Navštíveno 506x

04.07.2006, 11:10 |
Sau Netušíte někdo v jakém filmu byla tato scéna - je to nějaká komedie,na 99 procent by to mělo byt z Hillem/Spencerem nebo těma jejíma dvojníkama a je to scéna jak stojí 2 proti sobě,přendávají si z ruky do ruky knížku,následně vězeňsků kulu a jeden toho druhého pořád fackuje,ač on pořád nechce.. :) Si za boha nemožu zpomenůt kterém tom filmu to bylo..
nebyl to náhodou Šimon a Matouš
..což by ovšem nebylo se Spencerem a Hillem.. :o)

04.07.2006, 12:22 |
Bucci jojo Šimon a Matouš (byl to ten druhej díl jak byli v Africe) a bylo to opravdu s těma jejima dvojníkama,
pak byl ještě Šimon a Matouš jedou na Riviéru - ten se mi ale líbil víc
určitě je to Šimon a Matouš a sou to super filmy :o)
zrovna těhle sem začal tvořit sbírku :)))

04.07.2006, 12:50 |
Sau Jj,asi to bude ten Šimon a Matouš jak říkáte :) sem si říkal že by to mohl byt on ale nebyl sem si jistý,mám z TV právě nahraný enom jak jedů na tu rivieru a tento sem neviděl snad 15 roků.. Fru-Fru Rulezzzzz :))

04.07.2006, 12:53 |
Pekys Nismo.Power: taky tak :o)) Zrovna teď sem si přitáhnul Sudá a lichá a Jestli se rozlobíme, budem zlí.
jako nismo ja už mam suda a licha, jdi na to, podivne dědictvi a taham další ale to jsou samořejmě bud spencer a terence hill ne ti co hrali šimona a matouše
mám na dvd : suda licha, kdo najde pritele najde poklad, jdi na to, jestly se rozlobime budeme zli
divx a ripy mam : superpolicajti z miami, dva machri mezi nebem a zemi, dva poldove , superpolda, podivne dedictvi,prava a leva ruka dabla,simon a matous, simon a matous jedou na rivieru,hrosi v africe,blb a blbec

04.07.2006, 14:18 |
Long Jj Simom a Matous, je to stou maketou madony jak maj na ni bejt diamanty.

04.07.2006, 16:10 |
Bucci jojo, a Šimon a Matouš jedou na Riviéru je jak na začátku ukradnou to grilovaný kuře, a utíkaj před policajtama, který jedou ve finále někam jinam a nakonec zjistí, že ukradli gumovou maketu kuřete
to Nismo.Power: až budeš mít všechno, tak určitě napiš, miluju tyhle filmy :oD ale mam pevnou linku tak moc netaham :)))