Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Kompresor do garaze

o Navštíveno 7921x o
o 08.12.2017, 09:52 | Milhauzz
Ahoj ahoj,

chci si poridit vzduchovy kompresor do garaze pro osobni pouziti (takze zadnej delnik co pojede porad). Jediny co vim, ze chci olejovej. Libi se mi i zvhledem k cene neco takovyho: [ Link ] =

Vic jak 4tis za to asi davat nechci. Pokud by nekdo mel nejaky hint na doporuceni nebo tip na neco jinyho / podobnyho, budu rad. Diky :)

o 08.12.2017, 11:55 | gizmi
Ten z mall.cz je stejná výroba jako ten z Lidlu. Mám ho v garáži napojený na příslušenství od Schneidera a maká vše super. Za mě: LIDL + pak lepší nářadí. Neměnil bych.
o 08.12.2017, 14:30 | Ravo
50l vzdušník je už celkem OK na to domácí žvýkání, vítěz testů a recenzí na 24l vzdušníku byl právě Scheppach, takže bych se tohodle nebál.
Lidl kompresor má mírně horší parametry než ten 24l Scheppach, takže bych do něj nešel.

Takže to cos dával je OK, akorát si pořiď lepší hadici, ta motaná má malý průměr = na foukání kola možná OK, ale u nářadí co potřebuje nakrmit to je pak limitující člen (znáš tu poučku o neslabším článku řetězu...)
o 10.12.2017, 11:07 | Filca6
Trošku se vetřu do tohoto vlákna....co si myslíte o tomto kompresoru [ Link ] měl bych ho na takový to domací zvýkání
o 11.12.2017, 09:31 | Milhauzz
Laickym okem koukam, ze je to vlastne asi to samy, jen ma polovicni zasobnik 25L vs 50L.
o 11.12.2017, 11:42 | Filca6
Co jsem koukal tak mi to taky tak přišlo. Někde sem četl, že pokud bych chtěl používat pneumatickou pistoli (na povolování a dotahování kol + nějaká ta automechanická práce) je mít minimálně těch 50l vzdušník. Ale co je natom pravdy netuším. Třeba se tu někdo najde s nějakou zkušeností.
o 11.12.2017, 14:10 | Losky
A co ty kompresory bez zásobníků? Mě spíše zajímá něco na vyfoukání třeba nějakého bordelu z vysavače, RC modelu, dofouknutí kol u auta apod. Žádné pneu nářadí. Díky
o 11.12.2017, 16:13 | deda
Doma mám scheppach HC 51. už je u mě asi 6 let a jede v pohodě, stříkám s ním spodky aut, používám na pneu nářadí a šlape. Na to nářadí ale opravdu pořádnou hadici, jak zde někdo zmiňoval, jinak je to k hovnu...
Já jsem koupil tuto, a nemohu si ji vynachválit
[ Link ]
o 22.12.2017, 19:21 | deda
Tak jak jsem chvalil muj kompresor, tak jsem to asi zakrikl. Vcera v nem zakukalo a po rozebrani vany na me vykouklo nemile prekvapeni.....jestli se to vyplati opravovat netusim...

foto k příspěvku  od deda

o 22.12.2017, 22:20 | ps
Jojo Scheppach a spol je čína, přestože si to hraje na Německou značku.

Používám český ATMOS a kolik roků bez problémů. [ Link ]
Levnější Fini (italové) slouží zatím taky dobře [ Link ]

Jen to chce kontrolovat a dolívat olej!
o 23.12.2017, 13:08 | crestik
Losky: na to ti stačí ten "kufříkový", třeba z Lidlu. Ale dělá dost kravál, na to, co vlastně dělá. Já spíš uvažuju o nějaké mobilní verzi, jednotky litrů, jakoby plnitelný sprej. Ať nemusím tahat hadici apod. Větřinou potřebuješ právě jen trochu vzduchu. Takhle bych si doma u zdroje doplnil a odběhl fouknout, co potřebuju.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3303 sekund.