Navštíveno 2756x

27.09.2006, 08:22 |
KFL

27.09.2006, 08:27 |
Smrada (M)
:o)))
hustý, takhle dostat by jich potřebovalo víc :OD

27.09.2006, 08:36 |
schwaboid | Upraveno: 2006-09-29 10:10:50
Spíš to byly všechno nějaký účka, ale dost dobrý. Sem si nepustil zvuk.
No tak to je mazec...Ale vubec se nedivim,dyt ten jeden dal tý holce možná dobrou ránu idiot
To mi hned ráno vylepšilo náladu ... :)
škoda že nebylo videt co bylo dál ..
jako ozzy..
mozna uz se nedokazali ani zvednout ;)))

27.09.2006, 08:55 |
Pagoš jako Kotass :-)
super, dostali cez picu, a asi im bolo malo
jak tam nějaká cikánka křičí to: přestááňte :-) doufám,že jim ještě pořádně přidal....
pekny :D narazily panackove...zaslouzily by si jeste vic smejdi....chce to na ne bejt rychlej a koukam nechapou :D jak tamten v ty cerny bunde vravoral :D

27.09.2006, 09:12 |
Drtič No krásna...slušně je srovnal :-)
no hlavně jestli pak oni nesrovnali jeho ..
tohle je taky slušný, Smrada ty jsi skrytý talent !
[ Link ]
.....akorat by zaslouzili pridat....nejsem pro silovy reseni cehokoliv, ale kdyz nekdo pro nic za nic flakne jednu holce tak bych se neudrzel......

27.09.2006, 09:51 |
Pekis jde vidět, co ti pánové mají v hlavě...namachrovaní idioti...koho z ostatních lidí, by jen tak napadlo kolem procházející holku takto prásknout?? sice byli asi ožralí což člověku dodá odvahy, ale i tak...no a ten boxer, ten jim ukázal, že TAKHLE TEDA NE! :o)
No skôr to vyzerá že sa v opilosti otočil nemotorne a náhodou, a chcel niečo vysvetľovať, ale patrí mu to... :o)
skoda, ze jim nalozil tak malo
Slim: To teda ne, je vidět že se otočil takže o ní věděl a pak jí prásknu....nebo snad něco vysvětluješ s takovou silou ??Málem ju to položilo...Patří jim to !!!!!!!!!!!!!

27.09.2006, 10:28 |
X-sat (M)
Paráda. Frajer jak si myslel 8-)))
Slim:tohle není nemotorná náhoda-všimni se jak si dává ten druhej najednou odstup,aby viděl kdo jde...tohle byla předem přichystaná záminka pro rvačku a možná i LP podle mne..akorát jim to nevyšlo...což je jedině dobře...buď byli napitý a nebo načuchaný toluenu nebo kdoví co..... svině měli dostat na budku pořádně..kdyby ten "boxer" byl přesnější a tvrdší.....

27.09.2006, 10:47 |
paia skoda, ze do toho nezapojil jeste nohy, ale i tak dostali slusnou lekci. tohle by mela byt povinna podivana pro vsechny tyhle "pripady", aby vedeli, ze se maj chovat slusne a sporadane.

27.09.2006, 10:50 |
Smrada (M) | Upraveno: 2006-09-27 10:51:50
Ozzy: Jak kdyby mi pred par lety z oka vypadl ;-)

27.09.2006, 11:05 |
Bucci :-)))))))))))))))))))

27.09.2006, 11:17 |
Valis Kurwa,mel jim nalozit jeste vic,negri zkurveny.

27.09.2006, 11:24 |
Mario dostali hooodne malo...
ta baba dostala slušnou ránu...kokoti černí! ale stejně si myslím, že to je komedie toto.....ikdyž na slovensku je možné cokoliv...
...tak ten na nic nečekal :-)
Takhle by jsme se s čejenama neměli srát všichni.

27.09.2006, 16:57 |
clown trochu mi to pripomina story, kdyz nam blbe oblozili koupelnu a otec tenkrat ucit toho jednoho boxovat na dvorku ... :o)) jenze to je taky uz dobre dvacet let .. spis vic .. byl jsem malej
clown:
:oDD neudrželi lajnu s kachlíčkama a dostali na budku? :oDD

27.09.2006, 17:31 |
DITR ty krávo...dobře dostali ti negři na piču.....to jim patří....klidně bych jim přidal....škoda že to nešlo vidět jak to bylo dál...
Tak to ma byt! Nevahat a okamzite reagovat nez te predbehnou oni! Pekne jim dal a doufam,ze z poza toho stromu uz je museli odnaset!!!

27.09.2006, 18:47 |
Kotva Dnes rano v Chomutove ukradla naka cerna svine mobil brachovi, byl tejden starej a bracha si na nej vydelaval skoro cely prazdniny. Proste sel rano do skoly a u nakladniho nadrazi na nej vybehnul cigan. S nozem!
Byl jsem rad, ze mu ten telefon dal a nic se nestalo...
Svine jedny... !!! :(

27.09.2006, 19:38 |
DITR by na ně měli udělat povolený odstřel......každý by jednou za měsíc fásnul brokovnici...a hurááá na ně.... :D

27.09.2006, 22:18 |
zede No faktem je že mi nějakej negr takhle švihnout babu, tak do toho hajzla asi vysypu celej zasobnik...Však v tý svý hračičce vždycky 15 nábojů mám... :-)))
a pak si půjdeš na těch 15 sednout do chládku ...

28.09.2006, 00:13 |
Mac Kromě toho, že bych šel s babou na opačné straně i kdybych je tam neviděl, tak minimálně při odchodu bych na jeho místě ještě toho zvedacího se kopnul. Ruce jsou krátké, kickbox je učinější. Vybít je ! Odpadky je třeba uklízet...
No neviem, nech to vyzera ako chce, tiez som raz dostal taku pecku ze som videl hviezdicky, a (mimochodom tiez cigan) to vobec nechcel, kym nedostal na drzku, ospravedlnoval sa a "kamaratil sa" ze mi kupi nieco, ze to fakt nechcel :oD

28.09.2006, 12:16 |
zede To nee...nemusim ho zastreli, staci postrelit... :-)))

28.09.2006, 13:20 |
X-sat (M)
a pak si půjdeš na těch 10 sednout do chládku ...
Mno nevim, me se to zda jako fake (umele natocene).
Ten kluk zaklady z boxu urcite ma, ale profikem bych jej nenazval uz podle pohybu a drzeni tela.
Taky je docela divne ze ti cigosi vylozene jen stali a trosku se kryli, tohle se stat u nas tak jak se otocis na jednoho, druheho mas na zadech.
Potom onen boxer prekvapive rychle odesel nez aby si do toho co lezel na zemi jeste alespon nestouchl..... :-)

28.09.2006, 16:53 |
X-sat (M)
A je to venku. Já osobně si myslím, že to žádný fake neni, že je to naopak přesná ukázka toho, jak může někdo narazit na kosa... A když už se snažíš dělat rozbor, dobře si všimni, že ten druhý cigoš rozhodně není typ "agresor". Spíš jen blbě čumí a schytává rány... Zapomeň na americký seriály a slovenská gheta ;-)
zrovna jsem někde četl studii na netu, že když porodnost čechů vs kikánů půjde stále takhle, tak v roce 2060 bude poměr 1:1 bilý na snědý
tak si tak pokládám otázky ...
1. nemám si udělat zbroják ?
2. kdo bude kurwa vydělávat na ty jejich zas*aný podpory ?
3. neměl ten Dolfa v něčem ty myšlenky sakra futuristický ? :o))))

28.09.2006, 19:43 |
RedBaron | Upraveno: 2006-09-28 19:45:56
Fakt pěkný :o) Pokaždý, když jsou takhle někde týpkové, který se mi nezdaj, tak jdu blíž k nim já. A ty futuristický vize o přemnožení jsou lichý, tyhle lidi se během pár desetiletí zařadí mezi slušný lidi stejně jako v US spousta černochů, samozřejmě si nedělám iluze, že to bude ideální, ale bude to tak.
RB: Nebylo by lepsi napsat behem par stoleti? A s tim jak se prizivujou na davkach a jak se mnozej asi nemyslis cos napsal uplne vazne, vid?
Normalni par nez ma dite se snazi mit kde bydlet, mit praci apod. Tyhle paraziti suk*j pomalu sotva zacnou chodit do skoly a ze by chteli makat? Se po divej co jich ma invalidku. A co jich rve, ze nedostanou praci. Bodejt jo, kdyz ji ani nehledaj!
Na to musí bejt nastavenej systém. A já doufám, že to bylo naposled, co jsme měli socdemáky, který těm nemakančenkům z nich hodně zpříjemňovali život.
RedBaron aj.
inu nejsem žádnej nacionalista bo něco takovýho, akorát jak tak pořád víc dělám a dělám a platím daně a ještě k tomu bydlím v severních čechách. Tak se nad tímhle docela zamejšlím, páč tady je kikánů pořád víc a víc. Pár slušných to ano - ale tak procento. Ostatní prostě žijou ze státu, kradou, tipujou čorky, ždímou příspěvky, množej se atd. A to zařazení do společnosti bych tedy viděl s podporou politiků směrem obráceně :o(
víc k tomu psát nebudu, páč to je diskuze na dlouho, ale pocit z toho všeobecně dobrej nemám, na to že jednou chci mít děti - tak budoucnosti v tomhle ohledu nevypadá cool :o(

28.09.2006, 21:15 |
X-sat (M)
RB - a ty si myslíš, že pravice bude jiná...? 8-DDD
...ještě horšíííí
a otázka zní, já nebo ty mít zbraň a jít s přítelkyní a navézt se do tebe 3 udělaný /ať už tady kikáni nebo někdo jinej/ tak než abych se díval na to co s ní třeba udělaj, a postavu na srovnání třech zmrdů nemám, tak bych jim prostě ty pupky prostřelil - je to hrozný, ale je to tak - a LÉPE to tedy já do budoucna nevidim
ono za našich dědků bo ještě dříve, tak tihle mexikáni mohli bydlet v maringotkách za vesnicí nebo městem, jak se začal cpát kam neměl, dostal po hubě a bylo - dneska je to ze strany toho kdo o tom rozhoduje a to je stát, ale x - krát benevolentnější :o( a otázka je aby to fakt jednou nepřerostlo přes hlavu - třeba za těch 60 let ...

29.09.2006, 00:43 |
Mac | Upraveno: 2006-09-29 00:45:08
X-sat: Přesně zapadáš do profilu, čéče. Aspoň napočítej do deseti nebo raději dvaceti, přemýšlet po Tobě chtít nemůžu, ale než napíšeš nějakou úplnou blbost jako teď, udělej to. Nebo aspoň vynech politiku, to je zrovna to, na co se chytáš nejvíc a co Tě degraduje před lidma, co to čtou;-)

29.09.2006, 07:26 |
zede X-sat: Máš tím nějkou osobní zkušenost? Respektive máš zbroják, nosíš zbraň a už jsi ji někdy použil? Veř mi, že 90% takovejch černejch sráčů se podělá a zmizí jen ji vytáhneš. A takovejch který nezdrhnou když jim střelíš pod nohy taky moc není...ale pak už jde do tuhýho, pak už je potřeba ho fakt zastřelit... :-(
né,čaqba tatachty sovel, Demeter jede na šprinty

29.09.2006, 17:28 |
somas zede: jelikož tady fórum sleduju už nějaký ten pátek tak bych řekl, že X-sat asi zbrojní průkaz bude mít. Kromě toho bude asi moc dobře vědět kdy a jak zbraň použít, respektive proč ji nepoužít :-)))))

29.09.2006, 17:52 |
Daryl (A)
Nekde uz zacali zavadet podminku k podpore verejnoprospesne prace. Staci trend udrzet a hned to pujde.
Ze neni prace ? Ale hovno ... a tady dalsi, tam vysypana popelnice. Chces podporu ? Tak makej ... nelibi se ti to, tak jdi makat jinam. Ale makej. Zadny doma sedim beru podporu a s podporou rovnou do kramu pro whisky a natankovat mercedesa.
A delal bych pekne prepadovky v byte. Chces podporu ? A co ta plazma ? Co ten DVD rekorder ? A co ty dalsi 4 televize v kazdem pokoji ? A to zlato na krku ?

29.09.2006, 18:03 |
Ricci

29.09.2006, 18:07 |
Ricci Tito by si s ciganmi hned poradili :-)
[ Link ]
Daryl: tak v tomhle s tebou souhlasim na 1286 procent! nejhorsi je, ze na ne davam skoro 30% svoji vyplaty a kdyz s tim zbytkem vylezu z banky tak mne ho nejaka briketa jeste ocoruje.

29.09.2006, 19:41 |
Proffesor_W | Upraveno: 2006-09-29 22:31:17
29/09/2006 18:07 Ricci - tohle je reklama na ps2 hru tekken 5, byly jeste dalsi dve: ... sakra, ted sem na to koukal uplne cele, sem ani nevedel ze toho bylo vic =o ... nejvic mne dostal ten typan s afrem a nunchakama :-D
pro porovnani, napodobuje tohle:
[ Link ]

29.09.2006, 22:23 |
Tas Ricci - oba tvy linky me naaaaaaaaaaaprosto rozsekali Thanx... :o) Restekp

29.09.2006, 23:42 |
X-sat (M)
somas odpověděl zedovi - děkuji
a Macu, pořádně srovnej kravatu a bacha na realitu, je někdy dost tvrdá ;-)

29.09.2006, 23:45 |
X-sat (M)
Ricci - ten druhej link je kruuutej 8-DDDD

30.09.2006, 11:51 |
zede X-sat, somas: Ptal jsem se proto, že většinou mi kolem zbraní nejvíc nakecají Ti co z toho v životě nestříleli :-) Já mám zkušenost počínaje malorážkou a konče všemi možnými automaty vč. kousků s laserovým zaměřovačem (což samozřejmě nemůžu nosit), a myslím že vím kdy můžu a kdy nemůžu zbraň použít. V tomhle případě bych ji určitě vytáhl, je otázka jestli by bylo nutné vytřelit.
X-sat: Co nosíš?

30.09.2006, 12:07 |
X-sat (M)
se musim smat :-))
zede, pokracuj
osobne si pro zbrojni prukaz jdu pristi tyden, delal jsem si ochranu zdravi a majetku, ale pistoli u sebe rozhodne nosit nechci, protoze to je akorat o pruser, do nekoho strelis a jsi v prdeli...