Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Chci levnější energie, aukce Dtest?

o Navštíveno 4192x o
o 13.04.2016, 20:01 | xSam
Ahojte všem,

účastnil se někdo této akce?

Vyhrálo to Europe Easy Energy
Mám na stole smlouvy, ceník je opravdu znatelně výhodnější než můj současnej dodavatel E.on.

Nicméně zkušenosti s 3E potažmo Bohemia Energy Entity jsou na internetu tristní.
Všude jsou diskuze, jací to jsou šmejdi.

Tak teď nevím jestli k nim přejít, roční úspora mi vychází na cca 11 000, což není málo, ale mám trochu obavy z toho jejich přístupu.

Za každou radu, nebo tip, budu vděčný.

Díky

xSam

o 13.04.2016, 21:17 | dj.DEKL
Me to vypocetlo slevu cca 1000Kc takze na to kaslu...
o 13.04.2016, 21:26 | Rajdlos
Taky stejný. V kalkulačce mi to vyhodilo litr úsporu oproti PRE, kterou mám teď.

btw. ceny energií jdou dolu, stagnují nebo se bude zdražovat? Četl jsem hodně článků, že zlevňují, ale... :)
o 13.04.2016, 21:37 | xSam
U elektriky to tak markantní není, ale ten plyn je rozdíl opravdu velkej.
Ceny mají jít dolů, ale buhví jak to bude...
o 13.04.2016, 21:57 | mr.brain
Co vím, tak jak na internetu, tak ze zkušenosti známých a příbuzných (i když tam bylo zakročeno včas a podána výpověď smlouvy do 14 dnů) jsou šílená vyučtování - třeba 5x do roka a pokaždé na úplně jiné období (tu měsíc, tu čtvrt roku atd.).
Problém největší pak byl ten, že přeplatky si primárně nechávají u sebe na úhradu budoucích záloh - vyplácí je pouze po písemné žádosti, jinak ne. Když jsem jednu roční sbírku vyúčtování viděl, tak jsem nechápal, jak se v tom někdo může vyznat.
o 14.04.2016, 00:00 | Pepíno_Honda
mě to dělá úsporu cca 6000 ročně na elektřině /plně eletrifikovaný dům /
o 14.04.2016, 11:06 | Sau
Nam vypocitali usporu 5 tis, ale k teto firme neprejdu. Dival sem sa a suce ne z takovu usporu ale zato (snad) ferovejsi, od Fosfa Energy.
o 14.04.2016, 11:13 | xSam
No smlouvy mám podepsaný a vložený do obálky. Nevím však, jestli poslat:-(
o 14.04.2016, 11:40 | kozlustechnykus
Pokud jsou tam takovyhle nejistoty, tak bych se na to vykaslal a podival se na ostatni firmy.
o 14.04.2016, 16:27 | Conan
Já k nim přešel, úspora cca 6000kč za rok, mam jen elektriku. Podmínky maj normální, jinak by je nevybrali a mě teda divný nepřišly.
o 14.04.2016, 22:02 | deda
u 3E jsem už asi 3 roky a nemohu říci jediné špatné slovo. Vyučtování jednou ročně a pokaždé přeplatek který bez jakéhokoliv urgování přijde na účet tak do týdne od vyúčtování.....Za ty 3 roky jsem neměl potřebu ani jednou volat linku a něco řešit... Jsem u nich s elektrikou i plynem...
o 15.04.2016, 12:18 | Standa
Byl jsem u 3E 4 roky a vše OK, vyúčtování 1x ročně, přeplatky vraceli automaticky na účet. Loni jsem šel do aukce co pořádalo město a vyhrál to Vemex energie. Pár stovek to ještě ušetřilo.
o 15.04.2016, 14:11 | HIGHTOWER
Jako deda, Standa, 3E už 4 roky sic jen plyn, ale naprostá spokojenost, všechno v pořádku, tak nevím, proč a s čím mají ty lidi problémy...

Za mě 3E jednoznačně doporučuji
o 15.04.2016, 14:28 | mista
u mě je to pasé. Mám nějakej podělanej tarif na tři roky od RWE-optimal. Nelze to vypovědět - bez pokuty (musim jeste nastudovat obch podmínky). Takže tohle je "optimal" pouze pro RWE. Jsou to pekni zmrdi.

o 15.04.2016, 15:25 | HIGHTOWER
Každý svého štěstí strůjce, aneb smlouvy s VÝHODNÝMI závazanými cenami na roky dopředu :-D
o 15.04.2016, 19:55 | xSam
Diky vsem za rady, rozhodl jsem se nakonec to zkusit, co by se mohlo posrat:-)))
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3849 sekund.