Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > D: cigi

o Navštíveno 3517x o
o 03.08.2016, 14:33 | muSlim
Blbý dotaz, ale nakoľko som nefajčiar tak sa radšej spýtam než vbehnem do prvej trafiky... Potrebujem niekomu kúpiť cigi, konkrétne "červené Sparty, tvrdá krabka, Kutnohorské", min. 5 kartónov. Na toto asi neexistuje niečo ako La-Vin na alkohol, kde sa to dá za lepšiu cenu, či? :-D O cenu v konečnom dôsledku neide, ten komu to beriem nemá s cenou najmenší problém (skôr kvôli dostupnosti ich beriem), ale tak mi napadlo, keby to šlo za lepšie, tak prečo nie...

Vďaka!

o 03.08.2016, 22:16 | Rudi
U cigaret je daná kolková cena a ta je stejná pro všechny :-) max. ti můžou dát zapalovač nebo nějakej dárek při 5ti kartonech :-)
o 04.08.2016, 06:47 | muSlim
2 Rudi: to som nevedel, ďakujem :-)
o 04.08.2016, 06:59 | M.a.R.i
Rudi, muSlim: Nemas uplne pravdu, ve vwlkoobchodu koupis levneji, treba Makro. Ale rozdil je zanedbatelny. Na krabicce typuju treba do 3kc?
o 04.08.2016, 06:59 | M.a.R.i
Rudi, muSlim: Nemas uplne pravdu, ve vwlkoobchodu koupis levneji, treba Makro. Ale rozdil je zanedbatelny. Na krabicce typuju treba do 3kc?
o 04.08.2016, 09:14 | hutchins
V makru cca 4-5 Kč na krabičce, při pěti kartonech už to 200Kč udělá. Samozřejmě je to trochu podvod, musíš říct že to máš na další prodej ale většinou se neptají.
o 04.08.2016, 09:24 | muSlim
Aha, tak taký rozdiel mi je šumák, idem do najbližšej trafiky, vďaka každému :-)
o 04.08.2016, 09:29 | M.a.R.i
*tipuju :)
o 04.08.2016, 11:10 | .mycTD
jelikoz cena cigaret vznikne tak, ze se na spotrebni dan napari DPH, tak tam opravdu moc prostoru pro slevu neni :)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3439 sekund.