Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Dovolená na Slovensku

 o Navštíveno 6245x o
o 16.07.2018, 19:45 | schwaboid
V sobotu jsme se vrátili po takovém malém tripu po Slovensku. Po SR najeto cca 1300 km, počasí vyšlo úplně super, nenastal žádný větší problém. Zvládlo se téměř vše, ba něco navíc. Krásná krajina, kvalitní cesty, v místech námi navštívených klid, pohoda, čisto, vstřícní lidé.
Čtvrtek 6.00 odjezd z Práglu, po cestě navštíven Trenčiansky hrad, odpoledne kúpalisko Žaba v Trenčianských Teplicích, ubytování tamtéž (Vila Anna).
Pátek dopoledne přejezd do Jasné (Hotel Sorea SNP) v Demanovské Dolině, odpoledne Demanovská Ledová jeskyně, večer procházka po okolí, piva, fotbal (chata Bjornsen)
Sobota: Lanovkou na Chopok, pak túra po hřebenech Chopok - Ďumbier (jen sedlo pod ním) - pak dolů do doliny a přes Lukovou pěšky zpátky do Jasné, pivo, fotbal …
Neděle přejezd do Smokovce (Villa Gerlach), vlakem do Tatranské Lomnice, lanovkou na Skalnaté Pleso, pak Lomnické sedlo a po hřebeni na konec masivu. Vlakem zpět, večeře ve Smokovci v Kolibě za tratí.
Pondělí dopoledne Spišský hrad, odpoledne Štrbské Pleso (parkovali jsme dole u Popradského Plesa), cca hodinu pršelo, takže byl napřed oběd u Plesnivce.
Úterý dopoledne Bachledka: Cesta v korunách stromů, odpoledne odpočinek.
Středa přejezd do Těrchové (penzion Goral), odpoledne Oravský hrad.
Čtvrtek autem do Vrátnej Doliny, lanovkou nahoru směr Kriváň pak túra Snilovské sedlo - Chleb - Poludňový Grúň - chata na Grúni - Vrátná a autem zpět.
Pátek Bojnický zámek. Ještě jsme chtěli dát termální koupaliště Čajka, ale tlačil nás čas.
večer divadelní představení Tři Mušketýři v Biskupském Dvoře Brně, teda jen manželka, dcera a známá, já s kámošem po Brně na pivu. Pamatuju si jen Středověkou krčmu a Na Stojáka :-)
Sobota odpoledne přejezd domu, po D1 ....... cesta 4:40, děs.
Výlet super


o 17.07.2018, 11:18 | Bart 007
Jak to vychazi cenove - ubytko, lanovka atd.? Meli jste ubytovani zajisteno predem?
o 17.07.2018, 11:43 | z0diaC | Upraveno: 2018-07-17 11:44:07
lanovka Lomnice - Lomničák cca 1300,-/os loni na podzim, jinak pěkný výlet ... jak se líbila koliba za tratí ve Smokovci ?
o 17.07.2018, 15:04 | schwaboid
Pamatuju jí ještě uvnitř otevřenou, teď je nahoře penzion a dole hospa ....
cenově :-) dva dospělí a "15" , něco přes pade ...., ale určitě to stojí za to.
o 17.07.2018, 15:59 | Harryp
Děkuji za zajímavý tip na dovču!
o 17.07.2018, 18:25 | schwaboid
Plánoval jsem to asi měsíc dopředu, první tři ubytka byly domluvený dopředu (zaplacena záloha), podobnou trasu jsem jel s našima před 30 lety. Pak nějaká kratší na víkend, a tohle bylo vrcholné dílo plánovače :-) Nachodili jsme +/- 50 km a máme asi 1000 fotek, tak jsem si objednal Pinnacle studio 21 a budu z toho dělat film (na ten se těší hlavně máti).
o  Zpět  o  Nahoru
o
 

Vložit nový příspěvek do fóra


  Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.306 sekund.