Navštíveno 2189x

Nebyl by tu někdo tak ochotný a hodný kdo by uměl měl možnost zkouknout tohle vin ?
TMBHJ61Z9B2054582
V pátek mám pro ní jet jedná se o octavii 2010 combík modrá 1.4TSI 200 000km najeto....
Názory ?
Jde mi o to jestly byli dělaný rozvody a olej jestli dělaly po 30tisic. bo jak... Je to služební po prvním majiteli.
Dík stojí v praze a právě až v pátek mám volno abych si to dojel okouknout , někdo kdo zná tenhle motor kolem 200 000km ?
Jo ještě jezdila do Porsche Škoda Praha

16.02.2016, 19:18 |
soray S tímhle motorem jezdím rok a je fajn, tichý, nežere a výkon na běžné ježdění akorát. S tím nájezdem nevím, moje O2 měla měněný motor v 248t km v autorizáku. Určitě si ověř ten servis, nejlépe přímo ve škodovce.
Jinak na OC je tahle
[ Link ]
Mám vybraný manual , nežere ? Co to znamena ? Jsem zvyklí právě pouze na naftu , tohle má být snad první benzín ,jj v pátek hodlám navštívit i porsche kam to jezdilo. Jo ta je moc pěkná ,ale cena.. No na mě hodně ... Dík
nevíš proč měnily motor ?

16.02.2016, 21:15 |
soray Mimo město se dá jezdit za 5,5-6, dálnici jezdíme okolo 7-7,5. Nevím za kolik kupuješ, ale pokud je podezřele levná, tak bych si dal tuplem bacha a pořádně ji prověřil. Kam pro ni jedeš?
Proč měnili nevím, řešil to předchozí majitel a šlo to tuším celé za Škodovkou.