Navštíveno 7243x

27.09.2017, 15:50 |
Veider | Upraveno: 2017-09-27 15:53:12
Tak co na něj říkáte? Pro jedny strašlivá cena, žádná revoluce, druí spokojení. Upřímě, za sebe nevím co říct, mám 6ku a vzhledem k tomu že jde pomalu do kytek, zvažuju co dál. Na jednu stranu mi iOS vyhovuje, na druhou stranu 35tis, no nevim. Zvažuju i přechod na Android, třeba LG V30 vypadá fakt dobře. Ale nevím jestli pak nebudu nasranej z Androidu. Prodělal někdo přechod z iOS na Android?

27.09.2017, 15:59 |
camron | Upraveno: 2017-09-27 16:06:03
No...nekde jsem zaslechl, ze v Bohnicich budou kvuli tomuto fenomenu otevirat novy pavilon, dost lidi se pry kvuli prechodu na Android hrouti...LOL
Podle me se s tou cenou po..ali a co zkousi, co ti jablecni fanatici jeste snesou.
Jestli ti jde stavajici ajfoun do kytek, tak ho preci nemusis nutne nahratit "top" modelem, nebo jo?
Uz jenom ta lez ze prej maji nejakej vylepsenej oled displej od samsungu :D O polovinu nizsi svitivost nez u s8 a mensi jemnost nez u s8. Ale jak rekli bohove v applu maji lepsi displej :D Takhle mi lhat do xichtu tak si nekoupim nic od te firmy :) Jeste jak to ma ukousnutej displej nahore fuj :D
Ale co muzu rict za sebe uz nikdy nekoupim samsung nebo jinej telefon se zahnutym displejem ja si na ty boky proste nezvyknu porad tam zajizdim ocima hlavne u fotek :/ Az bude samsung zase delat placatej displej jdu do nej bez vahani. Kdybych si mel ted vybrat tak to Lg V30 .
2 Veider: a to máš niekde prikázané že zo 6 musíš skákať na jubilejný model? 8 nič? Aneb ako camron, chce to trochu premýšľať, neasi... :-)
Mne uplne rozstipal ten argument ajfounu, ze tech to vlastne nestoji 1000USD, ptz si od te ceny zakaznik muze odecist cenu, za kolik proda ten svuj stavajici kram...:)
Tehdy jsem si rekl, ze si z tech lidi fakt delaji rit :)