Navštíveno 1428x

máte někdo zkušenosti s tímto prodejem aut,koukám,že je to většinou z německa,ale když odepíšu na mail,tak se ozve člověk,který je v Anglii a auto taky,pak chce zálohu na zprostředkování prodeje....nevím jak tohle chodí,ale zdá se mi to dost divné....neví tady někdo víc?dík

27.08.2006, 21:32 |
BadyS klasika, podvod - auto za směšnou cenu, zaloha 50% učet v anglii, a penizky pápá...takže hledat dál
jjo podvod jak chce nekdo neco dopredu tak nebrat
Já mám auto přes autoscout z Německa.
Vybereš si auto zavoláš tam,pošleš faxem objednávku,zavoláš opět jestli došla a je to!
A vyrážíš pro auto!
jo, no problemo .. a ZDENDA. nesmis reagovat na inzeraty, kde je treba golf IV TDI za 2500 eur :-)))))
ted si nemůžu vzpomenout, nedávno tu o tom byla diskuze, ale za boha si nevzpomenu, snad ti dá někdo odkaz...
hlavně nebrat, neposílat, je to podvod jako kráva!!!!!!!
no tak díky za rady,jsem docela rád.......našel jsem tam Octávii 1.9tdi,r.v.2004 komplet celá,pár tisíc km,ve slušné výbavě a jen za 6000euro a byla tam ještě jedna okolo 5000euro a majitel angličan (nepochipil jsem u dalších inzerátů na které jsem psal,že to všechno byli angličani a koupili Octu s řízením vlevo..........takže jak říkáte je to podvod (na tohle jsem málem skočil,ale prachy bych neposlal)....díky kluci
jo a pokud si někdo vzpomene na ten odkaz - rád si počtu,díky

28.08.2006, 13:06 |
Corry No, přesně na tohle sem se ptal já.... :oD Ten chlapík byl vždycky ( bylo to několikrát ) v Anglii, v Italii, v Irsku...atd :D .... prostě volovina jako prase....
Neříkal Ti taky, že mu umřel brácha nebo tak? :oD
Je škoda, že už i na takovejchle serverech sou kurvy, co se takhle snaží...
Jinak odkaz je tady, zda myslíte tohle:
[ Link ]
jj je to klasika... :)) taky jsem si s jednim Looserem takhle psal :D
Corry: přesně jako ty.....taky brácha,co mu umřel atd. ........no jsem rád,že vím jakej je to podvod i když ty nabídky jsou lákavé.......jinak díky všem
:-) nikdo vam neda tdi octavu z roku 2004 v nemecku za 6000Eur