Navštíveno 377x

máte s tímhle vozítkem s r.v. od 2002 někdo zkušenosti? jakékoliv....

09.07.2006, 22:34 |
clown jen se nadmerne osoupavaji plasty jako madla dveri, drzaky napoju atp..
je to jejich nemoc .. i prvni generace ..
priprav se na dost caste vymeny stabilizatoru naprav a kloubu ..
ze ten rok a pul co mam to auto, tak jsem vymenil 4 stabilizatory (tycinky)
jed se s tim svezt .. ja jezdil s 96kw (rv2005) a prislo mi, ze to ma prevodovku z T4, T5 .. desne kratky 1 - 2 - 3 , ale to ti asi z T5 znas .. ,
tohle by mel byt 6 kvalt ? nebo automat ?

09.07.2006, 22:36 |
clown udajne to trpi i na uniky klima, sef servisu si mi stezoval at si z nej nedelam prdel, ze chci po 2 letech naplnit klima .. ze sou lidi, co jsou tam 2x rocne .. pry to unika .. ale jezdi k nim jen cca 50 tehle aut, takze to neni smerodatny ???

10.07.2006, 12:08 |
clown dvakrat bych se toho nebal .. 6 kvalt tam ma smysl, tusim ze jsem radil 6 nekde na 130 / 140 .. jako dost nizko ..,
je to obyc TDI co jich koupis 200 v annonci nebo ti ho za 10.000 priveze nejaky UKcko i koktavkou ..
jedine co mi trosku vadilo, bylo pronikani chrochtani motoru do kabiny, ale to je o zvyku .. kdyz sem pak vlez do firemni kokty bylo to stejny .. :o)
pokud je to rozumnej majitel a stav .. vitej v klubu :o)
mame tohle vozitko na firme akorat 2003 v tipronicku... a prave ten jde co 3,14 (pí) tsche... cuka jak lama... oleje je tam dost atd... nikdo nevi co... jinak
jinak 6ti kvalt mam s timhle motorem v pasiku a absolutni spokojenost...
pravda je ze ty PDcka sou strasny traktory (hlukove) ale nic co by se nedolo utlumit "X"matem a prehlusit radnou davkou decibelůůůůů ;-)