Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Peugeot 5008

o Navštíveno 8248x o
o 04.08.2017, 20:41 | Losky
Dnes jsem byl v AAA omrknout nějaké 5008 a překvapilo mě, jak ta auta vypadají. U deset let starého auta bych to čekal, ale u 4 roky starého, že je většina gum kolem oken potrhaná a popraskaná, to opravdu ne. kryty B sloupků vyšyslé, kůže v interiéru popraskaná a vše auta do 120tis najeto.
To ta kvalita je tak mizerná? Všude na Škodovky celkem nadávám, ale nikdy jsem takové věci na svých autech neviděl

o 04.08.2017, 21:28 | radek.613 | Upraveno: 2017-08-04 21:30:07
Spotřebák, ne? Fakt si někdo ještě dneska myslí, že se auta dělají na výdrž, kvalitně a z kvalitních materiálů? Utopie, fikce, nesmysl.

Navíc ehm francouzi a "kůže"....kůži nikdy neuměli nakoupit, zpracovat ani správně použít, podobně jako němci. Ad gumy a folie....negarážovaná auta, mytá v myčkách 1x za půl roku, jinak prostě konzumně a spotřebně stojící celoročně venku...co čekáš, že to na sluníčku vydrží? :-D :-D :-D Lidi se prostě o auta nestarají, "povýšili" je na domácí spotřebiče bez hodnoty, bez zjevné potřeby péče, bez jakýchkoli ambicí na to užívat a vlastnit je třeba patnáct let...ne ne, doba je jinde....
o 04.08.2017, 21:55 | Losky
No, poslední dobou jezdím auty do 5 let stáří, převážně koncern a u ničeho jsem tohle neviděl, že by to bylo tak poničené, zvláště u auta relativně nového za nějakých 350tis. Nedělám si iluze, jsem u reklamací apod denně, ale takovouhle bídu jsem naposled viděl u Kie, kde po třech letech většina čudlíků na palubce byla jakoby popraskaná, nejspíš nástřik plastu. Koukáme po autě, kde se dá trošku využít šesté a sedmé sedadlo, tak tohle mě dnes rozladilo. Známý mi doporučil spíš se mrknout po Orlandu. Auto hlavně chceme na dojíždění do města 20km a to samé zpět a i to město a přijde mi, že už prostě nějak není z čeho vybírat. Jedině benal, což výběr dost eliminuje a nebo starou mrchu bez dpf a podobných fičurovin.
o 04.08.2017, 22:06 | camron
No a jak dlouho myslis, ze jeste budes moci bez DPF do toho mesta dojizdet? ;)
o 04.08.2017, 22:47 | AllInOne
A já se te Kie zazastanu, Ceed 08, 230tis km najeto a nikde v interieru neni nic ojebanyho, poskrabanyho,znicenyho
o 04.08.2017, 23:03 | nome
Co Zafira ?
o 04.08.2017, 23:16 | rencek
Losky - co mitsubishi outlander? dělá se i 7 místný, motor 2,4 benál, poctivá kovařina. Ale auto takový jednoduchý spartánský, interiér není moc moderní, ale mě to třeba nevadí. Jednoduchost a spolehlivost má někdy větší hodnotu.
o 05.08.2017, 01:11 | Losky
Na toho Outlandera jsem taky koukal, ale zase to bude jezdit za 12L a to nepotrebuju. Jako nebráním se naftě, ale to auto najezdí tak 15tis ročně. Spíš by se nám hodilo auto, kam se vejdou dvě dětské sedačky a nacpe se tam ještě dospělák
o 05.08.2017, 06:43 | Zdeny60
To je zajímavý. Buď jsi musel narazit na nějakou sicilskou plečku, kde je +50 ve stínu, nebo se tak strašně F zhoršili. mopje zkušenost byla jiná, ale s auty vyrobenými a provozovanými v letech 1995-2010, pouze pežoty, téměř celá modelová řada a projevy nekvality jsem u nich nikdy nezaznamenal. Nyní máme doma už jen posledního F mohykána (Clio 1,2 z roku 2005) který stojí trvale venku na dešti, slunci a sněhui a gumy 100%, lak 100%, koroze nula, vnitřek až na ošoupaný volant bez problému. Asi se nějak začalo víc šetřit.

Kůže - kdy už přestanete zaměnovat kůži za prachobyčejnou koženku? Jestli je někde pravá kůžer, tak u luxusních značek typu Bentley, Maybych, a podobných. Ale ve spotřebkách (řadových modelech) kůže nikdy nebyla a není. Ehmm, kdo by ji zaplatil na 5008???
o 05.08.2017, 06:44 | Zdeny60
Losky: mrkni se na Hondu CR-V 2,0i. Trhač to ení, ale spotřeba velmi dobrá a místa dost na to, co ty chceš.A o motoru nemusíš pochybovat.
o 05.08.2017, 09:16 | camron
Do CR-V se dozadu dospely clovek mezi 2 (moderni) detske sedacky podle me nenapasuje.
o 05.08.2017, 10:53 | Losky
Já u těch 5008 koukal po faceliftech, tak je možný, že buď šetří na nesprávném místě a nebo to byla prostě smůla a narazil jsem na nějaké dodrbané kusy.
Koukal jsem po těch Outlanderech II a nevypadá to zle. Mrknu na to někde v bazaru. Motorizace jsou převážně koncernové 2.0 tdi a nebo 2.2 od PSA a občas benzínový kousek 2.4. Každopádně se mi to auto docela líbí, neduhy ani tak moc nemají. A ještě omrknu starší 5008. Nad CRV jsem taky přemýšlel, tedy nad druhou generací, ta se mi líbí, třetí už jde mimo mě.
o 05.08.2017, 12:36 | Losky
A co to Orlando?
o 05.08.2017, 22:10 | rencek
orlando co si vybavuju, tak snad v časopise svět motorů v rubrice ojetiny docela nechválili. Ale už nevím co konkrétně, jestli třeba nepovedený diesel motor, nebo jiné věci.
[ Link ]
o 05.08.2017, 22:14 | rencek
jo tak si asi vzpomínám blbě :) Docela ok.
test je zde, ale neni to moc čitelné.
[ Link ]
o 06.08.2017, 00:59 | Losky
Dnes jsem viděl další dvě 5008 a ty byly v pohodě, tak jestli tamty hojně navštěvovaly myčku? Kdo ví. Díky za ten článek
o 10.08.2017, 14:39 | Losky
Tohle je husťárna, nikdy v životě jsem to neviděl:)
[ Link ]
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3354 sekund.