Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > úplně OT ; umíte ještě psát?

o Navštíveno 448x o
o 11.09.2006, 18:10 | bohuna
Včera sem tak přemejšlel,kdy sem naposledy psal něco v ruce..Pořád jen na kompu nebo klacíkem do PDA..Tužkou maximálně vobtahovat čtverečky na poradě :o) Bude se vůbec třeba za deset,patnáct let vyučovat ve škole psaní ?

o 11.09.2006, 18:25 | Drtič
:-)
dobrá otázka.Já tiskacím ještě zvládám celkem slušně,ale psací už musím přemýšlet,jak se které písmenko píše :-) A to jsem ze školy teprv nějaké 4 roky
o 11.09.2006, 18:30 | dj.DEKL
Denně píšu TISKACÍM hóódně moc... psacím by to nikdo nepřečetl :o)
o 11.09.2006, 18:31 | Paczqo
No hele ja tiskacim jo tak nějak a podepsat se taky ale jinak psaci mam dooost velke problemy a to segra chtěla abych synovcoj kterej ted šel do prvni pomahala jelikož jsem ze školy nejkratši dobu, no fakt ne ja hlavně použivam PDA, mobil, a komp a prostě nějak normalni psani nepouživam a už bych ted těžko třeba někomu napsal psaci dopis to by pro mě byl hotovej horor
Jinak nevim jak vy ale ja a i par znamejch mame problem na poště i když nas to učili tak třebe ja poslat balik normalně ještě zmaknu ale jak to ma jit na dobirku nebo jinak tak mi musi někdo pomoct s tim všim co se musi vyplnovat to same složenky jak jsem zvyklej vše bankovnima převodama přes net tak prostě vyplnit složenku taky neumim.
o 11.09.2006, 18:33 | Bohusha
No on už je i problém číst psací písmo. Píšu fixou na bílou tabuli, to je samo o sobě na houby, ale přestože se snažim psát kulturně, tak studenti držkujou, že to nejde přečíst. A pak kouknu k nim do sešitů a oni píšou tiskace - a já proč jim ten zápis tak dlouho trvá! :))
o 11.09.2006, 18:36 | KFL
Mival jsem celkem hezky pismo a ted pisu jako prase :(. Pisu porad stejne rychle, rukopis se moc nezmenil, ale jak nejsem vypsanej, skrabu jak hovado :((.
o 11.09.2006, 18:38 | Drtič
Jinak....na tiskací jsem byl vždycky dobrej :-) Nikdy jsem nic nepřečetl ani po sobě...
o 11.09.2006, 19:00 | TROY
Podpis maximálně,když přebírám balík.
o 11.09.2006, 19:01 | Leveler
Ty vole:)Dneska sme to v práci zrovna řešili a musím říct že sme si připadali jak mentálci když sme měli psát klasický písmenka jako velký sací F,K,G a podobný zrůdnosti tak sme byli fakt mimo..Asi bysme se měli vrátit zase do školy a naučit se to:))
o 11.09.2006, 19:18 | Area51
Hehe.. to My co jsme ze skoly par mesicu... Nám to problem nedela:o)))

Ale pisu jak dobytek.. to je fakt.:o)))
o 11.09.2006, 19:29 | FBS
zrovna před týdnem jsem měl problem u přepážky v bance s podpisovym vzorem, první se jí nelíbil, požádala mě o druhej, ten byl mimo, a po třetím pokusu s divným obličejem řekla: "No dejme tomu ten první by možná šel, nashledanou!" :o)
o 11.09.2006, 19:41 | JR
psacim maximalne podpis a to jen prijmeni. Kdyz jsem mel podepsat nejaky prani k narozeninam, tak sem si musel vzit papir a popsat celou A4 slovem "Jirka", aby se to dalo vubec precist a nevypadalo to jako z prvni tridy zakladni skoly ....
o 11.09.2006, 20:02 | oranger
dneska sem si psal neco na papirek a kdyz sem ho pak cet tak sem absolutne nevedel co tim chtel basnik rici... psat umim, ale tiskace a hrozne pomalu...
o 11.09.2006, 21:24 | prohifi.cz
ja nepisu - sifruju :-)
o 11.09.2006, 22:19 | norsi
Tiskacim velkym i malym pisu bezne (na prednaskach ve skole, v praci atd.). Ale psaci jsem nepouzil tak od zakladky, kdy me k nemu donutili naposled. Na stredni jsem s nim nepsal ani jednou. Podpis mam taky vzniklej z tiskaciho, takze...

Btw.: Zkusil jsem ted napsat vetu "Skakal pes pres oves." a zacalo to tim, ze sem si nevzpomel, jak vypada velky S a zbytek pismenek vypada jak od dementa... :o))))
o 11.09.2006, 22:22 | norsi
Jinak jako RyVeS: Nepisu, ale sifruju. Mam asi deset znaku a s tema vystacim - treba v a r maj totoznej znak a jeste temer stejnej jako m,n,a,o...
o 12.09.2006, 06:55 | Daryl (A)
psaní je utrpení. Z podacího lístku na poště dostávám křeče do ruky. A to jen tiskacím.
o 12.09.2006, 09:06 | Conan | Upraveno: 2006-09-12 09:07:06
Pokud něco musím psát, tak už jen tiskacím. Psací taky zvládnu, ale problém je ve výdrži, jak psal Daryl. Vypsat složenku, to už chce pomalu přestávku.
Zkuste si popsat A4ku, opsat nějakej článek, jestli to zvládnete v jednom kuse :-))
o 12.09.2006, 09:12 | Daryl (A)
Conan: skoro nemozne ... okamzite prichazeji krece do predlokti, bolesti v oblasti dlane .. ty pocitace jsou mor ...
o 12.09.2006, 09:13 | Conan
jj :-)
o 12.09.2006, 09:21 | Pekys
No tak dobrý, jsem na tom uplně stejně. Tiskacim píšu už od střední školy, a nedávno jsem zrovna přemýšlel nad tim, jak se píše velký F :o)) No mladej naštěstí půjde za pár let do školy, tak asi budu trénovat s nim :o))
o 12.09.2006, 09:28 | Hnata
presne jak vsichni : napsat si nejake telefonni cislo rychle na papirek jeste zvladnu ale kdyz mam trebas napsat celou vetu tak se vetsinou zamotam uz nad prvnim pismenkem a vsechny ostatni je takova vetsi vlnovka - takze radeji tiskace a to hodne pomalu.... jinak na te poste jsem vetsinou take ztracen: tuhle jsem rozesilal klicenky FordFans v obalkach a zamestnal jsem tri postacky - jedna mi pomahala vypisovat listky a radila co kam mam napsat, druha vazila a treti to placala do komplu - kdyby tam nebyli takhle ochotne tak jsem to vzdal ... No a to nedejboze abych nekdy musel do banky - tam bych se asi ztratil ....
o 12.09.2006, 09:58 | píďa363
do lochu s váma... tam byste si psaní psacím osvěžili...
o 12.09.2006, 10:55 | Long
9 let kazdodenniho psani na kompu hafa textu po chatech a icq. Na klavesnici klidne poslepu napisu okamzite cokoliv ale rukou peklo. Tiskacky na poste nebo do ruznejch formularu a v bance ta sama komedie pri trefovani se do podpisovyho vzoru :))
o 12.09.2006, 12:15 | Paczqo
Long hele s tou klavesnici bacha ja jsem si taky řikal že klavesnice i po slepu a ze předu ano ale když něco dělam a jednou jsem stal ke stolu bokem a chtěl jsem zboku na klavesnici odepsat na ICQ tak to byl kotel ja nedokazal napsat jedine pismenko napoprvé takže misto toho abych si sedl a nacvakl to razdva tak jsem to psal asi 2 minuty. :o)
o 12.09.2006, 12:19 | .mycTD
ja si cvakl palec do dveri, tak ted pisu smsky levou rukou. Taky komunikacni problem.
o 12.09.2006, 12:45 | X-sat (M)
jako píďa 8-))))
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3548 sekund.