Navštíveno 803x

02.08.2006, 13:44 |
out Zdravím kluci, zvažuju koupI tohohle prdítka a chtěl bych znát nazor někoho kdo o tomhle modelu něco ví, idealně je štastný nebo meně štastný majitel. zajímalo by mě jaka motorizace se nejvíce povedla, naco si dát pozor a takový ty praktický rady pro začátek:-)
btw: pure, passion jsou nějaký stupně výbavy nebo to má nějaký jiný vyznam?
díky moc.
Kámoš měl Smarta 0,6 turbo benzín.Měl to asi rok a najel stím cca 40 000km bez jediný poruchy.Když auto kupoval mělo to najeto nak kolem 40t.Pak stím byl i v neměcku na náké upravě de mu to vyhnali na 90Ps a to už docela lítalo:))Jinak brzdy to má dost dobrý a na dlouhý cesty to asi moc nebude pač to je docela tvrdý auto.
Jinak stou výbavou nevím..Ale měl tam klasiku. Klima.elektrika.ABS,servo,ASR..Jen si nejsem jistej asi mu to ASR fungovalo pač na sněhu se mu dycky protáčelo jedno kolo:)
Jinak s tím autem byl moc spokojenej.Pojistka nak 1300 a spotřeba kolem 4 litru benzínu:))

02.08.2006, 13:58 |
Smrada (M)
Michal od Maraudera mel to CDIcko. Ja o tom uvazoval, protoze najezdim hodne po Praze a spotreba zuzova

02.08.2006, 14:12 |
out no právě, jezdí to za pusinku a navíc je to pěkná stylovka:-)byla by to alternativa do města, takže vykon ani omezenou maximálku bych neřešil, spíš by mě zajímalo, jak v tom funguje ta převodovka a jak je to s jízdníma vlastnostma - tady v okolí nic není, že bych si to vyzkoušel:-(

02.08.2006, 14:16 |
out jo abych nezapomněl na ten zimní provoz.z toho bych měl asi největší strach...co sem tak četl, tak je to dost citlivý na boční vítr, což je celkem logický,ale přece jen v zimě fouká víc a ke všemu to ještě klouže:-( taky když je to tak lehoučký, tak asi ani trakce nebude uplně idealní...
Převodovka 6stupnová..Bud plně automatická a nebo si mužeš řadit sám.Samo že tam není spojka:))
Jinak podvozek to má dobrej a nemusíš se bát že bys to pevrátil:))Má to i tu stabilizaci podvozku.ESP?? Ted neim tu zkratku..
No v zimě stím borec hodil hodiny ale je fakt že ta cesta byla samej led takže mu tam nepomohla ani ta elektronika a ulitlo by tam každý auto s náhonem na zadek..Jinak si myslím že to zas tak hrozný nebude.

02.08.2006, 14:27 |
out to espčko mají myslím všechny, ale ted si nejsem zase až tak jistej. no a ta převodovka, prý funguje trochu jinak než klasickej automat a to by mě právě zajímalo jak:-)jinak se dvouma pedalama počítám:-)
out: Už pár měsíců mi vrtá hlavou ta samá myšlenka. Hlavně se to chce svézt. Hodně jsem o smartech četl a mluvil s lidma, ale až jsem se v jednom bazaru svezl, tak jsem zjistil že je to uplně geniální vozítko s fakt super zážitkem z jízdy. Jinak víc info najdeš na smart.wz.cz a tady je taky jeden test smartu CDI
[ Link ]
má to jedinou nevýhodu, že jsi v tom jak maximální buzna a nejlíp když jedete ve dvou jako kluci na nějakou dydžinu to nemusíš už pak vůbec nic říkat, jinak nejezdí to zle Michal mě s tím táhnul (já řídil Camaro) když mi klekla spojka .... nevýhoda že se do toho nevejde vůbec nic, tak jedna sportovní taška ...

03.08.2006, 11:26 |
Jerry | Upraveno: 2006-08-03 11:31:41
tohle je fakt mazec :-))) včera jsem byl v německu v servisu a jezdil jsem tam Smart roadster a docela dost goood autíčko ..
jinak mám Smart ForTwo 0,6 ... jezdím sním už asik měsíc, tak nějaké info mohu poskytnout