Navštíveno 1489x

Takže včera jsem v pozdních večerních hodinách konečně vypáčil zničenou hardy spojku z útrob báwa a decentně se mi rozpadla na dva kousky. Po telefonátu předchozímu majiteli vyšlo najevo že spojka je originál ještě z fabriky, nikdy nebyla měněna, tzn. že vydržela bezmála 275megametrů... Bohužel ji pravděpodobně dorazily moje rychlostní zkoušky a samozřejmě zima bohatá na driftování a jiné sfiňárny... :) Jinak jsem rád že jsem se někde nezabil, když jsem uviděl na čem to drželo, tak mi nebylo dvakrát dobře... :/

Pro představu nová spojka...

pro přestavu -něco podobnýho sme vytáhli z mercedesa jednoho známýho a hnedka tam putovala z 1203 tuším -prostě z nějaký starý škodovky , protože to potřeboval mít hned pojízdný...... funguje doteĎ
Jojo na 12trosce jsem jí taky měnil...
Tak wwollff se podíval a nevěří svým očím. Kdybych to věděl, tak sem do auta ani nevlez :-)))
Ne, hele, hlavně že to je v pořádku a hned jsem klidnější.
Práci zdar a rukám klid :-)))))
no a co by se stalo odpojil by se kardan a toť vše, nesmíte mít hned velký voči ...
marauder: a ta odpojena poloosa by ti rozmlatila prevodovku, podlahu pak by se kouslo kolo a konec... i to se muze stat ;)
a kde se mezi kardanem a diferákem dle Tebe vezme polosa ?
Reproboy: Tahle spojka je mezi převodovkou a kardanem, druhá je mezi kardanem a diferenciálem.... Mno maximálně by vypadl kardan a opřel se o zem, no ale ve vyšší rychlost a kdyby se to trefilo do nějaký ďoury... :( Ale spíš by si kardan lehl na vejfuckový potrubí a rozmlátil ho...