Navštíveno 1533x

Chtel bych se zeptat, mam ted vyrabovany vnitrek auta - chtel bych i ozivit koberec - budu ho cistit, ale nektera mista jsou uz dosti seda(bez barvy po predchozich cistenich). Mate nekdo zkusenost s nejakou barvou na textil, co by se dala pouzit? hodit koberec do vany se spiralama a barvou nemam moznost. Takze spis nejakou bavru ve spreji, ci nejakou, co se vtira do nej. Mate někdo něco? Koberec je černý.
nevím, nebylo by lepší ten koberec vyměnit?
pokud to teda není nějaký nový auto :-oo
Koberec je dost členitý - svým způsobem má šílený tvar.......nový koberec bych asi tvaroval věčnost........a byl by bez zakladoveho profilu - nevim z čeho to je, ale je to dosti tvrdé + protihluková vrstva.

02.05.2006, 16:36 |
Rustapha-659 | Upraveno: 2006-05-02 16:41:00
Lucni.kobylque:
Podle toho,jak jsi popsal šílený koberec,bych asi volil barvu na semišový boty(spray)...vzhledem k tomu,že je černý,tak o krytí bych neměl starost...
tohle jsem sice vyloženě na mysli neměl,ale jako příklad to jde..
[ Link ]
Záleží na tom jakou barvu na to chceš dát. Maxiperverzáci dělali z béžových černé. Vzali starou vanu, do toho vodu, do vody černou barvu na textil v prášku DUHA. Zapojili několik spirál z bojleru a vařili a vařili. Když jsem to viděl, tak jsem nevěřil. Ale výsledek super. Dokonale černý koberec :-))
já stříkla šedý koberce v kufru černou barvou na koženku a je to super :-)
Petr_at - jojo, Maxiperverzáky jsem taky četl........ale jak jsem psal - vana, spiraly neni možnost...........koupím si tu barvu na semiš nebo koženku a vyřešim to tím. Koberec bude nadále černý. Díky.