Navštíveno 5390x

Ahoj, něco mi decentně mlátilo u kardanu, tak jsem zvednul auto, vlezl pod něj a objevil toto. :) Je to nějaká spojka asi v polovině kardanu a je skoro na hadry. Nevíte někdo jak se jí přesně říká a kolik to tak stojí??? Auto je BMW 525i r.v.91, 6 válec 24v, 142kW/192HP. Díky. :)

hardyho spojka.. co to stojí nevím ,ale známej na jeho bejvalým mercedesu použil spojku z nějaký starý škodovky
jo jo hardy spojka
Číslo dílu: 26117511454 (pro manuál, s i bez klima)
Cena: 2 118,4806 Kč bez DPH
Elit:
LMI 10482 1 669.00 CZK bez DPH
20 86 0007 (SWAG) 1 646.00 CZK bez DPH
Kelly
FB 04435 Kloub, podélný hřídel FEBI 1866 s DPH
týýý vado,tolik peněz??Vysoustružit placku,6 dír pro šrouby patřičně větších rozměrů,aby se do nich vlezla gumová hadice,do hadic futýrka,kterýma projdou šrouby a je to ..... 2 litry,ježišmarja :-)
to sem čekal víc love.......... mno vysoustružit placku možná tak na šáde ale tady bych to nedelal...... musi to bejt přesně vyvážený bych řek páč to tam má vcelku dost velký votáčky :))
jj musí to bejt vyvážený a prostě sedět přesně, Jinak tu může vibrovat
ještě se podívat na www.mjauto.cz
Janak bych dporučil jako druhovýrobu to od LMI

13.03.2006, 23:37 |
Drtič Na škodovce hardy spojka??? :))))))
nejsem pastil,sorry - holt každej má jiný možnosti
pořádně udělaný auta nic takovýho nepotřebujou :o)
vysoustruzit?? Z gumotextilie?? Hehe, to bych chtel videt......
no to spíš vypadý jako HADRY spojka 8-)
Pivson: Díky, už je objednaná u Kelly.
BTW tohle se snad nechá vyměnit samodomo ne? Docela mě překvapilo že toho ta spojka v tomhle stavu tolik vydržela, o víkendu jsme valili v pěti lidech na pařbu cca 100km a v pohodě... :)
HE,he,to znam.....Scorpio 2,9 24v 197 koni......uz sem oddelal 2 a pak sem to vyresil pulkou kardanu z Granady,je tam kloub a zadna hardyna.... :-)
unregistered: kdyby si u Kelly neuspěl, tak ji mám od Febi skladem za 1.490,-
unregistered: koukám, že kdybych to věděl, tak bych s tebou nikam nejezdil :-))))))
Ne, aspoň teď vím, proč ty vibrace do řadičky
Ať brzy dojde!

15.03.2006, 07:28 |
Hanes myslím že u medvěda se dala nahradit tou samou ze žigula, měla stejné rozměry a rozteč a stála 1/10ceny