octavii 2010 combík modrá 1.4TSI 200 000km najeto....
Názory ?

Jde mi o to jestly byli dělaný rozvody a olej jestli dělaly po 30tisic. bo jak... Je to služební po prvním majiteli.

Dík stojí v praze a právě až v pátek mám volno abych si to dojel okouknout , někdo kdo zná tenhle motor kolem 200 000km ?

o 16.02.2016, 18:51 | Lukybond
Jo ještě jezdila do Porsche Škoda Praha
o 16.02.2016, 19:18 | soray
S tímhle motorem jezdím rok a je fajn, tichý, nežere a výkon na běžné ježdění akorát. S tím nájezdem nevím, moje O2 měla měněný motor v 248t km v autorizáku. Určitě si ověř ten servis, nejlépe přímo ve škodovce.
Jinak na OC je tahle [ Link ]
o 16.02.2016, 20:31 | Lukybond
Mám vybraný manual , nežere ? Co to znamena ? Jsem zvyklí právě pouze na naftu , tohle má být snad první benzín ,jj v pátek hodlám navštívit i porsche kam to jezdilo. Jo ta je moc pěkná ,ale cena.. No na mě hodně ... Dík

nevíš proč měnily motor ?
o 16.02.2016, 21:15 | soray
Mimo město se dá jezdit za 5,5-6, dálnici jezdíme okolo 7-7,5. Nevím za kolik kupuješ, ale pokud je podezřele levná, tak bych si dal tuplem bacha a pořádně ji prověřil. Kam pro ni jedeš?
Proč měnili nevím, řešil to předchozí majitel a šlo to tuším celé za Škodovkou.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3068 sekund.