Navštíveno 297x

Nevite jak je to s dodatecnou montazi predniho ochranneho ramu a bocnich naslapu? Nejaka urednicina (zapsani do TP) nebo fuck?
Diky
melo by to mit homologaci.
nemelo by to precnivat obrysy vozidla :O))))
Hele od kdy se davaj na S2000 ramy ?? To bude pekne hnusny.
kuwa Tatare neser
o Honde mi nemluv, je mi spatne, kdyz to slovo slysim :o) strasne me irituje
nechal jsem si dát od výrobce auta jen origo nášlapy, je to bez zápisu do TP, akorát list o homologaci
tohle bude mit asi jen TUV, je to z DE, takze bude nejspis potreba 8SD, prdele...
no hele, já mám papír s homologací a je na tom taky jen TUV, bylo to kupováno jako součást nového auta, takže případné problémy budu házet na prodejce resp. ofic.zastoupení
něco sem slyšel že to chtěj zakázat od 1.července ty rámy a nášlapy???Je to pravda bo ne?
To nevím, každopádně já už bych si příště ty nášlapy asi nedal. Sice to vypadá hezky, ale prakticky je to k hovnu. Šlapat na to nešlapu, zase tak vysoko to auto není, takže jsem to v zimě používal akorát na oklepávání bot. Taky se tím sníží o pár čísel průchodnost terénem.
Přední rám jsem zavrhl hned, akorát další zátěž na auto.

30.03.2006, 02:19 |
JP Plánujete střet s bůvolem? V opačném případě jsou tyhle věci dost na *... Vyšší váha, průser pro chodce, oprávněná buzerace od PČR.
to jsou zase kecy ty woe. spis trefim autem srnu nebo jelena nez chodce, nebo nabouram jiny auto. Jinak ochranny ram je asi ochranny od toho aby chranil auto ne?? Proc resit chodce. Nemaji na silnici co delat, mimo prechody.
Az nekomu z vas skoci pred auto v 80ti srna, budete mluvit jinak, diky ramu ji to rozebralo na molekuly, kdyby tam nebyl skoncila by celnim sklem v interieru. Kazda takovahle chlupata svine muze na aute udelat rychle velkou skodu.
Zatez 10kg pro zhovadilost co ma 2,5tuny sama o sobe asi taky neni zadny problem.
Jinak bych rekl ze jsme v evropske unii, pokud je to schvalene a homologovane v nemecku a ma to TUV, tak by to melo byt respektovano i u nas.

30.03.2006, 09:46 |
Smrada (M)
Pises spravne "melo BY" bohuzel praxe je jina a urednik je pekna **ine
rajdlos: vidis to? asi na S2K ten ram a naslapy nezhomologuji :-)))
JP: videl si uz nekdy bouracku s ramem a bez ni?
kral: kusuj :-)