Navštíveno 4967x

21.07.2006, 09:12 |
vojco mam takovej dotaz,jaka je max.výška auta, když chci zaparkovat v Anděli na smíchově v podzemní garáži? Navnadili jste mě na Auta tak na to pudem s mladou ale nevim jestli se tam vejdu s dodavkou, jestli tam nahodou neni nake omezeni výšky.
to zjistis hned pri vjezdu jestli se tam vejdes nebo ne...ale kolik je to si z hlavy nepamatuju...

21.07.2006, 09:15 |
vojco No prave, nerad bych tam pak blokoval vjezd :))))
Mam 1,94m
určo je to přez 2 tuším, občas tam dodávky vidím, ale taky "offroady" co drbaj střechou o ty klády co sou zavěšený nad vjezdem ...

21.07.2006, 09:45 |
vojco dikes :)
kdyz jsem tam byl s SUV + pricniky na hagusach, tak jsem skrtal ty klady, ani ne u vjezdu, jako spis dole :o)
koukam melo to 178cm+cca 15-20cm ale bylo to jen lehce o ty pogumovany, takze pohoda :o)

21.07.2006, 09:52 |
vojco no, koukam ze to bude na chlup :P

21.07.2006, 10:07 |
Pekys jj, touareg to tam s příčníkama naprojel. Běhal kolem toho jak bača kolem ohně.
Já teda nevim, určitě maj rezervu, ale ...
V Obchodním centru Nový Smíchov je pro zákazníky k dispozici 2500 parkovacích míst rozmístěných ve 3 podzemních podlažích. Parkování je pro zákazníky zdarma. Parkoviště otevírá v 7.00 hod. a zavírá v 1.30 hod. Maximální povolená výška automobilu pro vjezd do parkoviště je 1.8 m.

21.07.2006, 10:09 |
Alííí Nevim jak malé dodávky a SUV, každopádně vám musim napsat můj příběh...
Jeli jsme tenkrát (asi před 3 rokama, možná víc) na premiéru "Mizerové I. nebo II.". Kámoš ke mně přijel, že vezme tátovo služebního Transita, abysme nemuseli platit naftu... Nakonec se nás ale sešlo 6, a to bysme se nevešli, takže já vzal mámy stříbrnou 206, a kámoš Transita, a vyrazili jsme. Cesta v pohodě, až k semaforum na Smíchově. Jeli jsme po Plzeňský, a do kina jezdíme hned tím prvním vjezdem. Na semaforu stála bílá Fabie, pak já s 206 (1.1i) a kámoš s Transitem. Padla oranžová, Fabie zapálila gumy, a uháněla těma malejma serpentýnama z obrubníků ke vjezdu do kina. Nezaváhal jsem, potrápil 40 PS v Peugeotu, a s pískotem pneumatik pronásledoval Fábii. Totéž kamarád s Transitem.
Fábie zmizela v podzemí, já podjel tu traverzu se žluto-černym pruhovánim (cedule jako kráva 1,90 metru), a říkám si: "Sakra, to bylo nějaký nízký..." a v tom za sebou slyšim "KKKŘŘŘŘÁÁÁÁÁÁÁÁÁCCCCCCHHHHHHHH........" Kouknu do zpětnýho, a vidim 3 hlavy, jak si dali ránu o palubku, a ze střechy Transita byla harmonika. Fotku tý střechy mám i někde doma v PC, ale je to takovej blbej pohled, moc zblízka. Bylo totiž už šero... Zkusim jí ale najít.
Takže opatrně.

21.07.2006, 10:09 |
vojco ehm, tak sfouknu pneumatiky :P

21.07.2006, 10:10 |
Alííí vojco: A nebo se hodně rozjeď, nám z tý střechy zbylo cca. 50 cm na konci auta. Když bysme se rozjeli víc (třeba kdyby byla hned zelená), tak jsme to třeba projeli... :o)

21.07.2006, 10:11 |
vojco heh, to by slo :)
dodávka kabrio :))))))))))))))

21.07.2006, 11:15 |
clown bych to postavil asi jinam .. nechal na ulici .. :o)
s Galaxy nad hadusama mam cca 5cm :o) ani ani hov.., vzdy se tesim, kdy tam utrhnu nejakej ventil u stropu
hele já mám dojem, ale že garáže ve Village naproti jsou vyšší ...

21.07.2006, 11:21 |
vojco uvidíme, jestli náhodou nebudu zítra shánět čalouníka na střechu :o)
byl jsem tam s Vitem a bylo to o fous ... tak bych to nechal venku jako clown

21.07.2006, 18:07 |
Pagoš Já málem z dodávky utrhnul na vapce to chlazení, ale naštěstí mi to došlo včas, že auto na výšku nekončí stropem :-)

23.07.2006, 20:50 |
vojco Takže v anděli je to fakt 1,8m, takže bez šance :)
Ale village cinema ma naštěstí 2m.
Díky

24.07.2006, 07:46 |
Alííí Jak jsem říkal, fotka nic-moc (tenkrát byli mobily ještě 100 let za opicema), ale u Charouze v Žebráce z toho neměli radost... Oprava cca. 250.000,- Kč.

24.07.2006, 08:05 |
Pekys pěkný gábrio :o)))

24.07.2006, 12:13 |
Smrada (M)
Ja myslel, ze se takle da slozit jen platena strecha ...:o)))

24.07.2006, 12:31 |
Alííí Na fotce vpravo je zbytek z toho předního náběhu (šikmá část na předku auta), a zbytek se už trhal v nabodovanejch místech, a zvlnilo to celej bok - vždycky v místě, kde byla střecha nabodovaná k bokum to zvlnilo plech skoro až k podlaze. Fakt masakr, a jak už jsem psal, zbylo tam posledních asi 50 cm střechy.
Nejhorší bylo vyjet s tím autem zase zpátky z pod tý traverzy, neboť si ten Transit sednul skoro na dorazy, a nechtěl se hnout ani do kina, ani domu... :o))))
Fotka nic-moc, ale bylo to focený navečer, a tenkrát ještě telefony nebyly high-end. A byli jsme z toho tak vyplesklý, že jiný foto nemám.

24.07.2006, 12:35 |
vojco pěkné. Tohle se stát mě....