Navštíveno 4389x

24.11.2016, 08:26 |
War Nejsem vůbec příznivec androidu, ale v TV systémech to beru jako nejmenší zlo. Máme novou Sony a co mě ale úplně vytáčí je objevující se reklamní banner při přepínání programů vpravo dole (aktuálně Alza Black Friday). Zkoušel jsem googlovat a našel jsem nějaké rady, které se vztahovali na předchozí verzi Androidu, která teď není vůbec aktuální.
Na pozadí běží velmi mnoho služeb, které se dají zastavit, nelze je odinstalovat. Která je ta správná?
Běží mi tam Kodi, takže internetovou konektivitu potřebuji.
Řešil to někdo s úspěchem??

24.11.2016, 08:33 |
M.a.R.i | Upraveno: 2016-11-24 08:34:22
Mám Samsung s OS Tizen a taky se mi na programech Primy zobrazuje vpravo dole reklama.Dle mě se načítá přes hbbtv a Android s tím nemá nic společnýho. Reklama se zobrazí cca 5 sekund a pouze při přepnutí, poté se už nezobrazuje (aspoň myslím). Občas se tam i objevují reklamy na pořady/filmy dané TV. Pokud zmáčknu exit, tak se okamžitě zobrazí znovu, takže těch 5 sekund musím přetrpět.
Takže nějak killnout hbbtv?

24.11.2016, 08:38 |
War Aha. Tak to je nový směr na googlování. Díky
Uvidíš co ti řeknou ostatní. Když se mi zobrazí reklama, tak mě to vyzývá k zmáčknutí červeného tlačítka, stejně jako hbbtv, tak z toho to usuzuji, ale možná usuzuji špatně :).

24.11.2016, 09:21 |
War Ano, měl jsi pravdu, je to definitivně HbbTV
[ Link ] [ Link ] Zkusím zakázat službu hbbtv. Nic jsem k tomu nenašel
To není žádná reklama, ale nová forma teletextu a podružných služeb vysílání. Vždy to na chvilku vybídne ke stisku červeného tlačítka, kterým se HbbTV aktivuje. V menu to jde samozřejmě vypnout, ale je fajn se podívat na ušlé pořady či využít jiné služby...
Tuner#2 Když tam skáče odkaz na Alzu, tak mi to teda jako reklama přijde. :)
Vypnout hbbtv a je klid.
A na teletextu reklama nikdy nebyla? Na internetu taky ne? Je to bohužel součast jinak užitečné funkce. Třeba na iVysílání dost často zkouknu pořad co mě utekl apod.