Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > R: Octavia I - nejdou otevrit LP dvere

o Navštíveno 3388x o
o 08.06.2016, 13:06 | Šroub
Ahoj,
Muze mi nekdo poradit?

Kdyz se snazim otevrit dvere u ridice zevnitr, tak tam neni zadny odpor, zvenku to nejde otevrit taky. Zamykani a odemykani dalkou funguje... Je to vypadle lanko nebo tak? Ale jak se k tomu dostat, kdyz nejde sundat tapec, pac je na sroubky, ke kterym se da dostat jen kdyz jsou otevrene dvere...

Diky predem

o 08.06.2016, 13:23 | lambados
zdarecm ja urval taky kliku. bud je to lanko a nebo tapec. lanko stoji 340kc a nebo tapec na vrakacu 500. je to na par sroubech. kdyz to bude lankom musi jit dolu i stahovacka. prace na 45minut. demontaz montaz....
o 08.06.2016, 14:21 | lambados
ted ctu, ze to nejde ani zevnitr. to vypada na zamek. to je nemile. to budes muset asi znicit tapec. pipravde se vetsinou jedno lanko utrhne. ale obe zaraz slysimnpoprve.
o 08.06.2016, 15:40 | Šroub
tak to je radost... Diky
o 08.06.2016, 16:06 | pepe689
Obe zarazky-))) u o2 dverni jednotka ...ja mel vsechny ko...
o 08.06.2016, 16:07 | pepe689
A cvakalo a neslo...presne jak u tebe
o 08.06.2016, 16:40 | lambados
sroub. pepe689 omluva. ja mam jednicku a tam je to mechanicky na pruzinku.
o 08.06.2016, 17:27 | Bigboss
Kéžby mě šli alespoň otevřít....
o 08.06.2016, 19:28 | NEMO
Stalo se mi to také. Prasklo lanko od vnitřní kliky a pak to nešlo otevřít ani zvenku ani zevnitř. Zevnitř se dá tapec odmontovat alespoň částečně. Já nejdřív povolil včechny šrouby na spodní straně, ty jsou celkem vpohodě, když se posune sedadlo. Další šroub je u B sloupku a ikdyž to vypadá, že se nedá nijak povolit, tak jsem si uříznul torxový bit dlouhý asi 1 cm a pomocí kleští ho tam dostal a šroub povolil a vyndal. Pak už jsem jen odtáhnul tapec a rukou už se dá dosáhnout na lanko a otevřít. Čekal jsem to daleko horší, ale opravdu nic jiného jsem neodmontovával. Pro sichr už jsem tam pak ty šroubky ani nedával :D
o 08.06.2016, 21:48 | Šroub
NEMO: OK, zkusim to.
A diky moc vsem za rady
o 27.06.2016, 14:19 | Datom
Taky sem to delal. Povolil jsem co slo. U toho sloupku zrovna neslo :D, ale zahaknul jsem hackem tapec u cudliku na zamykani a vytahnul ho od okna a potom uz neni problem
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.4333 sekund.