Navštíveno 2547x

Po letech jsem se konečně dokopal k renovaci tohodle naprosto skvelýho zesíku, konečně je hotovej. Dával jsem značkový kondíky, přesný odpory a nový tranďáky a poťáky, zesílil plošňáky.
Pánové, ať máte cokoliv do 20000CZK, strčim Vás s tim transiwattem do kapsy co se dynamiky a charakteristiky týče. Mám ještě denona a ten hraje sice taky pěkně, ale tohle je fakt mazec.
DUDEK JE GENIUS!
(Stejny zapojeni pouzivaji zesilovače NAD)

04.04.2006, 20:18 |
JR taky mi tu nekde jeden lezi :-)
Jsou to dobry zesiky. Horsi je ze koncovy rezistory bejvaj na uhel a pak to prd hraje. Taky kondiky vyprchaj, takze to neni ono. Ale s novejma soucastkama je to fakt mazec
No mel jsem ho taky, a pouzival jsem ho na krmeni SW, vykon to ma, ale co kontrola nad woofrem? nejak ho rozkmitaval a bylo po srande :(
máš někde návod na stavbu ? :)
Na kolik to vyjde postavit ho podle návodu a z dobrejch součástek?
Že bych si ho zbastlil? Na střední jsem stavěl "tranziwatt 44" , tak si možná ještě na něco vzpomenu :-)))
moc ne, spis ale nesezenes potenciometry. Koncovej stupen je par soucastek, horsi je ten predzesik. Asi udelam stranky www.trasiwattfans.com nebo neco takovyho a dam tam schema, modely a fotky. Mozna jsem trosku staromodni, ale tenhle zesik je fakt peckos
moc ne, spis ale nesezenes potenciometry. Koncovej stupen je par soucastek, horsi je ten predzesik. Asi udelam stranky www.trasiwattfans.com nebo neco takovyho a dam tam schema, modely a fotky. Mozna jsem trosku staromodni, ale tenhle zesik je fakt peckos..
Jinak TW44 je skoro identickej, jen ma slabsi konce a nema toroidni trafo, vykon 2x25W/4ohmy, ale taky hraje pekne. Je jednodussi, proto oznaceni JUNIOR....
Jj, tenkrát jsem byl taky junior :-), Pořád mě hořel konec a to na mě byla velká pálka (myslím že to bylo 450,-), tak šel do světa k sousedovi, tomu taky párkrát shořel než odhalil příčinu. Co si pamatuju tak snad nějaký ruský diody při špičce propustily, ale jinak se chovaly normálně.

05.04.2006, 18:54 |
zazaa aaaa bastlirna :)
ja nasel nedavno v krabici 3 koncove moduly DPA280 .... to byly casy na prumce :)
Hihi.. na nej hraju:o) Tak jak ho kdysy nekdo postavil:o) k nemu 4 sloupy a jsem naprosto vysmatej:o) Jo kdyby jste nedko chtel TVm mix pult:o)) tak se mi tu jeden vali:o)))
kdyby jste chteli schema - servisni dokumentaci, tak jsem ho soupl na net..
[ Link ] neni zaco :D
Area: kolik ma prikon ?? a oznaceni??
Jsem vasnivy sberatel :D