Navštíveno 697x

02.09.2006, 15:12 |
Netsitte | Upraveno: 2006-09-02 15:15:52
Chlapy sháním Renault Megane II od roku 2002-2004 motor 1,9 dCi ve velké výbavě. Dinamyque nebo Privilege.
Nestojí třeba někde u Vás v bazaru nějaký??
Když tak dejte vědět, díky.
Jinakt Tipcars, cars, Sauto, Autorychle, annonce atd mám kompletně projetý.
nekupovat je to krap lepsi je vw
prispevek od vinzka je zajimavej, ale trochu souhlasit musim, nevim jak tohle, ale zkusenosti s lagunou II nemam nej, jsou to vetsinou blbosti, ale u renaultu mame zkusenosti ze odchazej naprosty picoviny, jako ze otci u safranu, kde mas na konci klicku "dirku" a po zasunuti do "zapalovani" tak do te dirky zajede plast. smejd, aby jsi to nahodou nevyndal za jizdy, tak samozrejme co se nestalo, otec nekam prijel, chtel vyndat klicek a nic :) plastovej smejd se nevratil, ja podobna zkusenost u te Laguny, u te karty je taky dirka pro plast. smejd, ktery se tam zacvakne a tim mas i polohu II, to se samozrejme taky urvalo, v renaultu orig. dil stoji asi 5k :o) atd. atd. jsou to samy kraviny, ale je to dost casty a ta kravina vzdy stoji nekolik tisic :( nehlede na to, ze zrovna servis renault taky neni nejlevnejsi...
vim ze to je napsany dost blbe, ale uz skoro nevidim, tak prosim pravopis a slovosled neresit ;o)))
chlapy dělam v Renaultu, takže nic jiného nepřipadá v úvahu:o))
Jinak samozřejmě nemá cenu kupovat originál, ale z náhradní výroby, kde to nestoji ani polovinu ceny.
to Netsitte: Koukám kolega z renaultu :-)
Jinak stejný názor byt dělám u renaultu tak bych si ho nikdy nekoupil

03.09.2006, 19:34 |
Luke_288 | Upraveno: 2006-09-03 19:35:37
:-) kamos ma primo tohodle v kombajnu a opravdu nic moc, ale za ty prachy to ma prej dobrou vybavu

03.09.2006, 19:52 |
mourl jedinej Megan II kterej se mi líbí v už od výroby je Sport edition...má to moc pěknej lak a kola,brzdy atp..ale prej jenom vejfuck koncák 90tis orig. díl to je fuj!
domestos: Houby, a kde deláš, a hlavně co děláš?:o)
Jinak koupit si auto značky u které člověk dělá nese obrovské výhody. Kluci tam tomu na servise opravdu rozumí, a navíc jakmile mi tam něco zavrže, hned je auto na zvedáku a řeší se to. Samozřejmě zdarma. A díly za nákup. Z jinou značkou bych tam neuspěl.
O kvalitách aut se toho napovídalo hodně, ale člověk to musí hlavně vyzkoušet. Jeden říka to, druhý ono a výsledek je někde na středu. Já co jsem prodal Megany, tak mám snad všechny klienty naprosto spokojené.
mourl. Takhle je to bohužel u většiny značek. Originál je vždy neuvěřitelně drahý.
Jinak mám v plánu udělat z toho design právě Megana sport:o)
Netsitte: Neni pravda, treba Mazda ma nektere nove dily levnejsi nez druhovyroba... Ale je to dil od dilu a znacka od znacky, na necem jsou rozdily velke do plusu, jinde zase do minusu...
K Renaultu z vlastnich zkusenosti mluvit nemuzu, ale jeden z mych zakazniku ma Lagunu v kombiku, vybava tusim priviledge nebo jak se to pise, motor 1,9 DCi nebo co to bylo a furt jen nadava, pry uz ma treti prevodovku a snad druhy motor.. Je to snad rok 2003, najeto cca 170000km..servis dodrzuje presne podle servisky..
Netsitte: Jinak, jestli shanis auto za dobre penize v dobrem stavu, tak treba mate z firmy pristup na nejake aukce vozidel, napr Leaseplan, bussineslease a podobne, casto se tam daji sehnat veci za hodne dobrou cenu, stav a zavady vis predem, mas protokol od soudniho znalce, takze pohoda..
Ondra: Fakt je ten, že laguny od roku výroby 2001-2005 stály za starou bačkoru. Jsou to jedny z nejvíce problémových aut, které mužeme dnes potkat na silnici. U Megane II je to však jiné. Žadné problémy nemáme hlášeny.
JInak už jsem sehnal , takže díky za rady:o)

05.09.2006, 21:16 |
m1tv naprostej souhlas jedine renault nic jinyho nebrat:)))