Navštíveno 4192x

13.04.2016, 20:01 |
xSam Ahojte všem,
účastnil se někdo této akce?
Vyhrálo to Europe Easy Energy
Mám na stole smlouvy, ceník je opravdu znatelně výhodnější než můj současnej dodavatel E.on.
Nicméně zkušenosti s 3E potažmo Bohemia Energy Entity jsou na internetu tristní.
Všude jsou diskuze, jací to jsou šmejdi.
Tak teď nevím jestli k nim přejít, roční úspora mi vychází na cca 11 000, což není málo, ale mám trochu obavy z toho jejich přístupu.
Za každou radu, nebo tip, budu vděčný.
Díky
xSam
Me to vypocetlo slevu cca 1000Kc takze na to kaslu...
Taky stejný. V kalkulačce mi to vyhodilo litr úsporu oproti PRE, kterou mám teď.
btw. ceny energií jdou dolu, stagnují nebo se bude zdražovat? Četl jsem hodně článků, že zlevňují, ale... :)

13.04.2016, 21:37 |
xSam U elektriky to tak markantní není, ale ten plyn je rozdíl opravdu velkej.
Ceny mají jít dolů, ale buhví jak to bude...
Co vím, tak jak na internetu, tak ze zkušenosti známých a příbuzných (i když tam bylo zakročeno včas a podána výpověď smlouvy do 14 dnů) jsou šílená vyučtování - třeba 5x do roka a pokaždé na úplně jiné období (tu měsíc, tu čtvrt roku atd.).
Problém největší pak byl ten, že přeplatky si primárně nechávají u sebe na úhradu budoucích záloh - vyplácí je pouze po písemné žádosti, jinak ne. Když jsem jednu roční sbírku vyúčtování viděl, tak jsem nechápal, jak se v tom někdo může vyznat.
mě to dělá úsporu cca 6000 ročně na elektřině /plně eletrifikovaný dům /

14.04.2016, 11:06 |
Sau Nam vypocitali usporu 5 tis, ale k teto firme neprejdu. Dival sem sa a suce ne z takovu usporu ale zato (snad) ferovejsi, od Fosfa Energy.

14.04.2016, 11:13 |
xSam No smlouvy mám podepsaný a vložený do obálky. Nevím však, jestli poslat:-(
Pokud jsou tam takovyhle nejistoty, tak bych se na to vykaslal a podival se na ostatni firmy.

14.04.2016, 16:27 |
Conan Já k nim přešel, úspora cca 6000kč za rok, mam jen elektriku. Podmínky maj normální, jinak by je nevybrali a mě teda divný nepřišly.

14.04.2016, 22:02 |
deda u 3E jsem už asi 3 roky a nemohu říci jediné špatné slovo. Vyučtování jednou ročně a pokaždé přeplatek který bez jakéhokoliv urgování přijde na účet tak do týdne od vyúčtování.....Za ty 3 roky jsem neměl potřebu ani jednou volat linku a něco řešit... Jsem u nich s elektrikou i plynem...
Byl jsem u 3E 4 roky a vše OK, vyúčtování 1x ročně, přeplatky vraceli automaticky na účet. Loni jsem šel do aukce co pořádalo město a vyhrál to Vemex energie. Pár stovek to ještě ušetřilo.
Jako deda, Standa, 3E už 4 roky sic jen plyn, ale naprostá spokojenost, všechno v pořádku, tak nevím, proč a s čím mají ty lidi problémy...
Za mě 3E jednoznačně doporučuji

15.04.2016, 14:28 |
mista u mě je to pasé. Mám nějakej podělanej tarif na tři roky od RWE-optimal. Nelze to vypovědět - bez pokuty (musim jeste nastudovat obch podmínky). Takže tohle je "optimal" pouze pro RWE. Jsou to pekni zmrdi.
Každý svého štěstí strůjce, aneb smlouvy s VÝHODNÝMI závazanými cenami na roky dopředu :-D

15.04.2016, 19:55 |
xSam Diky vsem za rady, rozhodl jsem se nakonec to zkusit, co by se mohlo posrat:-)))