Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Barvení koberce

o Navštíveno 1533x o
o 02.05.2006, 14:05 | Lucni.konik
Chtel bych se zeptat, mam ted vyrabovany vnitrek auta - chtel bych i ozivit koberec - budu ho cistit, ale nektera mista jsou uz dosti seda(bez barvy po predchozich cistenich). Mate nekdo zkusenost s nejakou barvou na textil, co by se dala pouzit? hodit koberec do vany se spiralama a barvou nemam moznost. Takze spis nejakou bavru ve spreji, ci nejakou, co se vtira do nej. Mate někdo něco? Koberec je černý.

o 02.05.2006, 14:56 | Freerider
nevím, nebylo by lepší ten koberec vyměnit?
o 02.05.2006, 14:57 | Freerider
pokud to teda není nějaký nový auto :-oo
o 02.05.2006, 15:17 | Lucni.konik
Koberec je dost členitý - svým způsobem má šílený tvar.......nový koberec bych asi tvaroval věčnost........a byl by bez zakladoveho profilu - nevim z čeho to je, ale je to dosti tvrdé + protihluková vrstva.
o 02.05.2006, 16:36 | Rustapha-659 | Upraveno: 2006-05-02 16:41:00
Lucni.kobylque:
Podle toho,jak jsi popsal šílený koberec,bych asi volil barvu na semišový boty(spray)...vzhledem k tomu,že je černý,tak o krytí bych neměl starost...

tohle jsem sice vyloženě na mysli neměl,ale jako příklad to jde..

[ Link ]
o 02.05.2006, 17:13 | Petr_at
Záleží na tom jakou barvu na to chceš dát. Maxiperverzáci dělali z béžových černé. Vzali starou vanu, do toho vodu, do vody černou barvu na textil v prášku DUHA. Zapojili několik spirál z bojleru a vařili a vařili. Když jsem to viděl, tak jsem nevěřil. Ale výsledek super. Dokonale černý koberec :-))
o 02.05.2006, 19:42 | Pepíno_Honda
já stříkla šedý koberce v kufru černou barvou na koženku a je to super :-)
o 03.05.2006, 09:28 | Lucni.konik
Petr_at - jojo, Maxiperverzáky jsem taky četl........ale jak jsem psal - vana, spiraly neni možnost...........koupím si tu barvu na semiš nebo koženku a vyřešim to tím. Koberec bude nadále černý. Díky.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3791 sekund.