Navštíveno 3553x

Zdar kluci, sestra řeší nějaký slušný přehravač pro děti, cena by byla asi max do 5 000,- a chtěla by ho za hlav. opěrku. tak prosím o nějaké typy a rady co koupit. Předem děkuji

17.10.2016, 14:38 |
Ravo Nejlepší DVD přehrávač je tablet + flashka s DVD ripem ;-)

17.10.2016, 15:53 |
Ravo | Upraveno: 2016-10-17 15:54:52
Já třeba aktuálně používám Yoga2 tablet, ale ten je hrubě přes 5000. Ale dřív jsem používal nějáký levný Prestigio a bylo to z hlediska pouštění filmů cca srovnatelný (ostatní věci byla hrůza, ale jako player OK).
Takže mrkni na Alzu apod a určitě tam něco najdeš a do 5tis se vejdeš určitě. Nebál bych se věcí typu Prestigio, Gogen, levné Lenovo atd... jeslti to má děcko rozflákat při vystupování nebo někdo z toho auta ukrást tak to nemusí být ve zlatě a nebude to tak bolet ;-)
a nějaký držak za tu opěrku?,

17.10.2016, 16:12 |
Ravo držák jakýkoliv low-cost, třeba:
[ Link ]
Tady byla docela komedie když to někdo schaněl.. To až uvidí zdeny60 ti řekne své.. :D .. S detma se musí mluvit,zpivat,hrat si.. Tablet a přehrávač jim vůbec nepatří.. ;)))
My máme něco od Lenova za cca 2-2500korun na pohádky bohatě stačí.
to nevysvětlujte mě:) to chce sestra pro svého kluka na pohádky,kdyz jdou delší trasu... tady nejde oto zda jim to patří :) je mu asi kolem rok a půl.

17.10.2016, 16:55 |
Collin | Upraveno: 2016-10-17 16:56:48
Já vím rozumím tomu.. Také používáme,dokonce i mobil.. Ale dedek60 z teho nespí.. ;)) Rekni sestře ať mrkne na Lenovo Tablety.. Jak sem psal my máme od Lenova(cca neco přes rok) cena byla do těch 2500korun.. Plus něco málo za držák.

17.10.2016, 17:09 |
Šroub Ja mam Sencora SPV 7766, ma dve jednotky, jedna umi prehravat DVD, druha ma TV prijimac, kazda ma ctecku karet a USB vstup a detem to staci. Muzou to mit kazdy jednotlive a nebo synchro. Kupovane nekdy v roce 2012 za cca 3.500. Uchyceni na operku, nabijeni z autozapalovace...
jasny... takže prostě ty tablety vedou :D zadny DVD mechanikou :D prostě jen to nacpat na USB a pouštět:) dobry vyřídím...tak moc dekuji za rady a postřehy :)
Ohledne noname drzaku na tablet je potreba si uvedomit, co to udela pri nehode a takovy letajici tablet v aute nebude asi moc prijemny.
Ja jsem zvolil cestu samostatnych operek a uz 6 let funguje bezproblemu. Zvladli i nehodu a hlavou mi zadna tycka neprojela.
mrazik : taky dobrá připomínka,ale to se nesmí NIKDY stát !!! to máš těžký...ne kazdy chce investovat tolik+ koupit takovou aby seděla k vozu.