Navštíveno 9055x

Zdravím,
Je tu někdo kdo dokáže otevřít Fabiu..?
Asi se vybila baterka a konec..
Ze spodu se nejde dostat ke startéru a hodit na něj kabely?
Klíčema.
Tam nemáš díru na klíč?
Jakej rok?
Spodem asi ne,všude tam jsou plasty..
Klíčem to nejde,ani jeden nepasují do zámku..
Čekal jsem,že mi mohl alespoň odskok kufru fungovat,ale ono nic..
Rok 2005..
a co ty plasty sundat? ;-)
Zajisté šlo by,pokud bych věděl zda je možnost dostat na startér. Moje udělají představa byla,že je tu člověk co to dokáže, zámečník, zloděj :))
crestik to by šlo.. V pondělí zkusím sehnat v hokně drát popř posilu :)
Prekérní situace.. Podařilo se vytáhnou čudlík a auto zamčené,páčka na otevření dveří taky nepomohla,ani zmáčknutí odemčení/zamčení dveří co je na dveřích. .
Tohle bez otoceni spinacky nefunguje.
Skoro nejelepsi s nejrychlejsi mi prijde,pokud nemas vzadu el.okna rozbit to maly okynko ve dverich,stahnout klicku a vlest dovnitr oknem.okynko bude stat par penez.jen ten uklid potom.
Od dob Š105 jsem už žádnou škodovku neměl, ale párkrát jsem v nich jel a pokud si pamatuji dobře tak u Octavia I a Fabia I když vytáhneš kolík ve dveřích, tak se dveře neotřevřou, tak mě překvapuje, že to nevíš.
Takže když už si měl drát v autě, tak bych zkusil otevřít kufr, pokud nemáš sedan a je otvírání mechanicky na lanku. Buď haupnu (Dobít baterku) a nebo 3.-5.dveře.
A nebo bych si zaplatil pár tisícovek, ať mi auto přijedou otevřít profíci, pokud teda nejsi v nějakém extra prdelákově kam nejezdí. Na internetu je spousta nabídek.
A nebo naopak sehnat nějakou šikovnou fetku :D
madmaik mám všechny okna v El. Nemám ani čudl na otevření kufru.
Mari čudl jsem nikdy nevytahoval,tak sem nevěděl, že se to neotevře. Drát byl moc krátký a na otevření kapoty nedosáhl. Tak zkusím ještě ji,nebo pak zámečníka.

07.04.2020, 07:14 |
kiklop32 | Upraveno: 2020-04-07 09:15:26
Odkrytovat a altik

07.04.2020, 14:30 |
bobo u leve mlhovky je klakson-sundat plast okolo mlhovky-pichnout na klakson-samo odpojit konektor,aby to nervalo
Tak nakonec to vyřešil zámečník.. Jel sem do práce a všiml si,že bude blokové čištění,tak už sem to řešil s profíkem :)
Dojel do půl Hoďky a hned zase odjížděl. Otevřel to tak jak mě se nedařilo ( přes kapotu, nabít baterku) a hotovo.
Cena 1400,- a slevový kupón na 200,- pro další akci :)
U povinného ručení to nemáš jako asistenci?
walish nemám,mám to osekané,je tam jen čistě povinné,auto moc nejezdí ( je manželky)..
Colline, trocha OT :-)
Umíš umejt - opláchnout "za pár" motor?:-)
Díík
Collins: Ok, jen mě to napadlo, protože jsem zrovna dneska jednomu dělal povinné a bylo to tam :)
AllInOne: Myslím,že jeden už byl spáchán u tebe.. Tak pokud by to tak stačilo,tak umím za pár.. :))
Kdyžtak napiš podrobnosti a určitě to dáme dohromady..
Jojo, právě :-)
Díky :-)
Máš to na emilovi