Navštíveno 478x

30.06.2006, 18:23 |
Cormi Zdravim... najde se tu někdo přes RnB? Mam několik desítek alb a chtěl bych si rozšířit obzor... docela mě oslovily nový věci od Ushera (album Confessions), Destiny's Child (album Fullfiled), Mariah Carey (album Emancipation of a mimi), pak Heather Headley, Avant, Ashanti, Floetry, Amerie... ze starších klasickejch věcí TLC, En Vogue, Blaque, Shola Ama, Zhané, Total, Mary J. Blidge a další...
Může mi někdo doporučit dobrý RnB? Stačí názvy... Znamená nejenom příjemnej zpěv, ale aby to mělo i nějakej ten beat :-)
Moc díky ;-)
RnB, nejak sem tenhle styl asi nepochopil, u me je na zebricku nekde mezi country a dechovkou:o))))))

30.06.2006, 18:30 |
TROY :o) tapíku to máš z toho že posloucháš kolumbijskou lojtumu :D

30.06.2006, 18:51 |
Cormi tak nějak jsem čekal, že tady budu číst spíš názory o tom, jakej je RnB shit, než že sem někdo napíše několik názvů, o čem si myslí, že je dobrý, že bych si měl sehnat... :-)
To snad fakt tu Lojtumu...

30.06.2006, 19:36 |
Kamil kdyby to bylo místo RnB RMB, tak bych ti doporučil Redemption, Spring a nebo Reality :o)
poslouchám v autě většinou Jenom RnB...jsem v práci pokud by si chtěl jak budu doma..pošlu nějaký tipy :))))))))

to je M. Jackson, ne ? :o)

01.07.2006, 09:26 |
Cormi KhuTchi: OK, už se těšim, díky...
Peoíno_Honda: jo, vypadá to tak... foto z dob, kdy byl ještě normální :-)
Taky něco přihodim... schválně, kdo pozná?

2 cormi:
já hraju hlavně styl R´N´B, je to super pohoda a dost černných věcí. napiš co by tě zajímalo:o)) hlavně stylově, ženské skupiny , nebo solisty... atd.
Cormi: to je jasne..
Mary J. Blidge nebo jak se to pise ...;)))

01.07.2006, 11:34 |
Cormi | Upraveno: 2006-07-01 20:07:37
ZRALOK: vkládam sem seznam songů, který mam na dvou CD, co posloucham v autě... to jsou věci z mojí sbírky, který mě berou - samozřejmě toho mam několikanásobně víc... abych specifikoval, o co mám zájem... ženský nebo solisti - je to prakticky jedno, určitě mě zajímají "černý věci" - nic jako Justin Timberlake nebo Sámer Issa :-))) Prostě, abys mi rozumněl... to co vidíš níž bych chtěl doplnit něčim "obdobnym", abych nemusel pořád poslouchat tohle dokola. Rád uvítam míň známý věci... Jde mi jak o zpěv, tak o hudbu...
Už jsem probrouzdal spoustu stylů - hlavně RAP/HIP-HOP... tuhle oblast naprosto celou až jsem skončil u undergroundu, ale neni to to pravý pro poslech v autě... Drum and Bass se v autě taky neposlouchá zrovna dobře - to se hodí akorát při testování subwooferu :-)
Budu rád, když mi něco doporučíš, abych moh dál hledat...

01.07.2006, 11:35 |
Cormi Dave0401: výborně ;-)

01.07.2006, 11:47 |
Cormi A kdo pozná tohle? ;-)

chybí mi tam:O)
sice to není R´n´B ,ale je to hodně příbuzný:o))
underdog project
snoop dog
dr. dre
2pac
Fatman scoop
Victoria ( královna českého R´n ´B )
Sean Paull
Beoynce
J.Lo
Eve
Jamelia
Nelly
Kelly Rowland
R.Kelly
Coolio
....
Jinak moc pěkná sbírka:o)) je možný ji od tebe kopírnout? - nějaké věci nemám:o)

01.07.2006, 13:57 |
Cormi ZRALOK: to si mě moc nepotěšil... tyhle věci všechny znam... jenom Victoria jsem nikdy neslyšel :-) Jsem myslel, že královna českýho RnB je Tereza Kerndlová :-))))
Co se týče kopírování, tak ohledně toho jsem hodně zdrženlivej... máš názvy a tyhle věci se dají sehnat hodně snadno ;-)
aha tak asi sme na tom stejně:) asi kdybych sem hodil svoje věci moc se lišit nebudem jinak ještě si občas dám Daru rolins:) Wyclef Jean,Lumidee,Ciara...hodně mně bere song Ja rule feat Fat Joe and Jadakiss- New york...a podobný:) ale jako Žralok není vše RnBčko,ale je to dobrý:)...viz Orion -teritorium..Peneři Praha:) ...aspon někdo tu nesjíždí smažkovský techno:)).....
2Cormi :
v pohodě, není problém to stáhnout,ale bylo by to o něco jednodušší:o))
Kerndlová?? srandisto - najdi Victorii - singl Cry, nebo Hotel California...
no já jsem ulítlej na remixy a "duety" černých a RNB zpěváků(ček), třeba 50cent vs Michael Jackson, BEP vs Fatman Scoop, Pussycat dolls vs Snoop Dog.... no jak tak koukám tak toho Cormi zná dost,ale je spousta super věcí,které jsou jen poslechové a dobrej je třeba jen sigl z celého alba.
a jak říkal KhuTchi
tak je fajnová i česká scéna, já jsem na zkoušku zkusil Bow Wave a byl jsem velice příjemně překvapenej..
Jinak pokud zabrousíš do oldies od Jamese Browna, tak tam jsopu také super věci....
Jinak pokud chceš něco nekonvenčního co neznáš a nemáš, pak doporučuju soundtracky k filmům...
Super jsou
60sec´
bad boys I, II
fast and furios ( ne třeba představovat )
ale třeba i "smím prosit " - show me dance
nebo třeba hříšnej tanec 2 - kde se to mísí RnB se španělskem..
film Kurýr I,II
Taxi , taxi - francouzké RnB
fakt je toho moc - :o)))
Je to tak Victoria konečně vydává své dlouho očekávané první album!
Vychází u Universal/Ice Dogg records a v prodeji je od poloviny listopadu. První singl z tohoto alba Cry se stal radiovým hitem. Druhý singl Hotel California (cover legendárního hitu Eagels) má ambice ještě vyšší. Video, které se právě začíná objevovat na všech českých TV kanálech, se velmi povedlo. Krátkou ukázku si můžete stáhnout v download sekci. Nutno podotknout, že Victoria na albu také autorsky spolupracovala. Napsala si totiž všechny texty sama což na české scéně nebýva zvykem. Hudby se chopil pražský r&b deejay Iceman, který celou desku také produkoval. No a co by to bylo za r&b album bez pořádných hostů ?! Na této desce najdeme hned dva rappery, tím prvním je slovenský Helico´ a druhým je MC NI člen amerického uskupení Cherry Hill. Jako bonus na desce najdete, remix prvního singlu Cry o který se postaral známý slovenský hip-hopový deejay K.I.P.
Příjemný poslech...

01.07.2006, 20:05 |
Cormi Jo tak už vim kdo je ta Victoria... slyšel jsem jeden song v rádiu a nevěřil, že je to česká produkce... jinak Bow Wave řadim mezi českej hopec - to už neposlocham, no a Peneři jsou klasika... jojo Jamese Browna mam
Ty soundtracky zkusim vyhledat... jinak problém je jak říká Khutchi - můžu mít stovky alb, ale fakt je ten, že se vždycky vybere jenom několik singlů... ale tak je to skoro u všeho... prostě realita...
Pro mě neni problém postupně sehnat všechny alba RnB, ale tohle jsem dělal s rapem/hip-hopem a to už fakt nechci zažít. Pak toho má člověk tolik, že to nemůže za celej život naposlouchat a když chce pak dělat výběry tak je to práce na moooc dlouho...
Kerndlová mě fakt dostala... jako kusanda se mi líbí už hrozně dlouho - z dob když jí ještě nebylo ani 15 :-))) teď dost vyzrála a vypadá fakt výborně, ale ta její tvorba - to je horor...
Duety jsou fakt nejvíc chlap/ženská, ale zas tak moc jich neni...
Jinak ten černoch si říká Avant... viděl jsem jeho klip na monitoru jednoho show caru loni v Essenu, tak jsem si to sehnal a fakt paráda...

01.07.2006, 20:50 |
EFCA nevim, jestli je to RnB, ale zpivaj tam cernosi a je to pekny a hlavne to basuje :o)): Lil Jon and the Eastside Boys, DMX, 50 cent
uh, yeah,c´mon baby, ah ah yeah, i luv you ... to je k bliti ...

11.07.2006, 08:36 |
empiK (M)
se teda priznam, ze sem myslel, ze ta Victoria je naka zahranicni zpevacka :-X

11.07.2006, 11:53 |
Beky Klído mi taky něco pošlete, co nemám... Nejlepší seznam..:)

11.07.2006, 13:14 |
ArF EFCA vsechny ty tri jsou komercni hiphop jinak lil jon a dmx super, 50 cent je shit