Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > zastínění zastřešené terasy

o Navštíveno 3241x o
o 24.08.2016, 13:24 | capo
Pánové, stavební otázka. Mám zastřešenou terasu hned u domu, viz foto [ Link ]
Jako zastřešení je použit makrolon.

Problém je, že pod makrolonem se dost ohřívá vzduch když svítí slunce a na terase je někdy až moc teplo - rozdíl je několik stupňů, zejména když nefouká a hodně svítí. Řeším jak ji nějak zastínit. Mělo by teplotně smysl ji mít zastíněnou zespoda? Nebo jediné rozumné je seshora? Myslel jsem že bych zespoda instaloval nějaké lišty pro zatahování látkou, podobně jako na tomhle obr [ Link ]

Díky za názory

o 25.08.2016, 18:27 | cob1,2HTP:)
Podle mě zespoda na tebe nepůjde sluneční svit, ale vedro bude úplně podobný. Prostě to teplo už bude pod makrolonem a neuteče. Např skl. pergoly se stíní nad. viz. obr.

foto k příspěvku  od cob1,2HTP:)

o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3264 sekund.